118

Гошо

преди 4 месеца

До Анонимен110 Там работа че спонсорите още малко пи инерция ще подрънкат за Навални и после може още веднъж догодина за годишнината от смъртта ми да джашнат Не става вече името Навални за финансова издръжка ,ще ѝ се наложи да работи

117

Анонимен

преди 4 месеца

И ти ли ще молиш Путин да разкара опонентите ти, щото това правеше мъжа ти, докат на Путин не му писна и не го изрита, американците му дадоха пари и стана велик десидент! Не е лошо да се помнят старите времена!

116

Анонимен

преди 4 месеца

*** сакън, разбира се че ще се наредиш на хранилката, няма да вземеш да се хванеш да вършиш някаква полезна работа. Ще работиш за убийците на Нахални, с надеждата да си им по полезна от това да те ликвидират за медиен мат'рял...

115

Освободете Джулиан!

преди 4 месеца

На вниманието на всички "радетели" на свободата на словото: Утре и на 21-ви е решаващото дело за екстрадацията в САЩ на Джулиан Асанж - журналиста от Уикилийкс, който освети военните престъпления на САЩ в Ирак и затова беше затворен и изтезаван с години в британски затвор под изключително строг режим. Специалистите казват, че ако бъде екстрадиран в американски затвор, най-вероятно няма да оживее. Информирайте се, тези медии няма да ви кажат нищо за него, само са пребоядисаният нацист Навални.

114

BONZO

преди 4 месеца

А бе кой ще се занимава с теб, какъв страх и какво дело. Делото не е на мъжа ти, а на кукловодите ви. Вие просто сте пионки в техните ръце и същите кукловоди похарчиха мъжа ти, като го върнаха в Русия.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Кое дело по точно? Народопредатеството или лежането по затвори?

112

Анонимен

преди 4 месеца

Сноудън изнасяше класифицирана информация за пари впоследствие изопачена от руската машина за дезинформация! Това какъв идеал е?

111

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Реално в нито една държава по света с население над 100 милиона няма демокрация. В Сащ има двупартиен модел от двеста години.Все едно аз правя партия и моя най добър приятел прави втора партия и после се менкаме и не допускаме трета партия да вземе властта. Ако има такава още в зародиш я пресичаме.Това не е демокрация. Истинска демокрация е Швейцария, където хората биват допитвани за всичко важно в референдуми.Но те са богати и могат да бъдат независими. Ние сме бедни и така ни командват лесно

110

А

преди 4 месеца

До баба мара Къде да е, в Москва? Нали там още първата вечер няма да и издържи психиката и от мъка по мъжа си "ще се хвърли" от терасата на хотела!

109

Анонимен

преди 4 месеца

Тази се хилеше на конференцията в Мюнхен, но е паткаа, не разбира, че може и нея да набутат в калта и да завърши като мъжа си и е най-добре да прекъсне контактите си с тези хора, а не да ходи по конференциите им! И да се извини за действията на мъжа си и се разграничи, за да се спаси и се измъкне от създалата се ситуация!

108

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че ще го продължиш! Нали трябва да се лапат още парички от спонсорите на мъжа ти.... Те всъщност се отърваха от мъжа ти, а не Путин.

107

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 81 Навални бил откраднал 500 000 долара и никой не казвал нищо. А за това , че Путин е "спестил от закуски" 40 000 000 000 някой казва ли нещо?

106

баба мара

преди 4 месеца

съпругът бил убит а тя какво дири в мюнхен там ли е имението нямаше вид навдовица колкото разкриха кои уби г марков и трови сергеи антонов толкова итози случаи ще бъде в архива цру не оставят следи

105

баба Пена

преди 4 месеца

Трябва да продължи делото защото иначе требе да се хване да работи. От къде им идват парите по цял ден да се занимават с глупости? Голяма промяна няма що - всяко чудо за 3 дни. Цлед месец никой няма да се сеща за навални

104

Анонимен

преди 4 месеца

Аз вярвам в Руският дух. Те са способни да се вдигнат и изхвърлят Путин. Ще се изненадате, но Путин ще бъде побит на кол от своите.

103

Анонимна

преди 4 месеца

5 минути слава утре ще те забравят коя беше...Путин не дава бившата му жена да се изказва по медии, скриха я в небитието. Москва на сълзи не вярва

102

Ива

преди 4 месеца

На Русия и трябва твърда ръка авторитарна да управлява тази държава. Аз съм живяла в Русия.

101

Анонимен

преди 4 месеца

С кой, с новия си любовник с който се разкарват по курорти? Я не ни занимавайте с глупости! Цирка ще е до края на изборите, след това ще е тихо и спокойно!

100

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

Ех,защо нашите путинисти,не поемат път към любимата им Рассия,нямате ли желание да живеете при бащицата???Или може би във възхваляващата Северна Корея?М,какво ще кажете,защо не поемете в тези две спокойни,мирни ,демократични държави ,с охолен живот...

99

123

преди 4 месеца

До Анонимен. 98 Разликата между нормалния човек и копейката е , че нормалния подкрепяше Сноудън и сега подкрепя Навални, просто защото и давамата се бореха за идеалите си и за един по справедлив свят, а Копейката просто хейти всеки който е против Путин.