73

USSR

преди 2 месеца

До Зозо - Те и сега в Рассията мръзнат на поразия - няма газ, няма ток, няма картошки, но все още държат гарда, като за последно. Катастрофата на азиатската кенефарска дэржава е не само реална, но *** на вратата на Кремъл.

72

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Ягодоберач незнам дали си чувал как руските войници крадат храна и пият вода от локвите, те заразени и големи молери съсипа ги, няма кой вода да им донесе. Крадат тоалетни чинии ха ха ха ха...

71

Ягодоберач от Лондон

преди 2 месеца

До Бонго Бонго - Ех, хич не им е лесно. Чакат комюнизъмЪ от 1917 и все не иде въпросното летално общество. Така чакаха и сриваха капитализЪмА, докато се охендриха и техните СеСеСеРета заминаха в дупката на сел-туълетната. Конец фильма и прашчай Григорий. Времето на бункерния плъх иде.

70

Зозо

преди 2 месеца

Кеф. От 01.07.2024г. като вдигнат тока много копейкаджии и дръти комунисти скъсняци ще стоят на тъмно. Зимата и на студено :))))))))))))))))))))))))))

69

Анонимен

преди 2 месеца

До Ягодоберач от Лондон Искаш СССР пак в Берлин щото Берлин бонбеше и Лондон тогава..

68

Бонго Бонго

преди 2 месеца

В Бг заради комунистите симислех, че скъпи мерцедеси карат само мутрите и отидох в Германия гледам един дядо 80 те със скъп Мерцедес, после в Англия видях баба с Бентли......направо се бях объркал кво става....Руските мутри само вицове с тях.

67

Крусейдър

преди 2 месеца

А къде се загуби порезАния истерик ,грузинското дьонме, истинския турук ернасран? Нещо не квиИичи напоследък! Да не са го скопили за втори път анадолския евнух ?!

66

americano

преди 2 месеца

Найс !!

65

Ягодоберач от Лондон

преди 2 месеца

До Бонго Бонго - Там ги стяга чепика русоподлогите: нито пари имат, нито оръжия, като хората, а балистичните им ракети са с двигатели проядени от химическите реактиви на горивото. Способността да излетят е равна на НУЛА. И ако някоя атомна балистична ракета излети, е твърде вероятно да цапардоса джуджетния Кремъл. Толкова могат. Това е причината да плашат с атомни боНби.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Ягодоберач от Лондон Англия могат да надвият на бг май само а и на фолк островите:О

63

анонимен келеш

преди 2 месеца

Абе тегаво си е да си копейка в днешно време,особено в България:):):)Подритван отвсякъде като бездомно кученце с право да имаш мнение само тук под новините из интернет сайтовете:):):)Не искаш България да помага на Украйна,случва се точно обратното.България праща всичко каквото може.Не искаш демонтаж на паметника на Съветската армия.Идва флекса и реже главата на солдата:):):)

62

Анонимен

преди 2 месеца

Мерцедес, Ферари, Форд Мустанг... и Волво ,срещу Москвич!

61

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Броят , но само колкото са пръстите на ръцете им и краката. И са много умни рускофилците и в тоалетната да ги заключат все ще намерят нещо за ядене. Способни умни, талантливи ха ха ха ха

60

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Кораби отпадат танкове няма къде там са блата в Швеция и северна Русия и затъват или не могат да запалат при минус 30. Остава само ракети и дронове но Швеция няма. Самолети Русия има много по-бързи ракети и като ги тресне на летище още няма как да излети. Самолетоносачи да но каква полза като Русия ще унищожи другата армия и сушата Ще пл;ават в Балтийско море но там са лерсна мишена. Единствено подводници но и Русия има подводници и то с посейдо. и едно ще унищожи всичко балтика

59

Ягодоберач от Лондон

преди 2 месеца

До Анонимен 45 --- Ако беше така, досега да сте вече в Берлин и Лисабон, а вие още сте затънали из тресавищата и неможете една Одеса и някакъв си Киев да превземете. Що тъй, бря философе?

58

Гледна точка

преди 2 месеца

Хи-хи-хи, империята на злото съвсем се нахендри. Искаше Украйна извън НАТО, а сега и Швеция, и Финландия, а скоро и самата Украйна.

57

Зозо

преди 2 месеца

Хахаааа. Аре всички копейки верни на Психото да слагат по един черен чувал в джоба и към Блатная :))))))))))))))))))))))))

56

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Абсолютно ягодоберач.Наистина са много заблудени. Досега ревяха, че НАТО се разпадал...и хоп още една държава.. и от 3 млн обучени войници стават плюс. Пари ли нямат НАТО? Въоръжение? Ресурси? Храна? Ядрени сили има 3.

55

Анонимен

преди 2 месеца

ШОС колко се разшири?

54

Хейт

преди 2 месеца

Мечтали ли сме някога?