273

статия

преди 2 месеца

пореден западен гарбидж

272

верно си е!

преди 2 месеца

в момента има нужди от дрочета не от танкови мишени! Руснаците във военното дело мислят правилно!

271

ИМА логика

преди 2 месеца

когато произвоството на ударни дронове мине 10 000 на месец ще се върнат и на скъпите танкове. и не е много далеч - след два, три месеца.

270

Анонимен

преди 2 месеца

армата- поредния руски гарбидж

269

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

кой пореден абрамс се изпепели? ТА ТОВА ли измисли запада за отговор? :):):)

268

Радослав

преди 2 месеца

Поредното съветско супер оръжие което ще остане само на хартия и статии в Комсомолеца днес като всяко руско чудо. Прекрасно за паради, безполезно за реалността.

267

Анонимен

преди 2 месеца

Танк Армата ще сложи края на руската специална военна излагация! После ще направят следващия безаналогов танк, най-безаналоговия на света!

266

Ловеца

преди 2 месеца

Танковете са технология от Първата световна война и в сегашнта реалност са като куца патица със счупено крило насред разорана нива...

265

Анонимен

преди 2 месеца

Как го чакаме тоя танк, толкова години да влезе в битка и да покаже на Западналите мощта на братята Руснаци... Тоз танк, де на два парада го теглиха с багер, а на третият се оказа, че са сложили картотена кутия върху работещ танк. Защо бе *** тъй ни дървиш и ни караш да чакаме с трепет да видим, че младостта ни не е заминала на празно да бленуваме Руският мир!

264

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Точно толкова танкове останаха на Украйна 13. А почнаха с 1119 ( по данни на Пентагона) отделно са подарените от колективния Запад Леопард, Чаланджър и Абрамс. Между другото Абрамс за първи път влязоха в битка тези дни и вече почнаха да горят като факли.

263

НА РУСИЯ С ЛЮБОВ

преди 2 месеца

скъп -скъп колко да е скъп -колкото един снаряд Джавелин

262

Реалността

преди 2 месеца

И танк за 200 милиона $, с 6 членен екипаж обучаван 2 години може да бъде унищожен от един бивш геймър с дронче за 200$ и снаряд за 180$ обучен за 2 часа...

261

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 270 И кой го казва това?

260

Анонимен

преди 2 месеца

Без самолети, с 13 танка и няколко Хаймарса, Украйна 2 години удържа руско-иранско-корейската коалиция!

259

Анонимен

преди 2 месеца

До де се разберете за Армата, 1 руски кораб потъна!

258

Русия не е СССР !!!

преди 2 месеца

Мужиците една кола за света не могат да направят, а да не говорим за танкове и самолети ! Без западни технологии веднага им лъснаха голите за.....и ! Единствено в което са ненадминати е пропагандата и алкохолизма !!!

257

рендетУ

преди 2 месеца

Демек, става само за Паради!!! Дори в Русия на това изказване на Чемезов реагираха с крайно Циничен Сарказъм!!! Корупцията е бича на съвременото общество, и не си мислете, че само в Русия е така, неъ, Щатите водят класацията и чупят всички рекорди по корупционни схеми, дори Китай въпреки разстрелите и конфисацията на капитала, движимото и недвижимото имущество не моъ съ справи, а Акушерката и мъжъ й направиха милиарди с Ковид ваксината!

256

Анонимен

преди 2 месеца

Зките езици твърдят, че вече 2 абрамса са изгорели като факли. Чакаме и Ф-ките, че да се посмеем как падат от небето. Ромите сигурно ще измислят по случая "Ф-ка кючек" по музика на камъните падат :)

255

Анонимен

преди 2 месеца

Абрамсите са по-скъпи, но това не е войната на танковете, а на дроновете. Един дрон може да скапе и най-скъпия танк.

254

Боби

преди 2 месеца

До Украинский дроновод Поредния ФЕЙК. Стига бре хора абониран съм за няколко десетки канали в Телеграм както РФ така и Украински. Ползваш вътрешната търсачка с кораб и ти излиза последна новина 14.02.2022