99

Тъжна история

преди 3 месеца

Уж щяхме отдавна да живеем в Комунизма, а тя каква стана...

98

Чичо Пей

преди 3 месеца

Да водиш война с допотопна техника, когато са ти секнали реалните приходи е истински подвиг. Явно само-садо-азохизмът е славянска черта на двукраките лидери в Кремъл.

97

Банкерът

преди 3 месеца

В Турция, Китай и Саудитска Арабия масово затварят банковите сметки на Русия. Краят се вижда. Само Путин и червената форУМна гвардия не могат да го проумеят. ЕС доказа на практика, че може да съществува и без пиринската газ, която рашъните продават в момента на безценица.

96

Правилно

преди 3 месеца

До Puninohater - прочетох ти коментара и мигновено ми дойде следната асоциация в кратунката: Руснаците, които живеят в миZерия се опитват да се изтеглят от тинята, като се хващат за раменете на по-развитите западни народи (какъвто е и украинския). .... последващите разсъждения са ми, че няма как да успееш, когато взимаш от тези, които дават. Защото това е унищожително. Няма как само да взимаш. Трябва и да даваш нещо. А не може даването ти да е само идеологии и теории. Требва и видими резултати.

95

Puninohater

преди 3 месеца

Никой не може да навреди на Путин така, както самия той на себе си. Живееше безпроблемно и по ултра капиталистически, но спретна война, която му коства всичко.

94

Без руски ресурси

преди 3 месеца

"Без руски ресурси" - той дядя Адолф през втората световна само на руски ресурси е разчитал, НАЛИ ДРУГАРИ?

93

трагедия...

преди 3 месеца

До Анонимен 107 "Без руски ресурси икономиката не само на Германия..." - приятелче... върни лентата 80 години назад и пак повтори нелепото си твърдение. Не знам платен ли си.. защо говориш неверни неща, като твърдения, но ако на тебе не ти пука, просто ще обърна внимание на хората, които ти четат коментара, да си имат едно на ум.

92

ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ!

преди 3 месеца

Ниските мъже са комплексари. Путин уби Навални защото е висок мъж. В затвора в сектора на доживотните са основно ниски хора. Ниските хора са най-злобни, заради ръста си. На тях целия свят им е крив, понеже са ниски и вината не е тяхна. А дребосъците с власт и пари са най-най-опасните хора на планетата. Примери - много: Путин, Наполеон и Хоакин Гузман са само част от малчовците, които са пример за този феномен. Образовайте се. Учете психология и история. Може и математика, ако ви е кеф.

91

Анонимен

преди 3 месеца

До 96Без руски ресурси икономиката не само на Германия, но и на Европа като цяло ще рухне)))Еми що не рухна след като руските ресурси, почти ги няма в Европа.Ще рухне Русия защото прродава на тарамбуки и китайци почти за без пари.

90

Анонимен

преди 3 месеца

Путин - най голямата грешка беше разпада на СССР.

89

Анонимен

преди 3 месеца

До 98Руската икономика расте над средното за света, инфлацията продължава да намалява, бюджетът на страната е обнадеждаващ, а приходите извън петрола и газа растат.)))От това което си написал много малко е истина.Самият,, Росстат".побликува данните за23г. Разстеж има само в промишленоста +3'5%,дължащ се на жилищното строителство и ВПК.Жилища в Русия има предостатъчно, 70% са непродадени и този отрасъл е надут и балонът ще спука защото руснаците обедняват. РПЦ ще спре схемата с финансиране на

88

Доналд Тръмп

преди 3 месеца

Това което ще помогне е Европа да плаща за войната а САЩ да произвеждат оръжието което Европа ще поръча за Украйна. Няма заеми от САЩ всичко ще бъде пито - платено. Искате да воювате, добре платете си... Това смята Тръмп...

87

Анонимен

преди 3 месеца

Руските памперси които Путин специално разработи са леки и с увеличен капацитет

86

Анонимен

преди 3 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

85

Анонимен

преди 3 месеца

Руските бронежилетки които бяха разработени последната година са като женски корсети - леки и тънки и дори не се усещат под униформата. И дават отлична защита срещу куршумите. Руските военни униформи се преработиха и промениха няколко пъти, всеки път според препоръките и изискванията на бойците от фронта които се сражават в реални бойни условия.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Ниските мъже са комплексари

83

Анонимен

преди 3 месеца

Руската икономика расте над средното за света, инфлацията продължава да намалява, бюджетът на страната е обнадеждаващ, а приходите извън петрола и газа растат.

82

Анонимен

преди 3 месеца

Институтът за стратегически изследвания на НАТО публикува доклад, в който се твърди, че Русия ще може да мине без мобилизация поне още две години.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Без руски ресурси икономиката не само на Германия, но и на Европа като цяло ще рухне.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Днес е хубав ден за демокрацията, понеже санкцийте "не действат"сутрината се срина голямата руска банка QIWI БАНК.РЦБ й отне лиценза под предлог, че банката перяла пари и финансирала тероризма.Нищо чудно клиентите й да бъдат обявени за терористи и не само ще остамат без пари, но и ще бъдат въдворени в ГуЛаг, някъде зад полярният кръг!