143

Анонимен

преди 2 месеца

Megaл зa миcиpkaтa geтo e npeцakaлa Блицkpиra нa Bepмaxтa!

142

Хаха

преди 2 месеца

Лондон бързо отрече, а иначе са много смели с мянгала, който имат за премиер. Май ги е страх да не последват съдбата на Атлантида.

141

Анонимен

преди 2 месеца

"Като част от Руската Империя, украинците бяха също крепостни." Именно щото са им го яли както и ние, урките не искат повече да са им крепостни, което реално е било по-лошо и от роби. Ние също не искаме това да се повтаря. Само вие копейките сте ОК с това щото сте свикнали да живеете само като роби, като имате свобода не знаете кво да правите и стоите на мин заплата, мечтаейки да дойдел някой и да ви "оправи" . Панимаеш за кво е войната, копейко? А нема нужда, отивате при путинака и готово.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Така както е тръгнало скоро време пред немският парламент в Берлин ще има нов руски танк поставен на пиедестал,та да им напомня какво не трябва да правят ,щото явно паметта им е много къса на фашистите....

139

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 143 Като част от Руската Империя, украинците бяха също крепостни. Като част от СССР украинците също бяха колхозници. Стотинките на гривната също са копейки.

138

Анонимен

преди 2 месеца

До 115 . Да и англетата побързаха да го разтурят.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Он лайн среща на Бундесфера. Абе те май не са наред. И естествено руснаците ще я подслушват. Цялата сигурност на тези срещи е базирана на RSА, който в Ленинград казаха че е погрешен още като се появи теоретически, 1976 година мисля. Сега какво ще направят? Ами ще удвоят дължината на ключовете. Което ще струва доста скъпо, но е приемливо. Тъй като руснаците го знаят, вече стана веднъж при Нюланд, определящ ролята на Европа в Украйна, те вече имат разкодиране на тази дължина.

136

Анонимен

преди 2 месеца

И кво копейки, коги путиначето използва ракети от прасчо и Иран в чужда държава, никой не казва нищо ни на колхозниците ни на прасчо. Коги обаче урките получават въоражение да се защитават от азиатските орди, колхозници и копейки вият до небесата на умрело. Що така ве копейковци? Свикнали сте от коги бехме окупирани преди 89г да виете коги вият и колхозниците ли?

135

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 137 "а пък колхозниците от страната на мачката дават жертви" Много, ама много грозна, долна и пошла пропаганда. Като част от Руската Империя, украинците бяха също крепостни. Като част от СССР украинцитя също бяха колхозници. Стотинките на гривната също са копейки. А твоята глава е напълно, напълно празна.

134

Руски колхозник

преди 2 месеца

До АнонименНо, затва па китайците са 1 млрд>! Гъл-гъл-гъл-гъл... вкусненкий боярищник! Тъй, хочиш брат, пить? Ну? ;)))

133

Русофил

преди 2 месеца

Крайно време е светът да организира антифашистка коалиция и да смаже путинофашистоте на Путкалини както преди това смаза тези на Мусолини. Още колко мирни граждани трябва да загинат докато света разбере, че с путинофашисти се преговаря само след тоталната им и безусловна капитулация?

132

Нормално е

преди 2 месеца

Да се разсъждава оръжията какви щети могат да причинят . Нима ракетите от КНДР и Иран не причиняват щети в Украйна или рашистите ги използват без да знаят,че тези ракети убиват?

131

Берлин

преди 2 месеца

чака отново червеното знаме над Райхстага;)))

130

Анонимен

преди 2 месеца

Ми те си се бият с руската ви мачка ве копейки. Дават старо оръжие на укрите и то не много редовно, а пък колхозниците от страната на мачката дават жертви. Кво повече искате? То и мен не ме кефат колхозниците ама ако НАТО вкара и войска колхозниците ше останат без население, а пък все пак са хора, макар и второ качество заради аклкохола. Само Европа е 400 мил, без американците естествено, а колхозниците вече нямат и 140 мил,

129

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците са вче в космоса!

128

Анонимен

преди 2 месеца

"Германия я пишете бегала. Вече никой не им ще прескъпите чупливи коли." Мм, да гроздето ше става все по-кисело за копейките. Особено с тоя курс на долара..

127

Анонимен

преди 2 месеца

Тъкър, защо се гаври с Путин, че при казвал, като дете?

126

Анонимен

преди 2 месеца

Лицемерите е време да спрат да се правят на у.лав.и и да стъпят на светло. Ако искат да се бият с руската мечка, да вкарват армията и да се почват, явно искат реванш за загубата на Хитлер във ВСВ, за загубата на Наполеон и шведските и полските крале от Москва. Бъдете МЪЖЕ, бе, миж.итур.ки!

125

До 129

преди 2 месеца

Зеленски утре ще изпрати фотограф! Чака за виза!

124

Анонимен

преди 2 месеца

Шолц шЪ даде фира ((