67

България над всичко

преди 3 месеца

какво общо има тая измислена държава Украйна с понятието "демокрация"!?никой не е длъжен с нищо на тия н'ацисти и колкото по-бързо Русия ги унищожи, толкова по-скоро ще настъпи мир

66

Не е истина

преди 3 месеца

Като чета коментарите не е истина, не е истина колко военолюбци има тук и желаят глобален конфликт. Хора помислете! Давате ли си сметка, че ние нямаме елементарна готовност да участваме в глобален конфликт и недай си боже на наша територия да отблъскваме нападение. Не можем като в началото на ВСВ да обявим "неутралитет" и да се ослушаме, защото сме част от НАТО и автоматично влизаме като воюваща страна. Не можем, нямаме капацитет. При ТСВ разходите за колективна отбрана и нападение ще скочат!!!

65

Asan

преди 3 месеца

Имали бълъци още да му се връзват на тоя *** боксьор кличко

64

Теди

преди 3 месеца

Не дърпайте дявола за опашката,само Трета световна война да не стане войната не е да ходиш на плажа и на ваканция или на работа, а извънредно сериозно и лошо нещо ,което не трябва да се допуска като общо ами кой знае ще стане наистина света е настръхнал и кой знае какво ще стане и може и Трета световна война да запалят

63

БАЧКАТОР

преди 3 месеца

И докога все някой е длъжен да ви дава оръжия и пари на вас? П'pocя'ци!

62

Анонимен

преди 3 месеца

До 58, а всъщност колкото повече руска пап-лач си остави костите в каловете на Украйна, толкова по-добре за света

61

Анонимен

преди 3 месеца

Лукчо, наясно съм. Описваш обективно събитията.

60

Има начин

преди 3 месеца

Има начин да се разберат. Обтегнати са отношенията не на Запада с Русия, а на САЩ с Русия и то конкретно на демократическата партия и нейният елит. Не е тайна, че в ЕС са марионетките. Ако стане Тръмп президент ще се размине с Третата световна. Просто ще се разберат някак си. САЩ ще натиснат ЕС и ще се свърши. Но стане ли Байдън жална ни майка. В момента може да звучи парадоксално, но и руснаците чакат изборите зад Океана. И вчера Путин говори за преговори, но САЩ не искат да има мир! Запомнете!

59

Анонимен

преди 3 месеца

До 53, много знаеш защо са се предали немците през Първата световна война (всъщност не са се предавали, а са потърсили мир)! Първо хвани прочети някоя книга по темата - примерно "Първата световна война" от Дейвид Стивънсън, и може и да разбереш защо войната е свършила така! Между другото автора обръща специално внимание на пробива при Добро поле, като ключов момент за капитулацията на Ценрталните сили...

58

Анонимен

преди 3 месеца

Paзшиpявaнeтo нa вoювaщитe cтpaни тлacka kъм TCB-тo...

57

Анонимен

преди 3 месеца

За МИР и дума да не става ! Ракети,снаряди,бтр-и и само смърт ! До последния хохал !

56

Анонимен

преди 3 месеца

Да губи каквото си иска този демократичен свят. И колкото повече укрофашисти и еврорасти бъдат убити толкова по-добре.

55

аха

преди 3 месеца

Дайте, дайте, дайте, дайте! Аз друго досега не чух от зелената хунта. Ай сиктир бе, байгън вече от тях! Поне нещо да бяха свършили, а те рашите ги помляха при цялата помощ от Запада и съотношение на жертвите 7:1. Загубеняци.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Какво стана с Призрека на Киев бе Клечо? Той ли ще ги кара тия ракети???

53

Не виждам

преди 3 месеца

Толкова са обтегнати отношенията между Запада и Русия, че не виждам решение освен Трета световна. И там каквото стане. Просто няма как да се разберат по мирен път.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Този е много ***.Боксьор без мозък.Вместо да си мълчи и тарикатската да мина от към страната на победителя сам си копае гроба

51

Анонимен

преди 3 месеца

Немците са се предали през ПСВ не заради високи загуби на войници, а заради неспособност да снабдяват фронта с боеприпаси. Войната досега трябваше да е свършила по същата причина. Ако немците бяха оревали света навремето да им доставят още снаряди, може би войната щеше да се точи чак до 1940 и щеше да свърши с друг изход. Като нямаш ресурс да се биеш, защо въобще започваш?!?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Хахах, нашите копейки как се молят на Германия да не давала ракети... Абе копейки, нали щяхте да нападате Европа?!? Тогава няма да има "не искам", "не мога"! Ще хвърчат всякакви ракети от всякъде! Каквото си посеете такова ще жънете!

49

Германия

преди 3 месеца

Германия с единият крак е в лай..ната заради санкциите и взривения Северен Поток и липсата на евтините руски ресури, а с другия е в г...ната на Зеленото човече, което само вика Дай Дай Дай! Благодарение на това, че последните 10 години до Ковида натрупаха запаси сега оцеляват. Ама края му се вижда и рецесията там *** на вратата. И Алтернатива за Германия впрочем също!

48

Анонимен

преди 3 месеца

Някакво проучване показа, че за миналата година в окрайна се появили нови над две хиляди милионери...