48

Анонимен

преди 3 месеца

Мая Манолова защитава инвалидите,хора с увреждания,благодарение на далаверите и скритите фирмени участия на кмета на Приморски и Одесос Варна от Прод .Промянолата,останахме без пари,отстранените кметове от съда не можеха да разписват бюджетни средства защото са лъжци и измамници като партията си.

47

Анонимен

преди 3 месеца

По-скоро трябва Сметната палата и Прокуратурата да се запитат защо НОИ не предприема съответните мерки, а позволява да бъдат ощетявани редовни правоимащи от бюджета!

46

Асен Чаталджа Бей

преди 3 месеца

Що не е затвора ???

45

Анонимен

преди 3 месеца

Не завиждам на никого .Намерили си начин.Възползвали се.Щом държавата така позволява не са престъпници получават си сумите законно.Иначе за Франция е така и да моят познат точно така работи три месеца зимата във Франция останалите у нас при семейството си .

44

до

преди 3 месеца

Пишещите тук тарикати. Спрете да повтаряте "държавата та държавата" - парите са на работещите и крадете от тях. Не от маститите бизнесмени, нито от крадливите политици. На това трябва да се сложи край!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Няма нормална френска фирма, която ще назначи някого фиктивно на работа! Ако НОИ уведоми Френската страна, кои са тези работодатели, те ще бъдат наказани, а тарикатите ще бъдат съдени за измама и тук и там!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Това заглавие на статията,ни показва,че не сме готови за Шенген,камо ли да приемаме еврото,нека нашите управници да разберат,че нямаме работа в Шенген,с тази наша беднотия.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Така се прави.

40

Чакай малко бе

преди 3 месеца

Проблема е че се вземат пари базирани на френски стандарт а...Ми дигнете заплатите на 5000 евро и ще работим

39

Анонимен

преди 3 месеца

Ама след като системата е направена тъпо какъв е проблема не разбирам. Хората не са виновни, че администрациите са корумпирани и не си вършат работата. След като се оставят вратички, прозорчета и т.н. в законите и администрациите за мутрите и мафиотиге да се измъкват, защо и обикновения гражданин да не ги ползва? Цялата ви система е такава, щото управниците ка про...сти

38

Ми аз не виждам

преди 3 месеца

Проблем.

37

Новозеландец

преди 3 месеца

Тази клоака наречена държава използва хората както при Оруел 1984 , в пълно право са хората да работят на черно и да си поработват в чужбина. Мутрите- чорбаджий това заслужават или плащаш кеш днес на човека или не идва изобщо. Избягах преди 16 години заради държавата мащеха и мутрите -чорбаджий. Нямам имоти в Бългврия и не ме бъркв нищо- не плащам за нищо. Поздрави Ню Лунн, Окланд , Нова Зеландия.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията редовно прецаква държавата!

35

Анонимен

преди 3 месеца

На провинциалните пишман бизнесмени трябва да им стане ясно, че нито един нормален човек не иска да работи на тази прокълната територия.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Маткапитал на первого и второго ребенка в 2024 году. По словам министра труда и социальной защиты Антона Котякова, в 2024-м материнский капитал на первого ребенка составит почти 631 тыс. руб. и 834 тыс. руб. - на второго.

33

Дучефф

преди 3 месеца

в Русия дали предлагат такива обезщетения?

32

Анонимен

преди 3 месеца

Абе малко трудничко ми съ виждъ да работиш един мессец във Францата пък после да съ прибереш у Бг и да лежиш цяла година, че и да ти ги плаща Бг. У Англиятъ нашите съ пробвахъ ама тук си има схемъ, трябва да потвърдиш, че си търсил работа - да покажеш изпратени Имейли до работодатели, да се подписваш и след 3-4 месеца бюрото по трудъ може да ти намери работа ако пък откажеш два пъти предложената от бюрото работъ - Йок помощи!

31

Дарк

преди 3 месеца

Брей,бизнеса завидя на безработните!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Вярно е и аз имам познат който работи три месеца във Франция и после си почива у нас купи си 10 имота за шест години но не знаех че обещетенията са за сметка на нашата държава смятах че ги плащат от Френската

29

До 30

преди 3 месеца

Не само са работили три дни,ами са се осигурявали последните 15 години за да могат да вземат 12 месеца обезщетение,и съвсем резонно е питането ти,колко струва издръжката на един украинец в България на месец,а те са стотина хиляди,защо там не се ръчка и говори,или тая тема не е политкоректна?