175

Анонимен

преди 2 месеца

Пак махнаха кментара за истинскит господари на Варна ... До тоя, дето ги маа - дълъ живот да живееш и да страждаш от лъжите си...

174

Да се свършва

преди 2 месеца

Май нарцистичния Макарон ще се окаже прав че не се изключва изпращане на натовски войски във Украйна и този целия цирк е за уж евентуално нападение ама Путарран не глупавНали той започва по същия начин уж учение със Беларус а ти какво се оказа 60 км колониРазбита и до Киев а уж за 3 дена та този цирк стана вече 3 години

173

Анонимен

преди 2 месеца

До варненец И аз бях свидетел на усмиряване на нагъл руснак. Един нахален руснак на опашката на касата в Метро се опита да изпревари едно наше момче от ПП-ДБ. Нашето момче се опита да му обясни да отиде на края на опашката а руснака се направи че не разбира. Момчето взе една щафета салам от лентата и го изпраска по празната руска чотура много здраво. Смелия руснак веднага разбра за какво стана въпрос и смирено застана на края на опашката.

172

варненец до Иванов

преди 2 месеца

А помниш ли Данчо Марков как наби онова надуто генералче от запаса на Севастопол. И как дружките му стояха и гледаха. После ги кара да му козируват :) Славни времена бяха. Сега тъпигьозите ми веят руски знамена. Дъно.

171

Тръмп към Путин

преди 2 месеца

Яж бой аз съм от тебе.

170

варненец

преди 2 месеца

Какво крадене? Тя си ми е наследство. 4-*** наследници бяхме останали и си я разделихме без съдебна делба. То останана на альошката да му я харижем. Я тупалките и делегация.

169

Анонимен

преди 2 месеца

До Ivanoff. И аз ви се кефя. Направо няма други такива гулпаци като вас.

168

Ivanoff

преди 2 месеца

Варненчето ме кефи. Верно така си беше през 90-те. Ветерани от руската армия се бяха наежили да заграбят всичко. Като изядоха боя от треторазрядни спортистчета със смачкани уши в мен се породиха първите съмнения относно величието на руската армия. После, с годините се затвърдиха.

167

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 167. Щом си рекъл...

166

Анонимен

преди 2 месеца

До варненец 166. Ахам. Е ясно. Разбрах че си падаш по краденето. Щом се радваш на трибуквени групировки. Мерси че ни осветли. И колко керемиди ти се паднаха ?

165

Анонимен

преди 2 месеца

Бензиностанцията с ракети се оказа, че няма нито бензин, нито ракети. Пунта мара.

164

варненец

преди 2 месеца

Част от сграда на Шишкова градинка, строена по царско време. Върнаха ми я демократите, след като изритаха някакъв самозван руснак, представил се, че му се полага заради дядо му. Набиха му шута и кой от къде е. После СИК начупи муцуните на руските мутрагени и си взе хотелите. Накрая останаха само руски бабки по битаците да викат "скидка ест"!

163

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 163. И кво от туй ?

162

Много е просто

преди 2 месеца

До Таня Таня, не забравяй че гениалният пълководец държавник и политик Путин винаги работи по план и график. Такъв е бил планът Русия да яде бой от Украйна а Финландия и Швеция да влезнат в НАТО. По графика на Путин в скоро време Франция ще разположи войски в Украйна.

161

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 149 Така де ,неговият внук е убит от болшевиките,а самият той е убит от подобни революционери.

160

Анонимен

преди 2 месеца

До варненец 160. Тия глупости помагат ли ти с нещо наистина ? И на теб кво ти се падна от делбата ?

159

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

НАТО стана за смях! Петдесет държави само се карат, кой какво е дал и кой какво няма да даде. Общата работа, кучета я яли. Не очаквайте НАТО да защити България или някоя друга държава от Алианса. НАТО защитава само интересите на Байдън и сина му Хънтър.

158

варненец

преди 2 месеца

Те и руснаците тук във Варна така си мислеха, като бяха изкупили половината град. Чак не им се вярваше като ги наритвахме наобратно и разделихме каквото оставиха.

157

Анонимен

преди 2 месеца

До до 154. Че може и така да е.

156

до 154

преди 2 месеца

Е, естествено. Както всички добре знаем е напълно невъзможно русия да допусне грешка. Каквото и да се случва, то е винаги в интерес на русия и винаги запада губи.