22

Анонимен

преди 3 месеца

Брадчеда не знай на кой свят е експерт бил...

21

Анонимен

преди 3 месеца

Сега ще ви кажа , защото малко поназнайвам икономика . Анализирайки производствени мощности , човешки фактор , образование и още много неща , достигнах до следното . Ако България не си беше съсипала енергетиката и производствата в момента минималната работна щеше да е равна на 1800 евро , средната на 2600 евро , това е истината , вие разбирайте както искате . Затриха ни просто , това е !

20

Анонимен

преди 3 месеца

Защо мислите затвориха АЕЦ , защото икономиката зависи от евтина собствена енергия . Защо мислите , че затвориха заводите , за да ни залеят с тяхна стока .Защо мислите че отвориха верихи магазини , за да ни вземат парите по-лесно и бързо .Защо мислите , че ни затриха образованието , защото е недостижимо и тяхното населения дори не може да го разбере .На предишното средно , сега му викат магистратура .

19

Анонимен

преди 3 месеца

Май не слушат какво каза Путин . Печелим Украйна , гоним фашистите и НАТО се връща в гранниците от 1991 година . Този човек никога не говори празни приказки !

18

Анонимен

преди 3 месеца

Как буфер срещу Русия бе умник ? Тук в България всички са ЗА Русия , станем ли буфер , все едно сме с тях , а не против тях . Няма за какво да сме срещу Русия ,нито да сме буфер .Русия с нищо не ни е обидила , напротив -търпеливаи са , защото знаят , че управляващите и народа са на различно мнение .

17

Анонимен

преди 3 месеца

Нали приятели , нали европа ? Затворете си АЕЦ , предприята , производствата и каквото още се сетите .Благосклоно ни оставиха мартеницата , ей тъй от добро сърце .Смятайте от колко години сме в ЕС и как ни държат на минимална под 500 евро , за пенсии дори не споменавам . Чудо на чудесата , и пак по приятелски намалиха населението наполовина .

16

Анонимен

преди 3 месеца

Я виж как цъфнахме когато сме с колективния запад ! 34 години не сме ли буферна зона ? В ЕС сме , обаче ни смятат за втора ръка и ни държат бедни и ни грабят , САЩ са уж приятели идват тук без визи , обаче ние ако искаме да отидем -бам ,визи !

15

Анонимен

преди 3 месеца

България има шанс , само и единствено ако подържа добри отношения с Русия !

14

доц.баба Пена

преди 3 месеца

Я съм доцент по пара парашутистки науки, баене и гледане на кафе, боб, зеле, кисело зеле, бъзро поглъващам и бонбони, марципани, торти, водя се мега вселенски експерт по външни и вътрешни конфликти, зам председателка на бабите рокерки и т.н. Толкова съм експертка колкото и тоя

13

Анонимен

преди 3 месеца

А как е станал доцент този човек?

12

Анонимен

преди 3 месеца

За да е добре светът, САЩ трябва да запази хегемонията си, а ЕС няма шансове. Чините и подобни трябва да се понаведат, много са си вирнали носа, не бива ко-му-нета да управляват света, ще е много лошо.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Да бех станал доцент, че да говоря глупости, ама не исках :)))

10

Анонимен

преди 3 месеца

Вижте колко е велика демокрацията. Американската телевизия Блумбърг позволява на руски агенти свободно да хвърлят руска пропаганда през техния ефир. В Русия не позволяват на опонентите дори да пишат в нета срещу Путин! И на този фон виждаме русофилията от ден на ден да става все по-слаба! Демокрация баце! Не може да риташ срещу народа! Както в Русия например! 5 джуджета ритат 140 милиона руски балалайки! Тука в цивилизацията такива неща няма!

9

Този петополовия

преди 3 месеца

бърка понятията! . . . . <да има мир между ЕС и Русия> . . . . Става въпрос между НАТО и Русия!

8

Анонимен

преди 3 месеца

Аз без да съм доцент, мога да го предвидя това, празни приказки отново :)))

7

Анонимен

преди 3 месеца

*** говорят за кравари.

6

Нане

преди 3 месеца

От коя биберона смуче доцентот... ===)))

5

Факт

преди 3 месеца

Само глупости и лъжи ..

4

Нане

преди 3 месеца

Кой, ве, кой ги прави тези безмозъчници доценти и професори и академици... Отнемане на тези титли след 2000 година... Това са краварски послушници на грантове... Тоя има още бело в устата и станал доцент... ===)))

3

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно слушам Тагарев оня ден по тв рече ако победила Русия трябвало да, си слагаме въжето на врата мен не ме е страх от Русия явно тоя ще бъде съден по бързата, процедура щом избира, въжето пред разстрела