154

Така е, но

преди 3 месеца

на този му се иска да се върне в политиката да лапка...

153

Анонимен

преди 3 месеца

Ква крайна, тя не съществувава, даже не е внесла границите си в оон, пък сега хич ги няма. Тук се празнува националният празник на България, а ти се опитваш да го поругаваш!

152

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 159. Момче в България сме българофили. И сме на страната на България.

151

Анонимен

преди 3 месеца

Кво общо има русофилията с това че тоя е пос.титут и има кадри ще в нета които го доказват . Че този човек не може да е ,,професор,, и никого не може да учи . И защо има разни хейтъри които всеки въпрос да изместват към русофилието ? Нали темата е че тоя е про.ститут а не ,,професор,, . В РЗС щеше да увлнява боко . боко беше най черен а после боко си го купи с пост и това няма нищо обща с Русия .

150

Анонимен

преди 3 месеца

Русофили, много омаляхте в Украйна. От 3 дни ядете само бой. Преди година карахте мунициите на фронта с влакове, тирове, камази и тежки зърновози. Преди месец вече карахте мунициите с буханки (бусчета) а от седмица с мотоциклети. Другата седмица очаквам руските богатири да карат боеприпасите с колела и пеш със сакове и раници. Да не би да свършиха мунициите на Ким и иранските аятоласи?

149

Анонимен

преди 3 месеца

Не всички сме хипнотизирани да вярваме на това което се е случило преди 140 г. Ние не харесваме и Законите н ЕС в наши дни , преди 140 г също не сме харесвали Законите на Османска Империя. Нищо ново в наши дни.

148

Анонимен

преди 3 месеца

Да си дойдем на думата

147

ИНДЕНТИФИКАЦИЯ,

преди 3 месеца

И ЛИКВИДАЦИЯ!Да живее БЪЛГАРИЯ!

146

Анонимен

преди 3 месеца

От 52 Държави в територията на тогавашна Османска Империя само България и Сърбия говорят за някакво си (освобождение). Срам и позор пред целия Свят.

145

емо

преди 3 месеца

по-точно и по-конкретно не може да се каже. браво. обаче управляващата евроатлантическа сбирщина - част от която е забранената от конституцията турска партия, и да прочете тази статия, едва ли ще промени политиката си. време е да си ходят и никога да не се връщат.

144

Анонимен

преди 3 месеца

До 152 Укофиличе това ли е опорката за днес е не разбра ли, че хората не ти искат украинските простии дето сам си ги забъркал

143

Митхат Паша

преди 3 месеца

Пак ще носите ***.... Бъдете абсолютно сигурни!!!!

142

Анонимен

преди 3 месеца

До 143 Ами не е едно щом про100 Киро в записа говори за посолството и посолствата,а Христо Иванов си призна и за френското и пак те питам щом Русия има интерес тук защо сме в НАТО или тогава като Монката Паси се разхождаше с трабанчето живите русофили бяха много повече и,ако Русия имаше някакъв интерес щеше много лесно да го упражни така,че да не сме в НАТО

141

123

преди 3 месеца

Мнението ми е доста различно от това на автора. Патриотизма не е дати, събития, места или знамена. Моя патриотизъм е свързан с две неща. Първото е Възпитанието което са ми дали моите родители и второ спомените за моите баби и дядовци (отдавна покойници), за техните домове с ниски тавани и кирпичени стети, за носиите , за приказките, обичаите и легендите , които са ми разказвали. Не приемам, че някой който си е татуирал Ботев на глезена с надпис "България над всичко" е по патриот от мене

140

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 145 Единствените политически пpocтитутки в България са русофилите. Проституират вече 146 години и днес отпразнуваха 146 години прocтитуиране в полза на Русия.

139

До 145

преди 3 месеца

Ужас, дрогиран *** нарича професор Семов.. в грешка си професоре, няма бъдеще за територията, това не е народ а ***

138

Анонимен

преди 3 месеца

Санстефанския предварителен мирен Договор не е никакво манипулативно (освобождение) на България а военни взаимоотношения тогава между Османска Империя и Русия. Не пише никъде в този Договор че Русия (освобождава) България от Османска Империя. Защо този ден 3 март е празник в България си остава Загадка.

137

Анонимен

преди 3 месеца

Този политически про.ститут на какво ще научи младите ??? Как се проституира свластта ли ? Всички помним как *** този срещу боко тиквата от Банкя . Щеше да го уволнява . Как боко завладял държавата медии съд . После боко го купи с пост като конституционен съдия . И сега не *** . НА КАКВО ТОЗИ ,,ПРОФЕСОР,, ЩЕ НАУЧИ МЛАДИТЕ ??? КАК ДА СЕ ДУПЯТ НА ВЛАСТТА ЛИ ???

136

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен всички русофили до един сте алтернативни "българи".

135

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 139 Най-напред си изясни че има само едно командажийско посолство в Сафия това на Пeдepaцията и други няма и тогава предлагай кого да изгоним.