309

Тангра

преди 2 месеца

Държавата е пред разпад. Крадци и мошенници навсякъде. Пишат и тука разни предатвли и веоотстъпници. Срам ги е от Ботев срам ги е от Левски. Заминавайте и с гордост НЕ се наричайте Българи

308

Сержант

преди 2 месеца

Честит празник, България! Въпрос към любителите на оня строй, хубавият! Защо 3ти март не се празнуваше тогава? Каква е причината, чак 1988г да се заговори за него? Коя партия го въвежда като официален празник? Ех русофилчета, толкова сте объркани!

307

К. Линей

преди 2 месеца

А от кой подвид са русофилите? Homo rusoservus?

306

Хмм

преди 2 месеца

Що за подвид са опълченците?!

305

До 322

преди 2 месеца

Ако не беше русофилски необективен щеше да споменеш, че освен загинали за свободата на България руснаци, същото са направили украинци, финландци и румънци. Защо техните знамена не се веят на Шипка? Или на тях не сме благодарни за това, за което сме благодарни на Русия?

304

Пипи

преди 2 месеца

Нова телевизия показа как ръкопляскаха на президента и как освиркаха Костинбродския плъх.

303

Алекс

преди 2 месеца

До Майора Юмрукът на Президента не е свалил законния кабинет.Изтече му мандата и дойде време за редовни избори.

302

Анонимен

преди 2 месеца

Невиждан наплив: Хиляди родолюбци изкачват Шипка, освиркаха официалните лица... Хората идват развявайки български и руски знамена за церемонията по случай 146 години от Освобождението на България..

301

Анонимен

преди 2 месеца

На Шипка днес е имало предимно радеволюбци и руски поцелуйковци!

300

Анонимен

преди 2 месеца

Неблагодарното племе пак не ще да признае че руснака го е освободил, дори след като вече в 21 век няма един изтребител и Турция патрулира небето му.... смотана нация. А е просто да Русия си е имала интересите, но обикновените руснаци загинали тук (90 хиляди) са нямали грам понятие за какво умират... поне едно благодаря им дължим.

299

Анонимен

преди 2 месеца

Президенте, върни България на българите. Тази шайка отдавна ни е продала.

298

Майора

преди 2 месеца

Много ми е интересно Радевдали на празника на Русия ще се веят бългсрски знамена! И дали в Европаи света има друг президент , който да е контра на кабинета! Разединението тръгна от вдигнатия ти юмрук на протестите платени от олигарсите , които свалиха законния кабинет и доведоха провалилата се коалиция на власт! Жалко , никъде другаде не псвиркат председател на НС!

297

анонимен

преди 2 месеца

Радев е ПОЗОР за България. Днес на Шипка огранизираните му фенове освиркваха председателя на Народното събрание, докато (п)Резидентът говореше за единение (той очевидно не познава значението на тази дума). За невежите има смисъл да се напомни, че в парламентарна република председател на парламента има по-висок ранг от президента.

296

Анонимен

преди 2 месеца

Факт, който за русофилите е отрова....Австроунгария спира българските войски към Белград 1885 г. , именно заради спогодбата с Русия.Да не се допусне създаването на голяма държава на Балканите.Какво значи това.Ами че по това време вече е съществувала голяма сръбска държава.И нито Русия нито АвстроУнгария не е била против това обстоятелство.Зсщото В ,,райхщатското споразумение" ,Сърбия е приета да бъде.Но не и България.Фуражката да вземе да си повдигне заровената глава в замотания руски герб

295

Анонимен

преди 2 месеца

,,Фуражката" не в чел...Че Австроунгария спира българските войски към Белград 1885 г. , именно заради спогодбата с Русия.Да не се допусне създаването на голяма държава на Балканите.Какво значи това.Ами че по това време вече е съществувала голяма сръбска държава.И нито Русия нито АвстроУнгария не е била против това обстоятелство.Зсщото В ,,райхщатското споразумение" ,Сърбия е приета да бъде.Но не и България Факт, който за русофилите е отрова.

294

анонимен келеш

преди 2 месеца

На избори копейките осъзнават колко са малко:):):)Без победа в нито един голям областен град в България:):):)

293

Анонимен

преди 2 месеца

България ще преживее дори и Радев. Честит празник!

292

Анонимен

преди 2 месеца

Тогава да вземе да благодарим и на времето.Че по време на руско- турската война е духал Юго източен вятър...Ако вземе да благодарим на всички за нашета свобода.Трябва да благодарим и на Хитлер и на Сталин и на Ленин.А що не и на Александър Македонски.По тая логика на русофилите , би трябвало и да благодарим на АвстроУнгария .Тъй като според Райхщатскито споразумения , тя е трябвало да спазва неутралитет.Обапе ако вникнем в детайли , ще видим , че тя и Русия не са искали създаване на българска дъ

291

?!?

преди 2 месеца

Ти си Разединителят на нацията и продължаваш да сее разделение. С всяко твое действие отслабваш нацията. Вземи си Просто Киро и манипулатора Асен и се махайте

290

До анонимен келеш

преди 2 месеца

Направо сте 80%!