78

Време е!

преди 6 месеца

ГЕРБ да тропне по масата и правителството на Денков да подаде оставка! Ако е необходимо да се върви към избори. ГЕРБ само ще спечели от напускането на сглобката, защото ПП-ДБ не са евроатлантици, а прикрити комунисто-фашисти!

77

Анонимен

преди 6 месеца

Логичния завършек на създалата се ситуация,е ти да слезеш веднъж завинаги от политическия кон,за да настъпи спокойствие,така необходимо на българите. Оня от дпс,да спре да ломоти глупости,които можем да чуем в 10-15 негови изречения.

76

Изпраха го и почна !

преди 6 месеца

Но явно не е разбрал ,че онези имат козове и тоя път пране няма да има нищо ,че на герб администрацията със родата им и кучетата и котките са 600 000 души няма кой да го спаси от всички записи снимки и изчезнали магистрали всичко ще се възобнови щом пак пречи на реформите и иска още магистрали да изчезнат на това са майстори !

75

До 75

преди 6 месеца

Като ръсиш откровени лъжи, замисли се, че има хора, които помнят! Голямото излизане на младежите започна 90-те години! Следващата вълна е след влизането ни в ЕС и свободното движение на хора.

74

чупка трошка

преди 6 месеца

Тоя за 20 г приключи страната.Младите избягяха,намаляхме с една трета....Само неговите се върнаха да папкат,че тук всичко е аванта....

73

Анонимен

преди 6 месеца

До Зозо Май и двамата трябва да ги пиете редовно

72

Анонимен

преди 6 месеца

Боце, Боце, генералчето Гном иска да те прекара. 50/50, ама Шиши да бозае от вашето виме.Лошото е ако не се съгласиш, пак ще те арестуват, този път заедно с Шиши. Ако обаче се съгласиш, ще те направят за смях на кокошките и ще ти дадат място в Агенцията за дъждовете и слънцито и Рибарството и аквакултурите.

71

Да 69

преди 6 месеца

Може пък да вземе и да те изненада Боко, не си ли се замислял върху това?

70

Прав е!

преди 6 месеца

Достатъчно е да изпратят меморандума до групите в ЕС и до администрацията на САЩ и приключват ПП-ДБ!

69

Зозо

преди 6 месеца

До АЛО ПОЛИТИЦИТЕ..... Хапченцата веднага!

68

Евроатлантик

преди 6 месеца

Това което казва Борисов днес сутринта, няма да има нищо общо с това което ще каже довечера. Правителството ще си изкара пълен мандат със или без ГЕРБ! Копейките хич да не подскачат радостни.

67

какво е предложил

преди 6 месеца

Кирил Петков: Нашето предложение към ГЕРБ е - хора, продължете да вървите с нас и да делим 50 на 50! Гарантираме, че 50% от нашите назначения ще бъдат направени така, че да са независими. Нашата цел е и във ВСС, и в Инспектората, и в регулаторите, да има независими хора. Да не се допуска Мартин Нотариуса и Пепи Еврото да съществуват в системата. Белазелков не беше политическо назначение, каза още съпредседателят на ПП-ДБ.

66

Анонимен

преди 6 месеца

Сега ремонтира Арената и Костинброд

65

АЛО ПОЛИТИЦИТЕ

преди 6 месеца

НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ МНОГО, СКОРО РУСНАЦИТЕ ЩЕ МАРШИРУВАТ ТУКА И МАЙ ЩЕ СЕ СМЕНЯ СИСТЕМАТА.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Киро го дава много корназ,явно от онова посолство са подготвили машините за ала-бала и затова Кирето е много смел по телевизията,че и плаши вече...

63

До 61

преди 6 месеца

Ами както са казали турците, интереса клати феса!

62

А ДАЛИ ЩЕ ИМА АП

преди 6 месеца

ТАЛИ ДА ГЛАСУВАТ.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Мда.......... Авдеевка падна, руснаците настъпват остро и силно.Ние отново се преориентираме.

60

Хмм...

преди 6 месеца

Нека видим дали му стиска да бутне сглобката, щото той днес така, а утре иначе!

59

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 месеца

АЕ УРА УРА *** ! НЕМА А ПИШЕМЕ ПОВЕЧЕ ! ЗА ДНЕС !