28

1

преди 2 месеца

Да им седят празни! Казах!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Ямболски, тиха съпротива. Не купуваме, не наемаме. Борба !

26

Анонимен

преди 2 месеца

Не един път съм го писал. От наеми в София прибирам около 20к месечно след данъци. Не на кутийки за по 1к, обаче, а смислени големи жилища в престижни райони средно с по 2.5 гаража. За хубавите имоти винаги ще има клиенти. Вече как мякащи провинциалисти, идващи НА София да слугуват, как плащали по 1-1.5к наеми, не ме вълнува. Не е интересна тема, не търся подобни клиенти и няма как да ми стъпят в жилището.

25

Тодор

преди 2 месеца

Фейк.

24

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

Спекулата е в прогрес,защото нямаме нормални държавни институции. През една седмица се качват цените на ВСИЧКО,обаче ни вопъл,ни стон.Пълна тишина! Важните теми са Украйна,Шенген и приемането на еврото!

23

до Иван

преди 2 месеца

Вече подарък ли му викат като те буцат в тоалетните?

22

Анонимен

преди 2 месеца

Съпротива срещу имотния балон. Не купувайте и не наемайте на завишени цени. Вземайте само на нормалните, има все още тук таме на някой хора които не са толкова алчни. Така ония щът нещът ще продават на евтино. Борба !

21

Иван

преди 2 месеца

1900 лева за двустаен в Младост и 1500 за този в Люлин. А вие безпарични мишоци ще ми ядете йюеца. Доста чакат на опашка да ги вземат под наем. На държавна работа съм и взимам 2500 чисто, от апартаментите още 3400 лева и всичко е точно. 5900 лева чисто и от подаръци още 4000 на месец, та общо 9900 лева чисто в джобчето.

20

sethse

преди 2 месеца

1500 лв. за двустаен в Пловдив само защото си до Медицинския университет? Като на разстояние 10-15 мин. от там ще намериш поне двойно по - ниска цена!?! Този народ наистина полудя, много лесни пари се наляха и народа стана мързелив и плаща безумни пари. 750 Евро са страшно много за двустаен (а и за тристаен)...дори и за гръцките и турските студенти е много...

19

Хахаха

преди 2 месеца

Брокерите и взелите кредит изтрещяха.НЯМА НАЕМ ОТ 2000 лв. за двустаен!!!Статия ЛЪЖА

18

Пак ли партенка?

преди 2 месеца

Абе, саййта, не си ли набихте в главите, че НИКОЙ не ви се връзва на тия статии? Камо ли да ги пускате всяка седмица поне по веднъж? ЗНАЕМ, че собствениците ви имат и бизнес с недвижими имоти, ЗНАЕМ, че в България проблемът с крайно-завишените цени на имотите идва точно от брокерите, които са на процент, т.е. имат интерес от по-висока цена на сделката, ЗНАЕМ, че тия статии са манипулация, за да може да каже брокера "ама такива са цените". Всеки път ви го казват и вие пак. Бива лошотия, ама това?

17

Анонимен

преди 2 месеца

Ня бедния и безимотния няма какво да му вземе банката. Ти му мисли. Хахаха

16

Анонимен

преди 2 месеца

Тия с имотчетата и кредитите ще го ядът най много в рецесията.

15

Анонимен

преди 2 месеца

13, имота горе няма да го занесеш нализнаеш господин имотен :)

14

Анонимен

преди 2 месеца

до 6; Човека не кълне, а казва да седят празни двустайните за по 1000 лв в Люлин. И е прав. Нека. Нека има съпротива против мазните алчни наемодателчета и брокерчета нахални. Ни от кои си?

13

До 7

преди 2 месеца

Внимавай какво пожелаваш. В период на рецесия най-много патят такива като теб, безпарични и безимотни.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Тия дето са се набили с кредити с плаваща лихва скоро ще усетят какво ще става. Но нека, като купувате на завишени цени.

11

Мога да уверя

преди 2 месеца

брокерите, че жилището, което давам под наем е в един от най-добрите софийски квартали, в стабилна тухлена сграда, слънчево и в отлично състояние, добре обзаведено. Но и не мисля да вдигам наема дотолкова. Предпочитам да е малко по-нисък от средното ниво за квартала, защото това ми дава възможност да си подбера наемателите, а те пък са коректни и ползват имота добросъвестно, защото съзнават, че им е на сметка. Който безбожно надува наема, после установява, че жилището и обзавеждането са съсипани

10

Анонимен

преди 2 месеца

Платена статийка хахахаха.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кой умник би дал 1000лева за двустаен освен някой чужденец който е командировка тук временно? Че то инотека е по евтино бе. Брокерите са станали кожа и кости от глад. Бахахахахаа. Надъхвайте още собственичетата да вдигат цените нека хахах