132

Анонимен

преди 2 месеца

Сергей Полунин има нова снимка с двете си деца и жена си във facebook където се виждат двете татуировки на ръцете му с герба на Украйна и Русия.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Сергей Полунин има три татуировки с образа Путин на гърдите си, на едната ръка татуиран герба на Украйна, на другата - на Русия (google images и facebook). Полунин преди беше казал, че Путин е "ангел на светлите сили", и много негативни енергии са насочени към него, и за да му помогне направил татуировката, защото в цял свят го гледат и виждат татуировката и така отклонява негативните енергии от Путин и ги насочва към себе си. На оригиналното видео "Take me to church" още е без Путин, но има друго изпълнение в тубата на "Take me to church" на което се вижда.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Е то за това ни една копейка не иска да иде и да вкуси от райския им Руский мир. Що там мир няма, а мизерията е огромна. Кво христянско семейство кви 5 копейки? Удри водка денонощно та белким така мизерията им се вижда по-малка.

129

ПорЦелан

преди 2 месеца

А пък дъщерята на Байдън беше написала в дневника си че баща и я плющял многократно в банята. Синовете му не са си водили дневник.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Мощни икономики а най евтиното е работната ръка- ГУЛАГ- виж и Китай- потърсете какви са заплатите.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Това не е вярно.

126

Руский мир

преди 2 месеца

Мин заплата 300лв, средна 1100лв след данъци, мин пенсия 200лв, средна 400лв, магазините пълни със стоки, цените колкото тук, няма кой да купува, ипотеките 7.8%- номерът е така да смажиш народа си, че единственият изход да е войната и точно това се случва- мизерията е огромна- можете с мапс да разгледате градове и села потопени в 19 век., хора живеещи в разбити комуналки, потрошени дървени бараки и бидони.

125

Анонимен

преди 2 месеца

Товаришч Владимир Владимирович е беден като църковна мишка.

124

Все тая

преди 2 месеца

Какво очаквате от индивид, който започна политическата си кариера като алчен чиновник в Санкт Петербург под крилцето на още по-видния корупционер Собчак? Само че Вовата много се промени оттогава, особено в последните години. Хич не му дреме за милиарди, започна да го друса тежко Наполеоновият комплекс. Въобрази си, че е велик руски цар и може да промени даже световния ред. Това е много по-зле за всички от ламтежа за лично имане.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До 547 - за Байдън какво да пишат, ама Тръмп го осъдиха и вече е осъден изнасулвач и измамник, сега ще го осъдят и за бунт/преврат и за фалшифициране на избори.А Путин е издирван военно престъпник

122

547

преди 2 месеца

А за бай-дрън и синът му никой не пише.Колко милиарда имат .От къде са всички знаят.А зелената Гадина с колко имота разполага.Мани, мани .

121

Анонимен

преди 2 месеца

Нормално е в пиндостанските степи да е - не гледай какво правя, а слушай кво ти говоря. Толкова за ценностите на семейството при колхозниците. Важното е копейките да се връзват

120

Анонимен

преди 2 месеца

Тези догадки са писани от "експерти" като Навални

119

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко до което се дикоснеш в тая блатная империя смърдди. Блатна и в прекия и в преносния смисъл. Отврат!

118

dakotabg

преди 2 месеца

Кажи нещо и за нашите....

117

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна е една малка провинция за Кремъл.

116

До Късопешковците

преди 2 месеца

и ДАНС и МВР бяха вчера на връх Св.Никола, сериозна фотосесия направиха

115

Каубои

преди 2 месеца

Българските кравари са по зле от американските и брюкселските.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Путин няма семейство той е разведен преди 20 години. Като всеки русофил.

113

Нострадамус

преди 2 месеца

Русия е велика и Непобедима.