516

В Кринки

преди 3 месеца

Окрънкаха крънкащите днес сабалям

515

Таранколу. Com

преди 3 месеца

Момчета вие на кой свят живеете бре.Не знаете ли че от руския войн по силен,по красив,по непобедим и по пиян светът не познава.Той умее всичко а най му се отдава руската салата и подводните спортове

514

Анонимен

преди 3 месеца

Кой ще се хаби за Русия? Блатото върви на самоунищожение.

513

Няма смисъл

преди 3 месеца

Да хабим от атома.!блатото ще си свърши работата.природа-кво да правиш:)))

512

Анал Рушляк

преди 3 месеца

Пичове, ще смачкаме Нато, ама аз май няма да идвам, че нещо не боли кръста. Аре успех пичове.

511

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 месеца

Светът му писна от Русия, която скоро ще бъде ядрена пепел. Амин.

510

Тъдей

преди 3 месеца

Някъде голям руски блогър се самоубил:))))но май май гальбъ са го самоубили.Те тия сами се унищожават.Няма смисъл да им помага човек.Способна нация:)

509

1 милион

преди 3 месеца

Дрона вече голяма част са там където трябва

508

До 533

преди 3 месеца

Ами хххади де.но Недева.нъл.оти тъй

507

Анонимен

преди 3 месеца

Ами и Путин да даде зелена светлина за удари по държавите които снабдяват с оръжие фашисткия режим във Киев.Ще клекнат за отрицание а тоя пендераст Столенберг специално ще напълни памперса.

506

Ето аз щти покажа

преди 3 месеца

https://m.youtube/watch?v=Nlzi7ZRarRo&pp=ygURd29qbmEgbmEgdWtyYWluaWU%3DЕ па а честита ти поредна победа и дооо дъно за руската армия

505

Анонимен

преди 3 месеца

Голямата грешка на запада са всичките тея лакърдии- ще дадем, няма да дадем, после даваме... Не трябвше и не трябва никаква информация да се изнася публично. Оръжията трябваше да си вървят тихо и с отричане до дупка, точно както правят руснаците с иран и сев. корея. Ама нали демокрация, публичносто, осведоменост... това не работи добре срещу криминални елементи като тея в кремъл.

504

Брейвик

преди 3 месеца

За тебе!

503

Анонимен

преди 3 месеца

508 - точно във регистъра на ООН от 1991 година няма регистрирана държава със граница Украйна. Това го казва Бан Ки Мун през 2014 година.

502

Ангелчето

преди 3 месеца

Каза ли ти за Кринки

501

Анонимен

преди 3 месеца

Много от коментиращите си мислят че като пратят ф16 в Украйна и руснаците ще бъдат изметени за една нощ. така и не разбраха че оръжие чудо няма. Нито за едната страна , нито за другата. Както падат руските самолети така ще падат тия прословути и дълго очаквани ф16. И колко ще им пратят в Украйна? 2 000? 3 000? Колко трябва да са на брой че да обърнат войната? Ами пилотите колко трябва да са? Пак ще останат украинците само с голите надежди. Надеждата умирала последна ама все пак умира.

500

Джоко

преди 3 месеца

Ти Стол and Берго лично , ще нарамиш ли пушка да помогнеш на Хохлите или само даваш акъли ?

499

сашо

преди 3 месеца

Тоя престъпник като Ген. Секретар на най-голямата престъпна организация в историята на човечеството наречена НАТО с постоянните си провокации и подстрекателства тласка света към нов конфликт който може би ще е и последен.

498

Анонимен

преди 3 месеца

но ще стане като вица на Шкумбата. "Първо трябва да си намерят бели чаршафи, второ, да вървят бавно, и трето към гро"бищата".

497

едно ангелче ми каза

преди 3 месеца

Следващите цели на руската специализирана военна операция включва разрушаване на Киевско водохранилище, Каневско водохранилище, Кременчукско водохранилище, Камянско водохранилище и Днепровско водохранилище. Всички те са построени от съветските хора и затова трябва да бъдат разрушени като част от десъветизацията на фашистка украйна!