15

Христо Христов

преди 3 месеца

До 13 "... а да видим кого и колко представляват днешните докопали властови позиции" - 85 те % от матряла, гласувал за евроатлантизъм. Факт.

14

Христо Христов

преди 3 месеца

"Тодор Тагарев трябва да остане, защото той се харесва от нашите партньори..." - 85% гласуваха да се харесват на Брюксел и Вашингтон. 85% искат Тагарев да остане! Факт.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Наричате го " управление на представителността " , а да видим кого и колко представляват днешните докопали властови позиции , ка стаат тия работи .

12

Погрешно е

преди 3 месеца

Участието на комунистите във властта през последните 30 год , но е факт, нелогичен и необясним. Червенокосата другарка провежда започнатата отдавна конспирация за компроментирането на градивните сили в политиката. Видно справя се зле. Липса на интелект ли, на познание ли, на морална държавническа цел ли?... Времето ще покаже.

11

malgiorno a tutti

преди 3 месеца

'Айде и туй това с гривата се изтропа... Имам чувството (очевидното, неоспоримото, абе к'во чувство, направо си е факт), че и прецедентния пезевенк рунтю, и прецедентната вице-пезевенкша пеят на палката на един диригент, който им е показал динамика за вой форте-капутисимо (по принцип фортисимо, ама тука е по-друго форте, гоморашки фалцетен квич)... Птичка им лелина, лайката да си берат!

10

Посолството не дава

преди 3 месеца

Не е изгодно за Посолството. Ако има избори случайно пак ще се прави Ала -Бала, че Кирчо и Кокорчо да останат

9

Един Българин пита

преди 3 месеца

Каква е породата на този булдог?

8

Анонимен

преди 3 месеца

В подобна сфера нема чесно и нечесно , терминът е съвсем друг и има юридически характер , става въпрос за очевидно престъпно изземване на власт без наличие на основания и чрез ползване на законо нарушения при остъсвие на необходим представителност , то пък една представителност при абе да докопам веднъж ластовете и инициативата при представяне на държавността пък после квото ми доде , най-вече съгласувано и дори разпоредено от посолства , чужди , но сдобили се с влияние , колониално .....

7

Анонимен

преди 3 месеца

Плешивка се изрече неподготвена, а може би мераци за дестабилизация на държавата и връщане към АРХИПЕЛАГА ГУЛАГ- кой знае....

6

Питам

преди 3 месеца

До Тунеядци БГ 2 Тунеядец . Тази дума има ли връзка с ония дето ядат тунец /риба тон /, или не ?

5

ъъъ

преди 3 месеца

По честно е да влезем в еврозоната па после правете квота искате

4

Анонимен

преди 3 месеца

А не е ли по-добре да има предсрочни президентски избори и да се оправи работата

3

Фют

преди 3 месеца

А не е ли по-честно да престанете да харчите държавни пари за вашите игри?

2

Тунеядци БГ

преди 3 месеца

Морна вода пие тая,преработила се е,пот на челото от къртовски труд.Утре като се нареди в НОИ за да се пенсионира ще вика :''Имам едиколко си години трудов стаж!''Най-сладката служба в държавата,бе да носи отговорност за нищо!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Какъв е смисъла като с ала бала някакви където не може да ги хледаме и реално имат 7% взимат властта?Две изречения на кръст не могат да вържат и говорят каквото им каже Зайо Найо.