138

до 147

преди 3 месеца

Той вече си е пръднал сам. Реши да го направи, па се нас.а.

137

Евразин Алахакбаров

преди 3 месеца

До Анонимен144 що задунайски татарстан е нещо по различно, нале

136

IQ 3.14

преди 3 месеца

факта, че тролеите и целата русня са се разпищале като нащипани девачки, вместо да тананикат с ехидна усмивка "хотят ли русские войни" е сам по себе си красноречив. ямантау дали ше може да събере целото опг питер или джу е заключил и е хвърлил ключа?

135

Анонимен

преди 3 месеца

Бошитата са шебани уатници, ниска култура, азиатци и крепостници на полуграмотни диктатори от средновековен тип! Никакви постижения, само лъжи,наглост и недостижима простотия!

134

Анонимен

преди 3 месеца

То и Путин ще ви конфискува вашите активи, а те са повече в Русия. Блокадата ще ви излезе през носа като ви потопят корабите от руските пидводници.

133

Анонимен

преди 3 месеца

До При Ти радваш ли се? Или манталитетът ти е такъв по рождение: Аз съм при батката.

132

Воен Кор

преди 3 месеца

чето абасрались.

131

Анонимен

преди 3 месеца

Хитлер смачка СССР, милиони пленени и убити, но обяви война на САЩ и те взеха да помагат на рашките...не може да се бие срещу целия свят, Путин да внимава в картинката :)))

130

134

преди 3 месеца

Ще има война, но тя е предизвикана от един обезчовечен орхганизъм със срамното име Путин. Няма начин световната цивилизация да се остави в ръцете на свирещ ретроград. Но ще стане лошо за всички, преди даа стане добре.

129

При

преди 3 месеца

положение, че Русия произвежда 7 пъти повече военна техника и боеприпаси от целия ЕС, не знам тия къде са тръгнали...

128

Новите

преди 3 месеца

наденици идат...

127

Анонимен

преди 3 месеца

Има идея руския анклав Калининград да бъде подложен на пълна блокада. Руските банкови активи в ЕС да бъдат конфискувани. Тези мерки наистина ще ударят Путин, а не като милостивите санкции които му налагат чиновниците в Брюксел.

126

Анонимен

преди 3 месеца

Само ленд лийза на САЩ за СССР е 22 хиляди самолета, давай, точно сами са ги победили, да не става въобще дума че Вермахта е 3 пъти по-малка армия от Червената Армия, как са воювали три и половина години на тяхна територия, и то без съюзници реално?

125

Анонимен

преди 3 месеца

Ако има война Русия - НАТО ще е заради лудите западни елити, които искат да намалят населението. Пандемията, зелената сделка и войната са част от инструментите им да ни изтребят и който е на страната на колективния Запад е или платен или самоубиец. Дори да не харесваш Русия , ако не искаш да влезнеш в западната кланница - трябва да си на страната на Русия!

124

Военкор

преди 3 месеца

САЩ също ще изпратят войски в Украйна и ще го обявяват шумно, една от целите е Байдън да спечели втори мандат.

123

Историк

преди 3 месеца

Хитлер е тръгнал да пресеча Висла към СССР ( операция Барбароса) с 3,3 милиона войници, 4000 танка, 4000 самолета и 15 милиона муниция и е бил разбит!Нато да се замисли ще може ли да събере повече??? За атом изобщо не говорим!

122

Анонимен

преди 3 месеца

Путин със своята мечта за арийска руска нация, не знае с какво се захваща, требва да се поучи от учителя си Хитлер :)))

121

За ЕС и НАТО

преди 3 месеца

От територивта на Румъния могат да се нанасят удари по окупирания Крим дори без немските ракети с голям обхват. А от Балтийските държави по обекти в самата Русия.

120

Анонимен

преди 3 месеца

Това ще бъде последната война на НАТО и света но това е целта на рогатия и неговите слуги.

119

Военкор

преди 3 месеца

Денков беше миналата седмица в Киев и подписа двустранно споразумение, което е на практика двустранен договор за военна помощ. Такива договори ще подпишат всички държави, които ще изпратят войски в Украйна.