73

Ленин

преди 3 месеца

Е казал, има категория хора , наричани от него ,,,полезни едеоди"! Този термин се използва в политология,социология и такива науки след соца! Обозначава събирателно таргет група от слабоумни, които вярват на коквото им кажеш! Нямат култура,образование или мислене, каквото им кажат-за тях е това!

72

Русофил

преди 3 месеца

Не бе, путин е душичка и не е убил никого. Западът ги убива, за да очерни путин, или пък съдбата ги наказва, задето са си позволили да критикуват батюшката. И това, че са я гръмнали на рождения му ден, е чиста случайност. А аз съм нормален и вменяем български патрЕот.

71

Анонимен

преди 3 месеца

За Немцов се доказа, че е убит от украинските спецслужби със съдействието на украинската му приятелка. Тотална западна пропаганда.

70

Дядката

преди 3 месеца

По времето на Путин , Запада извърши доста убийства на руснаци и ги преписва на Путин , но номерата им вече не минават , защото Запада се доказа като лицимерно образование натъпкано със злоба , страх и агресия!

69

BBB

преди 3 месеца

А за Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Виетнам.........за един приятел питам.

68

Кой има интерес

преди 3 месеца

Убедиха ***... щом от запад грачат УБИЙСТВО значи знаят със сигурност убийство е!!!!Интересно... защо убийците избраха точно тоя неудобен за Путин и Русия момент, когато предстоят избори и ... веднага след убийственото за запада и масово одобрение интервю на Путин??!!!!. .. Да припомним .. ден по рано... Нахални е посетен от адвоката... какъв ли АРМАГАН са му изпратили менторите му и водещия му офицер???!!! Резултата е ясен и видим!!!П.С. всеки агент има водещ офицер, който подава задачите и осигурява възнагражденията им!!!

67

хекМЯУ

преди 3 месеца

А в режима на Бойко всичко е цветя и рози.СИК,ВИС,ЦКБ,Барселона...20 одини срещу 1....не сте добре

66

До 67

преди 3 месеца

Ами отивай, да ти пръснат тиквата в Украйна! Приживе явно няма да повярваш! И ще си герой, един от близо 400 хиляди! Българин!

65

Зозо

преди 3 месеца

Срамна работа другари копейки. След 10г. сух напън от 2014г., най-накрая превзеха село Авдиивка крепостните :)))))))))))))))))))))))))))))

64

Анонимен

преди 3 месеца

Само в режима на Кирчо в България имаме 47 убийства. Кой в кладенец, кой в куфар, кой в шахта, кой гръмнат, кой инфаркт???? Що не ги разкриете щом сте толкова гооолеми криминалисти? А?

63

Анонимен 65

преди 3 месеца

Анонимен 65 ако не беше Русия националния ТИ герой щеше да е Ататюрк.

62

Де бе

преди 3 месеца

150 милиона население 3 *** си заминали и Путин виновен. Таман да повярвам и не можах!

61

Анонимен

преди 3 месеца

Доказателства имате ли?

60

до 69

преди 3 месеца

Като е по-зле, отивай там.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Защо в деня на националния ни герой Левски , давате тоя гном? Нашите герои са Левски и Ботев, не това жуже!?!

58

ТУК Е ПО-ЗЛЕ

преди 3 месеца

Журналистите вместо да показват само едната страна на монетата да покажат и другата - какво се случва в България - убийства, корупция в цялата държавна система, невинни по затворите, почти всеки честен бизнес с големи обороти е отнет, ако не даваш пари в затвора. Голяма демокрация и евроатлантизъм.

57

Анонимен

преди 3 месеца

На мисирките явно са им вдигнали премята за статии против Путин. Шлепат ги една след друга.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците в България са тук, защото обичат България! Те са тук защото обичат България, повече от Русия ! Други въпроси?

55

Нане

преди 3 месеца

Я кажето, ко стаа на източният фронт... Как върви "изтеглянето"... ===))) не се занимавайте с неща, които не са ви ясни...

54

Абе

преди 3 месеца

Русия е ИМПЕРИЯ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЯКВИ платени западни предатели които искат да разрушат империята. Затова кой кавото е заслужил си го получава о'време.Както видяхте и с господин Вагнер се случи същото, никой предатъел не оцелява. Империя така се поддържа. На запад впрочем е същото.