245

Голяма

преди 4 месеца

Победа, няма що "великата руска фашистка армия"! Каква победа бе фашисти руски? Закотвили сте се от две години! Бай по руските фашисти навсякъде и със всички средства. Но вече никой не вярва на руските фашистки лъжи както през 90'те. Сега бой до прибиране в резерват. Там ще има само сафарита за да се гледа как руски фашисти се превръщат постепенно на маймуни.

244

БАНко

преди 4 месеца

ПРОТИВ СЪМ ДА СЕ ДАВА ДОРИ ЛЕВ НА ДЕНКО И ТАГАРЕНКО , ДОЛАР НА БАЙДЪНЧО ... !!! ВСИЧКО ПОХАРЧЕНО ЗА ОРЪЖИЕ Е ЗА СМЪРТ , НО ФАШИСТКА УКРАЙНА СКЪСА ДОГОВОРА ЗА МИР ОТ АПРИЛ 2022 В ИСТАНБУЛ !!! СЕГА ЩЕШЕ ДА ИМА ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖАВА УКРАЙНА , СЕГА Е ОСТАТЪЦИ ОТ ДЪРЖАВА !!!

243

Анонимен

преди 4 месеца

тези бтр щяха да обърнат войната и нацитата щяха да стигнат до Владивосток с тях... хахахахахаххахаах

242

Анонимен

преди 4 месеца

До БАНко_защо такава злоба, явно си путинист щом превъзнасяш избиването на човешки същества, одобряваш избиването на руснаци и украинци

241

Анонимен

преди 4 месеца

До ...273_а ти путинисте провери защо изобщо има убити руснаци и украинци, докато кремълското се крие в бункера!

240

...

преди 4 месеца

Мирчев и Тагарев да проверят колко ранени са оставили техните любими зомбита в Авдеевка, докато бягат като мишки към Киев.

239

Ха-ха-ха

преди 4 месеца

То щото с тях щяха да победят, нали?! Сигурно половината от тях биха закъсали още на 100-те метра!

238

Анонимен

преди 4 месеца

Докато пристигнат, властта ще се мени!

237

БАНко

преди 4 месеца

ДАНО РУСИЯ РАЗМАЖЕ ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА ПРЕДИ ДА СТИГНАТ !!!

236

Анонимен

преди 4 месеца

Абе ивайло, абе мирчев, ако утре има десант на руски войски във Варна, пак ли ще си седиш у топлото кабинетче да си бъркаш по дупките с други ппдебили или първата ти работа ще е да се натовариш на държавния ербус?

235

Боби

преди 4 месеца

До САМО ПИТАМЕ: Експерте Одеса ще бъде обградена от към сушата. Няма да има десант. Като Мариопол ще им предложат ВСУ да се изнесе ако искат с въоръжението си. Но не мисля че ще атакуват като Мариопол. Ще ги подложат на обсада с постоянно отворени зелени коридори. След месец населението ще започне да се изнася и да иска и да не иска. След 2 месеца макс храната и на военните ще свърши.

234

Анонимен

преди 4 месеца

Ако БТР-ите бяха стигнали, Авдеевка нямаше да падне :-) По-нелепа мисъл от тази едва ли е възможна. Радвайте се, радвайте се, че БТР-ите не стигнаха, защото в тази консервена кутия щеше да има убити и от онези момчета, които сега са се оттеглили и им е било през киевския за евроатлантическите интереси. Толкова сте загубени, че не знам как изобщо отваряте очи.

233

кроко

преди 4 месеца

Добре,че са нашите ръждясали БТР-и ,за да спечелят войната укрите.Толкова сте смешни

232

Анонимен

преди 4 месеца

Бтр-те са на кораб, които по пътя за украйна реши да мине през Босфора. Според щази корабат е по път за Колумбия, където ще бъде разтоварен и натоварен с .. медицински продукти

231

Анонимен

преди 4 месеца

Не пращайте БТРте Руснаците ще си ги вземат без бой по добре да остнат тук.

230

САМО ПИТАМЕ:

преди 4 месеца

До Одеса пеши ли ше ходат рашките, щото корабите им са на подводници вече...ХАХАХАААА...

229

СМЕХ....

преди 4 месеца

ЦЕЛА ЕВРОПА ПРАЩА ОРЪЖИЯ НА УКРАЙНА, БЕ...А, И НАШИТЕ НЕМА ДА СВЪРШАТ....ХАХАХАААА.....ЩОТО БАЧКАМЕ УДАРНО....!

228

Анонимен

преди 4 месеца

до 252 Сам ли ги преброи, кравар или си сънувал пак в обичайната си поза..краката ти в леген с вода, пръстите ти в контакта, а ти отвит?

227

До 251

преди 4 месеца

Ами ВМЗ-то се скъса да изпраща оръжия за украйна, в повечето цехове се работи на две смени, толкова работа не са имали и когато американците изпращаха продукцията на ВМЗ-то към Идил.. По традиция получателя на оръжията не свършва добре, така че.... Всичко е точно ;)

226

Анонимен

преди 4 месеца

Туко що руснаците съобщиха че в Авдеевка са намерили чисто нови български оръжия,включително и мини които по правило са незакннони за използването им.