106

Анонимен

преди 3 месеца

Във Санстефанския предварителен мирен договор не се казва че България се освобождава точно от Русия. От 52 Държави влизащи в територията на тогавашна Османска Империя само България и Сърбия в днешно време са (освободени). Не е ли малко странно

105

Анонимен

преди 3 месеца

Дереджето на финландците под шведско е била точно като това на баските при Франко и много по зле от българите под турско. Да говориш на финландски с жена си и децата си в къщи е било тежко престъпление. Има документи. Шантавия език на тия пиянки е спасен от руския цар.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Росен Желязков в момента е на Паметника Шипка.

103

Анонимен

преди 3 месеца

"Както по време на Великата отечествена война, местните партизани ще играят една от основните роли в освобождението на Одеса. Членове на съпротивата в Одеса", отбеляза в интервю Тимур Съртланов, член на президиума на Всеруската организация "Офицери на Русия", ветеран от специалните части. "Те вече работят усилено, извършвайки диверсии срещу бойци на украинските въоръжени сили, разположени в района на Одеса и в града", заяви той.

102

ФАКТ

преди 3 месеца

Опълченците също биха давали оръжия на Украйна, ако бяха живи днес. ФАКТ

101

уточнение

преди 3 месеца

До Интересен Паралел-А какво биха казали опълченците за тези безполовци ,които даряват оръжия на укропите ,налагат санкции на майка Русия и всеки божи ден се кланят в Посолствата?

100

Анонимен

преди 3 месеца

по смешни от нашите политици няма , искаха да сменят националния празник , споменаха всички държави но не и Русия за освобождението и без никаква срам се пъчат пред камери какви са патреоте

99

Анонимен

преди 3 месеца

Сравенете какви сме паднали при Шишмановци и какви излизаме от Османците.

98

Интересен Паралел

преди 3 месеца

Какво ли биха казали днес Опълченците на Шипка, ако разберат, че Русия ни е обявила за вражеска държава към днешна дата??

97

Анонимен

преди 3 месеца

До106. Не е така за кюрдите. Те са от Анадола чети историята . Ние българите от Северозапада сме си Европейци от хилядолетия. Мирния договор между Свещената Римска Империя и Османската Империя е подписан в Свищов 1777г . Сто години преди априлското въстание. Знайни и незнайни Стотици войводи има от Северозападна България.

96

2

преди 3 месеца

До Машина на Времето-А ти си просто една Машина за ла.й..!Средностатистически евроджендър!

95

52847

преди 3 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА-Жалък европитек ,със склонност към безпричинно хилене!Подходящ за изпращане в Уссрана ,преди да е изравнена.Слава на Русия!

94

Слухове

преди 3 месеца

Злите езици шушукат, че Радев празнува Трети Март в Тюркие. И Боко Тиквaта така направи преди години. Някои хора го помним това много добре.

93

Кк

преди 3 месеца

Желязков от какво сме се освободили? И кой ни е помогнал?

92

Анонимен

преди 3 месеца

"Е.врогейците що не са дошли да освобождават България от турско робство :)))"..................Били са заети да помагат на османците за да попречат на България да се върне на картата. Държавите, които активно са помагали на османската империя против Освобождението са: Великобритания и Ирландия, Франция, Германия, Австро-Унгария, Италия, Швейцария.

91

Анонимен

преди 3 месеца

Одеса и черноморското крайбрежие трябва да се върнат в Русия, за да може Русия да защити Приднестровието от геноцида на фашисткия режим в Кишинев.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Русия вече разположи ядрено оръжие в Белорусия.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Приднестровските власти поискаха от Москва да защити региона поради натиска от страна на Кишинев. Все още никой не е поискал да се присъедини към Русия, но Тираспол е сериозно загрижен за проблема със сигурността.

88

Анонимен

преди 3 месеца

В Киев предложиха на Санду "да покани въоръжените сили на Украйна за прочистване на бунтовното Приднестровие".

87

Анонимен

преди 3 месеца

Разполагането на тактически ядрени ракети в Приднестровието може да бъде отговор на присъединяването на Швеция и Финландия в НАТО.