59

Анонимен

преди 2 месеца

До Бонго Бонго 67. Никъде няма да одим. Спрете се с това изпращане бе плиткоумци. кой си ти бе плондер да ни изпращаш някъде ?

58

Анонимен

преди 2 месеца

Ние от Възраждане настояваме за незабавно присъединяване на България към Русия !

57

123

преди 2 месеца

До Анонимен 54. Не е зле да чегеш преди да пишеш. Според последното преброяване в Русия има 16 000 човека които се определят като българи. От тях нито един на териториите на които векове наред е Волжка България. Коренното население на Крим са татари, които случайно руснаците избиват и разселват. Та не ми обяснявай колко е хубаво да си малцинство в Русия. А и още нещо В САЩ и Канада в момента живеят 5 000 000 иднианци, интересно как след като според тебе са избити.

56

Анонимен

преди 2 месеца

До ИСТОРИЯТова не и пречи да изнася стоки с кораби по море. Малко по-сериозно.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До Бонго Бонго. Лъжа ли? Бонго, не си ли слязъл още от клона? И кои от изброените от теб народи са загинали? Нещо повече! По време на войната Сталин издава заповед малочислените народи да бъдат освободени от нея, за да не изчезнат.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Бонго,Бонго ти си изброил държави които не са изобщо във РФ. хаха.И е прав човека под теб дори са повече от 150 националности във федерацията.

53

Анонимен

преди 2 месеца

До 46. А ти знаеш ли страна, в която при революция царското семейство не е избито? В Англия ли, във Франция ли? Но те, по някаква причина, не подлежат на критика.

52

ИСТОРИЯ

преди 2 месеца

България е ощетена от Великите Сили , но Молдова ни надминава - България е на 15 километра от Средиземно Море , Молдова е на 5 километра от МОРЕ .

51

Анонимен

преди 2 месеца

До 123 49. В състава на Руската федерация има 150 националности. Нито един народ в нея не е загинал през цялата и история. В Северна Америка, обаче, някой изби цялото коренно население.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Първо Одеса че пречи да стане свръзката с Преднистровието

49

Анонимен

преди 2 месеца

В Приднестровието както и в Молдова и в Украйна и Крим живеят много българи. Защо не пишете за тях. Всъщност вие знаете ли за тях или не са ви задали тази тема.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Да! Защо не. Аз бих присъединил и Варна и Бургас към Русия барем почнем безвизово да пътуваме до Москва

47

123

преди 2 месеца

Е под тая страна се видя колко изтрещели са вички русофили. Един мечтае за сме част от Русия, друг обяснява, че целия свят е руска територия, според трети Русия има право да избива който си иска народ. На четвърти па Русия му била историческа родина.

46

НН

преди 2 месеца

З5 съгласен съм с теб за много неща. Най-малкото, защото аз няма да воювам за интересите на българските политици. Емигрирам със семейството. Така, че прав си - мнозинството българи не са толкова *** да *** за парите и имотите на някой си. Само не разбирам по коя причина мислиш, че в момента сме суверенна държава. Заповедите се издават от нашите "партньори". И преди беше така.

45

Анонимен

преди 2 месеца

После Копейкин ще проведе конгрес и ще реши, че България се присъединява към Русия.

44

Е, и?

преди 2 месеца

Лвов на немски е Лемберг и е бил австрийски. От 800 служители в градската управа 600 са били немци. Сега да си го искат и Австрия? Въобще, осъзнавате ли с това кой град какъв и на кого е бил какво подкрепяте? Путин започна интервюто си с история от 862 г? Ами Турция, ако каже България в последните 700 г 600 е била наша и само 100 България? Според вас, ще има право. Това подкрепяте. Франция и Германия са водили стотици войни. Страсбург е във Франция, но и досега е предимно немски!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Приднестровието е стара българска земя и е време да се върне в майка България.

42

Русопрост

преди 2 месеца

Явно гоблина от Кремъклия е толкова наритан от Украйна, че вече го е страх да се бие с по малки държави и скача на могъщи титани като Молдова, Гана, Сомалия. Вижте си могъщият идол бе русопрости, ще се бие с могъщата Молдовска Империя, само и там да не го наритат в канчето и да го пратят да спи ка при мумията на Ленин.

41

Скоро ще сме Едно

преди 2 месеца

с Историческата си Родина - Русия!

40

Анонимен

преди 2 месеца

До 36Да не би Лвов да е украински град. И от кога така.)))От както Данило Галицки крал на Рус основал града през 13век.градът е кръстен на синът му.Всъщност Лвов е полски по-малко от век.В повечето време е в Хетмашчината, Австро-Унгария и Русия.В градът се заселват и поляци през 16 век. Областа около Лвов винаги е била с преобладаващо украйнско население.Дори сега в Полша има коренно украйнско население около 300хил.които заедно с беларусите са организирали Полска Православна църква.