31

Анонимен

преди 2 месеца

Делянчо, че са бoклyци е ясно, но и вие не сте по различни!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Делян от 18 годишен е в парламента!

29

Истината

преди 2 месеца

На 3 март видяхме народната обич към всички в парламента .ех, вие си говорите,и си вярвате,ама народа не.гледате ден да мине и заплата депутатска да получите,но един ден ще дойде краят.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Поредните циркове на пpoкажената сглобка..

27

Тенгри Кан

преди 2 месеца

Вижте ся, процеса на изпиране на Бойко, отделя газове и мехурчета;))) и е възвратна пружина за възкачването на ДПС във властта, официално. Но, всичко това е под фуражката на Гергов Румен Узунов, вашият президент, който с еправи на ехен враг, но всъщност е само лошото ченге. Преди, лошото ченге, бе Бойко;))) Но. ДПС винаги са добри. Българските турци са добри, затва ще са и бъдещите управленци на настоящият миллет!;)))

26

Перниканец

преди 2 месеца

Поне откак са те, Лукойл платиха 180 милиона, а ваш Тиквунчо цъкаше мачле със Златев и викаше на народа: "добре, че сте прости та се разбираме"

25

Анонимен

преди 2 месеца

Хаскьойски крадец кокоши г.ъз :)))

24

1111

преди 2 месеца

"Надявам се краят на ПП-ДБ да е съвсем близо"...то и на мен ми се иска въобще да не са съществували но , като им видим "биографията" - шарлатани посочени от едно посолство , служебно въведени във властта от човекът на другото посолство ,по настоящем коалиция с човек изгубил подкрепа от което и да е посолство и седящи в скута на човекът работещ със всички посолства , а има още средства за "усвояване"....Мдааааа , май-май ни остава само да се надяваме.

23

Деляне,

преди 2 месеца

То и в София им виждаше края,те пък спечелиха.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Крепи го, на някой!

21

пословица

преди 2 месеца

КОЙТО ЖЕЛАЕ КРАЙ НА ДРУГИТЕ,САМ ОТИВА В КРАЯ

20

Изклатен демократ

преди 2 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО НИ:Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП

19

Анонимен

преди 2 месеца

Добрефф колко от пачките на БожкоФ бяха за теб и колко за останалите?Е вече няма пачки и присвоени бизнеси. Няма ПепинЕврото,няма 8-те жуджета ,няма Гешеф, няма да има Сарафоф и няма да има кражби. Това Ви е боката, че намаляха схемите.

18

Мечтата на Делян

преди 2 месеца

ГЕРБ да управлява с ДПС завинги

17

Анонимен

преди 2 месеца

Спряха кражжббитте на ГЕРБ, ДПС и БСП инсега реват. При нови избори ПП-ДБ ще имат повече гласоподаватели. Спасиха Ви да бе влезнете в затвора, а сега ревете. Май ще.св наложи да се покаже ,кой беше следващия в списъка на магнитски. И е време да има присъди на прокурори, политици, бивши премиери.... До кога народе ще.Ви баламосват, тези гробари на България.

16

Анонимен

преди 2 месеца

ПП, Възраждане и ИТН успяха да съсипят държавата за няма и 4 години...

15

Анонимен

преди 2 месеца

Иронията е че този е същия измамник с бяла якичка

14

Анонимен

преди 2 месеца

Измъкнахте се заради войната в Украина. Идва вашия край. Дани народа да рязбере ,че това са лижата които ограбват народа ,а имено ГЕРБ,ДПС и БСП.Разбира се и тяхните патерици, но основно са те. Как щяхте да си представите всички увеличения на заплати, пенсии , пари за деца в началото на годината, безплатни учебници, безплатно вишо образование ако ГЕРБ беше сам на власт с тяхните изброени партньори?ПП-ДБ им спраяха крражбите,това е проблема.

13

Анонимен

преди 2 месеца

И аз се надявам. Дано повлече и вас за късмет.

12

:)

преди 2 месеца

Кажи за пътната карта, която хакери са разбили и заплашват да публикуват! :) Ще плащате ли 3 млрд. или най-после ще видим кои сте измамниците по анцузи :)