41

Анонимен

преди 3 месеца

И като си прикратиш договора защото са ти вдигнали цената, при кого ще отидеш? Като и другите оператори също са вдигнали цените. Да го направят операторите или да нямат право да променят цените докато тече договора, или да плащат неустойка ако го направят.

40

време е

преди 3 месеца

Дали е популизъм или не - няма да коментирам. Но беше крайно време някой да направи нещо срещу картела на мобилните оператори. Нелоялни търговски практики, картелни споразумения, надписани сметки и какво ли още не - стотици сигнали през годините и нищо. Силно лоби в парламента. А пък да не говорим служителите им колко са некомпетентни, но с какво голямо самочувствие. Обучени са само как да излъжат клиента да подпише договор, защото това е мотото на операторите - да те излъжат веднъж за години

39

Кукловодь

преди 3 месеца

Всички хартии са създадени от ДС

38

Анонимен

преди 3 месеца

41 БСП

37

Само за справка

преди 3 месеца

Nurofen Stopcold 200 mg, 12 таблетки. България - 13,29 лв, Чехия - 4,24 лв, Германия - 12,02 лв, Австрия - 11,85 лв, Франция - 8,39 лв.

36

Анонимен

преди 3 месеца

До Maфията на ДС..Може ли ПО-КОНКРЕТНО за ДС ,..... герб , ДПС , и кои други ?

35

Българския народ

преди 3 месеца

Е толкова про ст че мак кога ву сложат главата на дръвника и тръгнат да замахват с секирата ще възкликне чакай бе тоя къде ни разправяше ме ДС червените бок луци обраха народа и държавата е прав и Шляяяс!

34

yettel го пцувах и ?

преди 3 месеца

До Разбира се! Отиват при другия , същата работа , остава още един и там нема разлика , дали се продават от старите телефони още , вземи си с по-дълга жица и макара .

33

..

преди 3 месеца

Всичко може да се реши само с едно законово разпореждане,и то не само за телекомите..енерго,вик,общини и квото се сетите.А именно,месец за месец,ползваш-плащаш,никакви скрити такси,пренос,подръжка и т.н ако някой иска абонамент - ок,там вече могат да му предложат преференции,но това си е лично решение.На която фирма,частна или държавна и изнася да работи,който не иска,прав му път.Така е пазарно,и няма да увъртат...сегашните договори са абсурдни..трябва да си едва ли не юрист за да разбереш за кво иде реч.Всичко друго е пу нта мара...Но мафията не иска,така че пак ще извъртят нещата да сме им

32

Maфията на ДС

преди 3 месеца

Ограби народа!!!!

31

bfbf

преди 3 месеца

щом почнаха да предлагат май ще падат

30

Status Quo

преди 3 месеца

30 и + това фарма мафията в БеГето ги разрежда лекарствата с пълнители.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Направете го и ще гласувам за ПП. Повече мразя телекомите!

28

до 30

преди 3 месеца

Да и лекарствата да се видят правилно.

27

Моби дик

преди 3 месеца

Хората, които са близо до Румъния и Гърция, могат да ползват техните оператири в роуминг.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен---27..... А цените на лекарствата , КАК СА ?Нурофен в Бг 11. 86 лв. , а в Турция - 1.44 лева ..

25

Наблюдател

преди 3 месеца

Много навреме се сетиха да бутнат някакви закони в интерес на обикновените хора. малко предизборно ми звучи :D

24

Анонимен

преди 3 месеца

Герб + , няма да го допуснат , има една фраза на един корифей :"А къде е моят милиард и половина'' ?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Цените на оператори не са чак толкова високи айде стига аз плащам 55 лв. за телфон, интернет и телевизия ,едно яйце е 50-60 стотинки това да се види храната .

22

Анонимен

преди 3 месеца

Е да ама когато всичките мобилни оператори вдигат еднакво цената и по едно и също време, каква е файдата да се откажеш? При кого ще отидеш, като и при другите цената е вдигната? Или от ПП-ДБ викат да се отказваме нацяло от телефоните ако вдигнат цената.