170

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До Най-добре е (196) Какъв мир?

169

Анонимен

преди 2 месеца

Много бело пак е шмъркал този наркофашист

168

Най-добре е

преди 2 месеца

да сключи мир с Русия и да си прибере народа, който се е пръснал по цял свят! Глупакът тръгнал да се мисли за много умен и говори на принципа , Разделяй и Владей, но уви няма да му се получи! Още малко ще пореве и когато спрат да му обръщат внимание ще си седне на *** и ще целува ръка на Путин! Никой не иска да затрие света заради един луд който изби и прогони народа си!

167

Ехе

преди 2 месеца

Пропаганда със цел заблуждаване и отклоняване от реалноста са на този комик глупостите.

166

да ама не

преди 2 месеца

лошото че при нас има предатели и руски агенти и в парламента и в президентството Българино бъди бдителен да не допускай крепостните да те поробят отново !

165

Ами

преди 2 месеца

"Той съсипа и предаде на чужди интереси собствената си страна и народ"==>> Нито народът, нито страната са негови.Той е от едно племе, което няма Родина.

164

Клоунът наркоман

преди 2 месеца

оправи украйна, сега тръгна да разяснява какви били целите на Русия."300 еврейцев" - намерете на ютюб и гледайте. Много добре му се е получило там на това зелено човече, което вече не знае на кой свят се намира.

163

Анонимен

преди 2 месеца

Този само подрежда страните. Прави впечатление, че този път Балканските страни и Румъния по чудо са пропуснати. Стига сте ни занимавали с брътвежите на един луд човек! Той съсипа и предаде на чужди интереси собствената си страна и народ за една торба грошове, тръгнал да пази чуждите! Ай сиктир!

162

Анонимен

преди 2 месеца

До УКРАЙНА Е ЗАЯВИЛА===Единственото място към което укра може да има претенции към настоящия момент са само гробищата!!! Нищо друго няма да получи от господарите си,затова клоунът наркоман е в луда хистерия!!!

161

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Тоа па се е надрусал с бело.

160

Руя

преди 2 месеца

Тоя нарко....н няма представа какво дрънка.

159

Рико

преди 2 месеца

Целта му е да се надруса

158

Рико

преди 2 месеца

Тоа няма лк да трепят вече ?

157

Бано

преди 2 месеца

Като беше на визита в България г-н Зеленски каза,че Русия първо ще нападне балтийските страни и Молдова ,а после България.Явно има грешка в превода,защото президентът на Украйна никога не лъже

156

Д@СкопимСополПаси

преди 2 месеца

Не е важно какво мисли Нищожеството, убило милиони украинци и унищожило Украйна като държава,за да угоди на господарите си - саксонци и кравари за пусти пари и за дрога.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Този панаирджия съвсем се отчая, че ще остане без публика. Кога ли ще се преквалифицира на клоун в цирка. Първо му се смееха и ръкопляскаха за да поливат нарцисизма му, после го ползват, а вече им става лека полека досаден. А като почне да пречи на всички декоратори на арената ще го лишат от ролята, тъй като той разчита само на помощта на публика

154

Анонимен

преди 2 месеца

Брей йй тоя спи при Путин всичко знае ))

153

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски вече иска да замеси Европа във войната си. Губи войната и иска да отнесе и Европа.

152

незнайко

преди 2 месеца

До Анонимен А Я МИ КАЖИ КОИ СА ГРАНИЦИТЕ НА НАТО

151

УКРАЙНА Е ЗАЯВИЛА

преди 2 месеца

АПЕТИТИ КЪМ СЕВЕРЕН КАВКАЗ, ВОРОНЕЖ, БЕЛГОРОД, КУРСК, БРЯНСК