69

Анонимен

преди 3 месеца

Тез бандити кво точно са направили с ръце за това общество че искат да го управляват ? Хляб ли са замесили ? Зид ли са изидали ? Какво благо за народа са създали с ръцете си та да отидем да го пипнем и да се уверим в тяхната кадърност ? По времето когато тези гъзоръки същества управляваха България бяхме последни по всичко и във всички класации а национални отбор по футбол го биеше - Гибралтар , Черна гора и Косово . Национални отбор по футбол е като огледало на властта .

68

уточнение

преди 3 месеца

До Aз съм от ГЕРБ-По-червени от герберастите НЯМА!В БСП бившите комунисти са 35% , а в бандата ГЕрП червените са над 80%, а в ръководството почти 100%.Цялата шайка се управлява от бивши милиционери и техните полуграмотни наследници!Лидера Боко Тиквата беше последния личен слуга на диктатора Тато.ФАКТ!

67

До 69

преди 3 месеца

Ти си гола вода.Ама наистина трябва да си много залухан,за да си от ГЕРБ,или дебело да си намазал филията.

66

Анонимен

преди 3 месеца

A какъв цирк е имало при "тошково" време. При тошково време България беше държава с армия, една от най-модерните и най-мощни армии е Европа, българите живееха на средно-европейски стандарт на живот, България беше сред 30те най-развити икономики в света.

65

Аз съм от ГЕРБ

преди 3 месеца

България тръгна по европейски път с ГЕРБ червените бок луци да си ходят у Мацкфе!

64

рендетУ

преди 3 месеца

На думи, Мутратъ го "вади голем" пред "Матрялъ", а прай квото му каже Шерифъ от Посолството!!! Списъка, Винету, списъка..., яко съ тъ стиснали за "яйцатъ", рано или късно всичко излиза наяве!!! -))))

63

Анонимен

преди 3 месеца

То беше ясно, че открита коалиция не можете да направите и затова направихте сглобката (тайната коалиция).

62

Анонимен

преди 3 месеца

Аааа,тоя не иска вече сглобка,иска отново цялата власт.Ако ПП клекнат ще ги унищожи,както направи с тия преди тях.

61

Навални

преди 3 месеца

Толупа,Канадеца,Кокораа,Шоши, от ДПС, всички са за колония в Сибир .Путин ще ги командирова.

60

Aз съм от ГЕРБ

преди 3 месеца

Стига псувахте Бойко червени суругат- де ге не ра ти!Той направи Севернага скоростна тангента и редица други важни за европейска България проекти а вие какво направихте освен че обрахте народа!?ВаштоМръсноКомунистическоМамиии!

59

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквян Чекщмеджан отдавна трябваше да е в килията.Наглостта герберска е безкрайна.

58

Боко Бисери 2

преди 3 месеца

Цитат:"Ако Мария,обърна се Борисов към вицепремиера Габриел, приемеш да си премиер с този финансов министър,за няколко месеца ще те прободат." Къде ще я прободат бе Боко: отпред, отзад, в устата, навсякъде, по принцип или на парапепета ? Тя по Европа са я пробождали, така че Гаргамелка трябва да е готова за всички видове пробождания. Той Киро е специалист, по парапети, по чужбина ги пробожда там...оправен е.

57

Офф ,да се омитат

преди 3 месеца

Шайката ГЕП просто плаче за въжето.Както и останалите от сглобката ,но бандитите от ГЕП вече 15 години ни крадат и продават България.

56

Бойка калдаръм кадън

преди 3 месеца

На евнух ме въртете, ако щете от парапети ме съдерете, но отговорност аз не поемам. Ще пратя калинки на свирен мач, да се мятат там по терена за червен картон и ще си измия ръцете, че преговорите са пропаднали защото кадънките ми вместо да преговарят са заставали поза партер. Искам да имам параван за кражби, да не ме хващат пак в менгемето Магнитски, че орехите ми станаха на палачинки от толкова мачкане.

55

Мишо Бирата

преди 3 месеца

Толупа е прав,трябва ред.Всичко да е подредено в шкафчетата и чекмеджетата.Злато,долари, Евро.

54

Картечаря ХанSS

преди 3 месеца

Симпатизирам на новият Бойко Борисов който много израстна като политик.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Изпуснете питомното, та ще гоните дивото. Покрай вас и всички, които не виждат по-далеч от носа си.

52

До зозо

преди 3 месеца

Какво ти взеха? А?

51

Анонимен

преди 3 месеца

55 Червените душмани са деца на червените хулигани ПП,ДБ. До един. Затова, вън!

50

Боко Бисери

преди 3 месеца

Леле каква реч, какви бисери демонстрира Банкянския ***:"Апелирам Христо Иванов и Атанас Атанасов, докато се задоволяват с Министерство на правосъдието..." Тоест им предлага да станат ножкаджии и да се задоволяват...сигурно също като него ! Продължение следва.