65

Анонимен

преди 6 месеца

1 Много години -забрави украинците са свършени и няма военна помощ която да ги съживи2Путин побеждава и започва нова воина-забрави това би довело до революция 3 -всички се уморяват-забрави вече твърде много мъст лежи между тях 4 Путин умира и украина почва нова офанзива -мечтаи си :)5 Убиват го ,това е автогол .Ще го направят идол и пак Украина губи6 .Ердоган договаря мир ,но при него укрите губят достъпа море и територии а после ще доидат претенциите и от 3 други нации

64

Анонимен

преди 6 месеца

Мисис Факию каза, че за съжаление САЩ не виждат в Русия страната която биха искали да видят след падането на СССР.

63

Анонимен

преди 6 месеца

Без ресурсите на Русия ЕС е обречен да води жалко съществуване. Войната не е за Украйна, войната е за Русия.

62

Анонимен

преди 6 месеца

СВО поетарям СВО война никой не е обявявал

61

Медведев заПрезидент

преди 6 месеца

Путин ми е Много Мек! Медведев, ще научи НАТО Кон боб Яде ли!!

60

БАНко

преди 6 месеца

СПОРЕД ПОДПИСАН МИРЕН ДОГОВОР МЕЖДУ РУСИЯ И ОСТАТЪЧНАТА УКРАЙНА ПРЕЗ АПРИЛ 2022 ВОЙНА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИМА , НО НАТООООООВЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАЛИВАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА ДА ИМА ЖЕРТВИ И ВОЙНА !!!

59

От хората

преди 6 месеца

До 61-Няма място за сравнение ,Русия не е САЩ.А разните му агенции да си правят анкетите,но да не се опитват да насаждат мнения..

58

Анонимен

преди 6 месеца

Жалко, че Путин няма да види победата!

57

ЕС са богати

преди 6 месеца

ЕС още са богати. Но населението постепенно обеднява. И заводите затварят.

56

Анонимен

преди 6 месеца

В Русия няма тотална война, руснаците живеят нормално и знаят че там някъде се провежда военна операция. Русия се развива, Руската икономика през 2023 г. стана номер едно в Европа, безцеремонно свали от пиедестала куцата патица Германия.

55

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна не е държава, няма бюджет, няма икономика, всичко зависи от това колко ще изпросят и какво ще им дадат. Изборите са отменени, населението няма право да напуска страната, вече мобилизрат жени и 17 годишни. От 42 милиона сега станаха 19 милиона. Вече няма жени в репродуктива възраст, няма и мъже, жените избягаха на запад, мъжете бяха убити на фронта.

54

Пютин

преди 6 месеца

Войната ще Свърши или Когато НАТО се върне към Границите си от 1997 години или когато 100 МегаТона Сармат е Поразил и Заличил Всяка НАТОвска Столица и НАТО просто НеСъществува!

53

СССР

преди 6 месеца

СССР снабдяваше Виетнам с оръжия, боеприпаси, военни специалисти, продоволствия, обурдване, военна техника и всичко, беше абсолютно същото както сега САЩ и ЕС в Украйна. И Виетнам победи САЩ, САЩ ядоха бой, бяха унизени и се изнесоха позорно. А какво става сега с контранастъплението? Победихме ли вече Русия?

52

Анонимен

преди 6 месеца

След Вл. Путин идва Медведев - нищо не се променя! Запада може само да реве!

51

Анонимен

преди 6 месеца

А САЩ защо загубиха в Афганистан?

50

при Тодор Живков

преди 6 месеца

При Тодор Живков когато бяхме с Русия Народна Република България беше 9 милиона, днес Eврогейска България в ЕС и НАТО я има, я няма 5 милиона от които едва 3 милиона са етнически българи.

49

?

преди 6 месеца

Ето вариянти от най-вероятен до по малко вероятен. 1) Няма да свърши оше много години.2) Русия ще победи и на крилата на Победата Путин ще нападне друга държава от ЕС, защото ако Путин победи Украйна това ще значи че Европа е изчерпана от Войната.3) След 5 години всички ще се уморят и ще договорят граници.4) До 5г Путин ще умре и Украйна ще си върне териториите без Крим.5) Путин ще умре скоро и Украйна ще победи

48

Анонимен

преди 6 месеца

51% от руснаците взимат решение за второ дете не заради материнския капитал и финансовите предимства, а по други причини, за тях е все едно дали ще има, или няма помощ за второ дете.

47

До Тодор Живков

преди 6 месеца

От коша ли ги събираш?

46

Анонимен

преди 6 месеца

Ами Русия бе в Афганистан 10 години. После войната в Чечня също продължи 10 годин. Смятам че и в Украйна няма да изневерят на традицията си. На 2030 залагам.