176

Анонимен

преди 2 месеца

Владимир Владимирович Путин е велик пълководец. Как смятате че се ръководи такава огромна страна като Русия? Само с морков и тояга. България е 100 пъти по малка от Русия и пак не може да се отърве от своите *** управляващи които са подчинени на посолствоТО на САЩ и ЕС. Как смятате че можем да излезем от сегашното си състояние? Само чрез бунт и връщане на съгражданите ни от чужбина които избягаха заради състоянието на страната ни. Сега ни трябва един Левски за да ни организира и поведе.

175

Анонимен

преди 2 месеца

ВИСШИ СИЛИ ОТ 5то И 6то ИЗМЕРЕНИЯ ВЗРИВИХА ПРИ ИЗСТРЕЛВАНЕ САТАНА КОЯТО КРЕМЪЛ НАСОЧИ КЪМ КИЕВ КОГАТО БАЙДЪН БЕШЕ ТАМ ! ВЗРИВИХА И USA БАЛИСТИЧНА РАКЕТА ИЗСТРЕЛЯНА ОТ USA ПОДВОДНИЦА ! НЯМА ДА ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА ! АКО КРЕМЪЛСКИТЕ МАНИАЦИ ПОСЕГНАТ КЪМ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН, ПОДЗЕМНИТЕ И НАДЗЕМНИТЕ ИМ КОМАНДНИ ПУНКТОВЕ ЩЕ СТАНАТ СЛЕДВАЩИТЕ СОДОМ И ГОМОР ! И ТАКА ВИСШИТЕ СИЛИ ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ БЕЗМОЗЪЧНАТАвойна !

174

До САРМАТ

преди 2 месеца

Сармата лети само във филмчета от союзмултьфилм.

173

Анонимен

преди 2 месеца

"Вие похарчихте 70 милиарда евро за фалшиви ваксини, които убиха най-малко 12 хиляди граждани на ЕС...След като играехте богинята на здравето, сега играете богинята на войната" Независимият член на Европейския парламент от Хърватия Мислав Колакушич.

172

Анонимен

преди 2 месеца

До 169.Щото само НАТО има ядрени оръжия те руснаците още са в 19 век нали такава е опорката

171

Анонимен

преди 2 месеца

В някои медии излезе информация, че Навални многократно, поне 4 или 5 пъти си е инжектирал в тялото дози от експерименталните препарати на Pfizer за които беше установено че предизвикват тробмбози.

170

Анонимен

преди 2 месеца

До А знаете ли че:_ а кой да е? майка му ли? която дори трупа не може да му види 10 дена...

169

Красимир

преди 2 месеца

САЩ ОБЯВИ- АКО ПАСНЕ УКРАЙНА ЩЕ ИМА ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И НАТО.ВРЕМЕ Е . НА ЗЛОТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ. СПОРЕД ПРЕДАНИЯТА НА ИЗТОК ЩЕ ИЗГРЕЯТ ДВЕ СЛЪНЦА А ЩЕ ИМА И ЕДИН ДВУГЛАВ ЗМЕЙ - ЕС И САЩ КОИТО ЩЕ ВЪДВОРЯТ РЕД В СВЕТА. ЩЕ ПОСЛЕДВА 1000 ГОДИНИ МИР НА ЗЕМЯТА.

168

Анонимен

преди 2 месеца

Единствено руската ваксина (която е векторна, за разлика от ваксините на Урсула) се оказа относително ефективна и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Е сигурно и той е пил някое мазно турско кафе в някой скут или пък английски чай и сега хоботите са повярвали,а евтини приказни,ама други още ги помнят тия на Горбачов и глупостите на Елцин

166

Анонимен

преди 2 месеца

До САРМАТ_а защо не казваш американските за колко ще стигнат до масква?...

165

Споко

преди 2 месеца

Споко, НАТО започва война с Русия, това обеща вчера шефа на Пентагона. Русия ще бъде унищожена, ще има ядрени слънца над Москва.

164

А знаете ли че:

преди 2 месеца

Последния посетил Навални е западно-платения му адвокат?

163

Без коментар

преди 2 месеца

Tucker Carlson: 'Denazification is one of the dumbest things I've heard.'

162

АЙДЕ!

преди 2 месеца

И надяваме се, новинарите най-накрая да спрат да ни предлагат разваленини 'новини'!

161

Анонимен

преди 2 месеца

предполагам вече са арестувани участниците

160

До До .!.

преди 2 месеца

Ми не си прав! Само благодарение на НАТО рашистан стои далеч! Ама не много далеч! За жалост!

159

Американофилите,

преди 2 месеца

е нема ви дойде акъла, щото по правило ви избират без тая екстра!

158

До .!.

преди 2 месеца

Никъде няма да ходим.Благодарение на Запада и САЩ ,Рашистан ще дойде при нас.

157

Анонимен

преди 2 месеца

рософилите сте за бой докато не ви дойде акъла