79

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски: "ЕС и НАТО предложиха на Европа най-дългата и силна ера на сигурност, мир и икономическо развитие"?!? Затова ли Източна Европа измира? А защо демократична РБ, членка на НАТО и ЕС, е най-бързо измиращата нация в света?

78

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е като при Хитлер... През 1944-45 г., когато вече на всички е ясно, че нацистка Германия е загубила войната и е въпрос на време да бъде победена, Хитлер се утешава с надежди за чудо... Същото днес важи и в Украйна, навлезла в този етап... А Макрон още повече им подклажда тези надежди...

77

3

преди 3 месеца

Говорител на граничния патрул каза, че има пропуск в закона, който позволява, когато човек с увреждане се върне, някой друг може да пътува с него следващия път. Няма механизъм за проверка дали ескортът се е върнал. Не е предвидена отговорност за подобни действия. Сега депутатите ще го доработят, което означава, че тази вратичка ще бъде затворена в актуализирания закон за моГилизацията.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Този ще бъде сломен, когато публиката опразни салона.

75

2

преди 3 месеца

Представителят на киевската хунта е съкрушен. Всеки ден около 6 хиляди мъже на военна възраст напускат Украйна през западната граница. Това съобщи вчера началникът на отдела за организиране на граничния контрол на Западното регионално управление на Държавната гранична служба на Украйна полковник Игор Матвийчук по време на пресконференция в Лвов. По-специално, според него, напоследък се е увеличил броят на мъжете, които се женят за многодетни майки, за да напуснат границата. Освен това има много случаи, когато хора с увреждания пътуват като придружители.

74

1

преди 3 месеца

Косвени загуби на ВСУ: 6000 души бягат от Украйна ДНЕВНО... И това е само официално, които напускат с "основателна" причина. Никой не знае колко се изнасят от фашисткият змиярник неофициално. Но числото вероятно също е огромно. Да, ясно е, че не всички от тези 6000 "напускат" мобилизацията, но процентът на тези хора се е увеличил много. Тоест ЗА ДЕН Украйна губи най-малко цяла бригада от потенциални "танкисти на леопарди". Или може би повече. Като цяло реален резултат. И никой не може да упреква тези момчета. За тях, както и за пленниците от ВСУ, тази ненужна война вече приключи.

73

До 75

преди 3 месеца

Явно според теб Зеленият непран не смята и за хора 1,5 млрд. китайци, щото и там не го бръснат за нищо. Явно според теб хора за клоуна са единствено тези, дето мразят Путин и финансират и въоръжават Зелето. Хах, да, само че не е така, не го тачат и него чак пък всички хора, пример световното по футбол в Катар!

72

Пълни глупости

преди 3 месеца

За мен най-важно е защо България е най-бързо измиращата нация, и кой е виновен за това. А Украина вече не съществува като държава. Една трета от територията й е вече в Русия, останалата част е разорена. При СССР Украйна наброяваше 52 милиона, при демокрацията няма и 25 милиона - от тях 1 000 000 инвалиди.

71

rambaldievskievich

преди 3 месеца

И аз искам да попитам ще има ли контра отстъпление на украинските свръх сили това лято, за да знам колко чипс и снаксове да си купя.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Нали не разчиташ българи да се бият за вас Зелен, само 6 милиона сме в БГ, докато вие имате население, но явно нямате нация :)))

69

До ха-ха-ха

преди 3 месеца

Под "всички" Зеленски има предвид всички хора. Копейките не влизате в това число.

68

Излагаме се

преди 3 месеца

Пред чужденците. Световната новина - Зеленски в Албания дръпнал реч. Българските журналисти не са публикували и една новина за Китайската народна република, за решенията на ЦК на Китайската комунистическа партия. КНР е водещата световна сила, тя определя бъдещето развитие на света. Тук ни занимават с треторазрядни аутсайдери.

67

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Анонимен (1): Ти и подобните ти може и замразени щъркели да искате, ама - ядец. Империята се разпада - той победа иска. 'баси!...

66

Анонимен

преди 3 месеца

Затвор да фашистите от екипа на Зеленски и нео нацисткия батальон Азов! Европейците са с промит мозък! Преди войната в Украйна , не можеше да си кръстиш кучето Адолф , а сега всички европейци се кланят на нацисти!

65

Анонимен

преди 3 месеца

Зелко, отдавна си изгубил. И Ердоган го каза даже: Русия никога няма да изгуби. И теб те чака съдбата на Кадафито!

64

Ха-ха-ха

преди 3 месеца

И кои точно са тези "всички" Зеленски? Щото аз примерно не съм от тези всичките! Ти като какъв ми се явяваш и говориш чак от мое име? Нито съм украинец, нито наркоман, нито бандеровец, още по-малко пък изповядвам фалшивите ви натрапени псевдо ценности! Хах, даже не съм и клоун като теб.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Даже най-изпадналият българин може да посети Гърция и Турция, че и до Сърбия да отскочи, а смешникът путин не може.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски , ние сме от много време член на ЕС и Нато и сега вече великодушно ни оставиха мартеницата .

61

Анонимен

преди 3 месеца

Путин пътува от единия до другия бункер. Даже в Турция не смее да иде, толкова е изпаднал. :)))

60

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е че Украйна печели , само че парада на 9 ти Май ще се проведе в центъра на Киев .