72

Ердоган Юрдека

преди 2 месеца

Зайо байо кукушинка въртял задни части на машинка, БАБА МЕЦА дръпнала конеца и му съдрала задницата

71

Лечев

преди 2 месеца

Ушанките затъват все повече в диктатура. Крахът им наближава с всеки изминал ден.

70

:)))))))))))))))))))

преди 2 месеца

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) прочетох заглавието и щях да се задуша от смях! :))))))))))))))))))))))))))))) особено от втората част на заглавието! :)))))))))))))))))) Но искам да кажа, че историята познава такива неща допреди и у нас се учеха всички партийни конгреси на БКП в университета и изпит се държеше по това! Отделно че по времето на хитлер и нацизма на всяка сватба се е давала майн кампф на младоженщите, като ръководство за първата им брачна нощ! :)))))))))))))))))))

69

Пръдльо Пръдлев

преди 2 месеца

Когато джуджакът се изперди за последно, наследникът му ще изгори вси учебници и интервюта.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Рано или късно иператора задедно с империята ще падне. Това показва историята.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Хахах начи, между История на ранен Путин и час по готварство за любимите манджи на Путин ще учат цитати от интервюто с Тъкър. После защо средностатистическия руснак е с IQ 80. Горките деца са обречени на провал

66

Анонимен

преди 2 месеца

Малко прекалено...

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тоталитарния, нео-либерални соц. режим в САЩ си отива, свиквайте дъpти комунисти.. Усещате ли вятъра на промяната, идва Тръмп само, че този път с мнозинство и в двете камари! Идва "Алтернатива за Германия", шолц изчезва! Следващата година и бабо-люубеца се маха и, идва Льопен! Туск се маха идва Качински! Само тук по стара традиция, пак последни ще ни дойде акъла, но вече сме свикнали...

64

Анонимен

преди 2 месеца

историята никога няма да оправдае тая агресия и милионите разплакани семейства на които е унищожен целия живот семейство, дом и бъдеще!

63

Анонимен

преди 2 месеца

Силно казано интервю, по-точното название е монолог на Жужака с които бълва фалшива история и новини.

62

АнонимеН

преди 2 месеца

:D БРАВО САМО ТАКА!! СТАЛИН ЛЕНИН И ПУТИН САМО ТОВА ДА СЕ ИЗУЧАВА ПО ИСТОРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НАЙ-ДОБРЕ А ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И МАРКС ЗА РАЗНООБРАЗИЕ :D

61

Анонимен

преди 2 месеца

Ленин - 164 см.Сталин - 163, Берия 159, а Хрушчов - 166 см. Медведев - 158 см. Путин - 165 см. ! ----------- Путин е с 1 см по-висок от вожда Ленин и с цели 2см!!! по висок от другаря Сталин!!!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ще го канонизират в Русия, защото на кой му трябва господ, когато има путин. После ще започнат да припадат и да изпадат в истерия при вида му, както в Северна Корея. Въпрос на време е.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Браво, пропагандата е пълна! Промиват мазаци на младото поколение

58

Анонимен

преди 2 месеца

Всичките 38 олигарси на България(повечето си имат партии), са с произход в последния елит на БКП, получили са началния си капитал от "Мултигруп" и БСП задкулисно или предкулисно продължава да им дърпа конците. Всички наши олигарси си държат парите в офшорни банкови райски кътчета известни като"данъчни убежища" 90% от които са англо-американски протекторати, чийто банки са дъщерни на главните банки в САЩ и Великобритания и ги захранват с пари. Поради това нашите олигарси са раздвоени , разкрачени и се кланят както на Москва, така и на Вашингтон.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Би трябвало да учат, каква икономическа разруха следва с Русия която е под санкции и икономиката й е поставена на военни релси.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Сега политическия ни елит се покрива изцяло с бизнес класата на едрия капитал, политиците ни са или представители на олигарсите или самите олигарси.Както се казва в оная българска поговорка Който дава парите, той води хорото. С пари от касата си "Мултигруп", БСП роди всички останали партии, направи ги собственост на олигарси.Дребен и среден бизнес сега България няма, а само едър бизнес управляващ държавата чрез основните партии управлявали в прехода- БСП, ДПС, СДС, НДСВ, ГЕРБ.

55

Смех

преди 2 месеца

И на Северна Корея и Сомалия

54

колко плати Путин?

преди 2 месеца

А в учебната програма ще пуснат ли алтернативната история която преподаде Путин на послушния слушател Карлсън който заради лъжите си за малко не фалира тръмповската телевизия фокснюз. Началниците му платиха глоба от 800 милиона долара по вина на Карлсън и го изгониха от телевизията. За да не плащат глоби "интервюто" на Карлсън не беше излъчено от нито една телевизия и единственият който се реши да разпространи тези лъжи беше Х на Мъск.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Ленин - 164 см.Сталин - 163, Берия 159, а Хрушчов - 166 см. Медведев - 158 см. Путин - 165 см. ! Дребни вождове, големи ядове! Мечтата на вожда Путин е стане с 1 см. по-висок!Как става това? Много лесно - както при кокошките. Едно време за да стане от яйце - кокошка минаваше една година и половина. Сега чрез използуването на "Растящ Хормон" за три месеца е готова.... Та путин трябва да въведе задължителен "Растяш Хормон" за бъдещите дребни вождове!