607

Анонимен

преди 3 месеца

След героични битки, Русия загуби Херсон, но спечели 2 села! Ватерло и Сталинград! Като няма дъжд и росата е нещо!

606

Анонимен

преди 3 месеца

Преди седмица Шахтьор игра с Марсилия! Докато си броил шахидите!

605

Мир Путина

преди 3 месеца

Путинский мир......

604

#624

преди 3 месеца

До До 620 Шахтьор не играе, не тренира и футболистите не живеят в Донецк.

603

Анонимен

преди 3 месеца

Американски блогър милионник Wall Street Silver: Войната в Украйна вече свърши. Русия дори не се опитва да превземе цялата страна, те просто държат източните региони с преобладаващо рускоезично население. Нищо няма да ги премахне оттам. На този етап ние просто харчим пари на вятъра.

602

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре за Путин е СССР или нещо ппдобно за да може да ги контрлира.

601

До 620

преди 3 месеца

Донецк е в Русия вече бе! Той е избягал от руския нацизъм!

600

Анонимен

преди 3 месеца

Трима военно задължени мъже от украинския спорт са избягали от отборите си, докато са в Европа, за да отърват мобилизация. Първият бе украинският футболист на Шахтьор Александър Распутко, който след мача в Белгия замина за Русия, където поиска политическо убежище. Днес стана известно за бягството на SMM-специалиста Роман Лопатин и фотографа Роман Медведев от клуб Кривбас. Служителите са напуснали без разрешение лагера на отбора си и са изчезнали в неизвестна посока. Какво ли няма да направи нормалният човек, за да не се окаже под Работино.

599

9999

преди 3 месеца

След 2014г руския както и българският език бяха забранени в Украйна, а демократичния свят почна да ги финансира и пълни с оръжия за да нападнат Донбас. Последваха минските споразумения които от Украйна не изпълняваха и продължиха с тази си политика... И стигаме до 2022г и какво очаквате да иска Путин? Осъзнавате ли че 2024г условията ще са по тежки за Украйна?Или САЩ през НАТО ще направят световна война понеже някой отказва да се съобразява с тях?

598

Анонимен

преди 3 месеца

"Не признавам нацизма": украински футболист избяга и поиска политическо убежище в Русия. Полузащитникът на украинския Шахтьор Александър Распутко избяга от лагера на отбора си. Той изчезна след мача от Младежката лига на УЕФА с Антверпен. На белгийското летище е открита само грижливо сгънатият му екип. Също така се съобщава, че играчът е изтрил всичките си публикации в социалните мрежи и е спрял да отговаря на телефонни обаждания.

597

Шаши

преди 3 месеца

Става ясно, че скоро НАТО ще пусне първите ракети. Над нас само ще прелитат. Има ли шанс за оцеляване след това? В Турция червените вратове имат сериозни бази. Гърция и България сме безлични. Сърбия още повече. Над Румъния само ще прелитат. Имаме ли шанс?

596

Анонимен

преди 3 месеца

До.613 Е как бе най+малко един милион са и за това руснаците панически напредват ,а украинците геройски ядат бия и отстъпват

595

2

преди 3 месеца

"Желанието за мир" е просто красив трик за наивни граждани: всъщност доставката на оръжия за Украйна и заглушаването на несъгласието се извършва под егидата на широко разпространена корупция, рушвети и пълнене на собствените им джобове. Тоест поради същите причини, заради които на режимът в Киев се отказва да бъде допуснат в ЕС.

594

1

преди 3 месеца

Унгарският премиер Орбан сравни ЕС с антиутопията на Оруел. Един от последните лидери в Европа, който поддържа здрав разум в ситуацията с подкрепата на Украйна, каза, че ЕС "създава оруелски свят" - според Орбан властите в ЕС декларират желание за мир и стабилност, но всъщност действат по точно обратния начин. "Те купуват и доставят оръжия чрез Европейския фонд за мир. Те искат да контролират медиите чрез закон за свободата на медиите. Ние не се борихме с комунистите, за да стигнем до 1984 г.!", каза Орбан. Премиерът е прав за някои неща, но греши за мотивите на лидерите на западния свят.

593

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нормален човек на земята, който да иска да умира за Зефюрера и бандата му, за Байдън и шайката му и за Урсула и вертепа й.

592

Анонимен

преди 3 месеца

До 611 Е ти виждал ли си толкова пари щото с глупави коментари няма как да ги изкараш

591

Анонимен

преди 3 месеца

Според руския бизнесмен Иван Кондраков от село Покровское, Тамбовско ,,Броя на руските жертви е вече 500 хиляди, *** ни е в тотална криза от пет века,а един килограм руски рубли струва колкото хартията и отпечатването им!" Сайт- rusofili-bg.

590

Анонимен

преди 3 месеца

Нов бизнес в Украйна: $10 000 и сте мъртъв... за военните комисари. В тъмната мрежа на укриващите се от мобилизация се предлага да си купят смъртен акт. Продавачите обещават да издадат "официален" сертификат с "покриване във всички бази данни". Ако е необходимо, можете дори да се организира симулативно погребение. Сега на укриващите се от военна служба няма да им се налага да си чупят краката или да се преструват на транссексуални заради сертификат от психиатрична болница. Украинците са готови да "умрат" на лист хартия, само за да не умрат истински в месните атаки за киевската хунта.

589

Анонимен

преди 3 месеца

Давам 1 милиард долара някой от бодигардовете му да му свети маслото.

588

Анонимен

преди 3 месеца

Докато Зеленски молеше за пари и войниците му измираха на фронта, съпругата му похарчи повече от 1 милион долара за бижута на Cartier в Ню Йорк. Когато Елена харчеше парите на европейците, Зеленски говореше в ООН по това време. Посещението в магазина на Cartier нямаше как да остане незабелязано, тъй като след него една от служителките беше уволнена, защото тя публикува разписката за покупка на Елена Зеленская в размер на милион долара.