33

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Точно така след атаката на Япония в Пърл Харбър и малко преди това Япония воюва с Русия и я побеждава. Това е за ръскофилските халюйцинатори

32

Анонимен

преди 3 месеца

До сега, единствената държава, която е използвала ядрено оръжие е САЩ. И то срещу неядрена страна.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Путин не се съобразява с никакви критерии и издадени заповеди. Във всеки един момент той ще действа така както реши без значение кой, кога и какво казва, прескача свои предишни решения и закони. Така че , абсолютно безсмислени са всякакви приказки и писания относно бъдещите планове на Путин. Подминава, гази, убива, заличава от лицето на земята. А САЩ са едни големи "наивници", " миротворци по света" - интересчии, и тако и вако - ако има печалба.

30

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Пуйтийн се засийра от страх срещу НАТО и САЩ. Нали. Те са виновните, защо тогава атакува по слабите? Защо не тръгна срещу НАТО и Сша????? Защо??? ГАЩЕТЕ пълнее

29

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Въпросът е друг, кога другите ще му върнат жеста преди или след атаката?

28

Айде

преди 3 месеца

Като чета тук какви дивани експерти имаме разбирам че и у нас има пушечно месо за Украйна.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Има един пропуск , ако народът -крепостен се втурни в кремля и избеси половината фашаги там на място ще използват ли ядрена бомба и ако да къде ще бъде хвърлена .

26

Анонимен

преди 3 месеца

Това откачено джудже е много по-опасно от Хитлер.

25

rambaldievskievich

преди 3 месеца

Иван1, не се излагай без повод!

24

Анонимен

преди 3 месеца

И нека падането на рушняшки крат Ун чики на висши военни да започне Сега!!! Абе к'во става с Герасимов?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е истински държавник.

22

Анонимен

преди 3 месеца

"Правилата са били тренирани на военни учения срещу хипотетична инвазия от Китай" - Как да не се съгласиш с Иван1, че това е откровена плоска манипулация?

21

Иван2

преди 3 месеца

За мен е отвратително мисирката с 40-50 АйКю под моето да се опитва да ме заблуждава, това няма как да стане. Може да излъжете някой тинейджър или комбайнер, но информиран човек няма как да заблудите с пропагандните си бръщолевения!!

20

Анонимен

преди 3 месеца

С ликвидирането на подземни командни пунктове и дълбоки фронтови укрепления прекрасно се справя хиперзвуковият руски "Кинжал". Справя се дори доста по-добре от тактическите ядрени оръжия.

19

Иван1

преди 3 месеца

Мирише ми на гнила партенка. За разлика от САЩ, военната доктрина на Русия не предполага първа да използва ядрено оръжие, ядрената доктрина на САЩ допуска използването на ядрено оръжие при определени обстоятелства. Интересното е, че в статията се говори за ядрената доктрина на САЩ, а се замества името на държавата с Русия.Четете ги ядрените доктрини на 2те държави, публикувани са официално. Не знам защо простата мисирка си мисли, че хората са по-прости от нея и може да ни лъжат?

18

Христо Христов

преди 3 месеца

Западът ВИНАГИ е имал доктрината първи да използва ядрено оръжие, за разлика от СССР. Статията премълчава този факт, наблягайки на всъщност реципрочните действия на Москва. Факт.

17

До Анонимен

преди 3 месеца

За твой късмет руснаците вече имат такова оръжие, което ще избие всички изброени. Е верно ще унищожи и такива като теб, но това са само косвени жертви.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Изтекли военни документи очертавали доктрината на Русия за използване на тактически ядрени оръжия. Забележителното е, че документите "изтекоха" в деня на 120-годишнина от раждането на създателя на ядрения щит на СССР Юлий Харитон.

15

Реалист

преди 3 месеца

Всъщност критерия е само един ако усети че пада от власт.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Мечтая Русия да създаде такова ядрено оръжие което да изтребва соросссоидни изверги селективно - всякакви педдеррруги, третополови изчадия, лгбтДегенерастии, корумпираните западн(ал)и политици (нашите също разбира се), всички сатнисти и педофили (особено тези в холивуд) и общо взето цялата изммммммммет която се е насъбрала в света. Почваме ги в Отровено Общество.