27

Анонимен

преди 3 месеца

Щом не е внушение, прибери си у вас десетина, а стотина назначи на работа в МВР.

26

Питайте софиянците

преди 3 месеца

Защо вече избягват да минават по централния булевард "Мария Луиза" в частта от джамията до Лъвов мост? Особено пък вечерно време. Ако тогава минеш там, ще помислиш, че си в Бейрут.

25

Анонимен

преди 3 месеца

А не е ли по-добре да спрем да лъжем?

24

kk

преди 3 месеца

До анонимния по-долу - Ти ще отидеш ли да ти прави зъбите някой от тях? Или ще позволиш ли да оперира детето ти, например?

23

Анонимен

преди 3 месеца

До До Иван -- Как не крадат бе? Питай собствениците на малките магазинчета, които се намират в близост до центрове за настаняване на бежанци. Влизат няколко такива, продавачката е сама. Те не крадат тайно, а направо си взимат по нещо от рафтовете, казват "Мерси" или "Тенк ю" и си излизат без да платят. И репортажи имаше по телевизията. Отделно опитите за нападения над жени, както и грабежи чрез заплахи, които засега са единични случаи, но занапред не знам.

22

Алекс

преди 3 месеца

Да спрем,ама гледаме какво се случва в Хага.Тарамбуките вилнеят и унищожават съграденото от местните.Не искаме това да се случи и тук.

21

Христо

преди 3 месеца

Тя нелегалната миграция я знаем.Въпроса е с легалната какво ще правим като ни натресат 20-30 хиляди неоварвари като за начало.Ще сменяме генофонда ли ....Трябва ли да въоръжаваме всички млади момичета и жени...щото в либераска Европа не смеят носа си да покажат по тъмно вече ..

20

обективен

преди 3 месеца

Апокалипсиса го докара правителството , а ти пазиш бандитите !!

19

Анонимен

преди 3 месеца

тоя е от джуджетата

18

Анонимен

преди 3 месеца

вътрешните работи кво общо имат с прииждащи отвън? Да спрем с опитите за внушение за опити за внушение а?

17

Българин

преди 3 месеца

След набутването в Шенген, обезлюдена България официално е задния двор на Европа. Стотици хиляди "нови Българи", работната ръка на Европа. Нео турско иго - ислямски Халифат.

16

баба мара

преди 3 месеца

бежанците като се омешат с индииците ще видите какво е апокалипсис всичкиобратно в турция

15

аа

преди 3 месеца

идва идва и затворите идват и тия незнайни герои като тоя ще лежат с радост

14

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то и навремето, след прословутото постановление от 1958 г., бхаратците не са пристигали с върволица от ешалони, а на партиди, колкото е числеността на един катун. И след време - те ти булка, Спасовден! Няколкостотин хиляди, които се плодят като зайци, не искат да работят и чакат на социал!

13

kk

преди 3 месеца

За един преател питам: И тях ли ще издържаме? И на тях ли безплатно жилище, безплатни здравни услуги, безплатни ток и вода щото са 'бежанци'? А за нашите родители глад и мизерия?

12

До Иван

преди 3 месеца

Мигрантите не крадат, а ромите са крадци и убийци! Живей си в ромската Държава!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Бачкотещите бачкери от прованса, населяващи евтините столични квартали, са доста по-неприятни от който и да е бежанец. Сред бежанците има лекари, зъболекари, архитекти- непонятни за нашиО функционално неграмотен дебелак с анцуг.

10

Успокоявай ни ти,

преди 3 месеца

Ние си знаем, че ежедневно през южната граница не нахлуват милиони, а "само" десетки незнайни индивиди, а от Запад ни връщат не презокеански лайнери, натъпкани с по 2000 човека, а "само" автобуси, пълни с близкоизточни физиономии, дато не се знае какви са и откъде са. Фабрикуват им документи, в които данните са такива, каквито те самите са казали - твърди, че е на 17, а когато направи голяма беля и го проучат, оказва се, че е на 32 г. с 15 деца от три съпруги, които предстои да пристигнат и те.

9

Прави Впечатление

преди 3 месеца

Мигрантите ги е г.нус от България. Поне така говорят, минават транзит!

8

Българин

преди 3 месеца

Не идва, а е вече тук. Платен слепец.