37

Анонимен

преди 3 месеца

Ще им раздават лодки.

36

---

преди 3 месеца

Това тъпо,грозно и противно парче нямали да се маха.Който затворник умре и реформи ,защото бил Невални ми да не е само той из английските и американски затвори колко са затворени ?

35

Анонимен

преди 3 месеца

Браво всичко вече оправихте.!Я да се нахате мушеници!

34

Приличаш досущ

преди 3 месеца

Като митхад ПАША!Те службите от мюфтийството се управляват или банябаш?Няма контрол на службите от както пациентите от 4-км.влязоха в народното събрание.И от тогава държавата копае дъното.

33

Анонимен

преди 3 месеца

ППДБ е най-голямото зло случвало се на България след турското робство!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Какви изявления за Навални и руското влияние, след като в НС има хора, санкционирани по Магнитски? Голямо лицемерие и двуличие при ДБ.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Аз зова тоз да се обръсне.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Коалицията на ДБ Диктатори бандити ПП предатели продажни и останалите в сдружението на алчните измамниците продажни . Никой в света не може да намери и събере толкова противни и негодни хора на едно място. Трябва да се впишат в книгата на Гинес.

29

Закривай

преди 3 месеца

И създавай наново! И не ми излизайте с номера, че тая милиционерска пасмина там са безценни и незаменими заради опита си и връзките си. Те помогнаха на комунистите да парцелират и разграбят Бг. И досега продължават да се самовъзпроизвеждат и да владеят службите.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Ристьо, Тагаренко, Генералът Гном и останалите евроатлантици с промиту мозъци им се привиждат руски заплахи даже и като отварят хладилника си. Вероятно защото там е пълно с руска водка или с руска салата

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 39 Родните политици и магистрати нито Навални признават, нито Магнитски, нито нищо. Действат си по ста линистки, пр оруски методи.

26

На всеки 3-МАРТ

преди 3 месеца

Сте на инструктаж в Анкара от 40г.?Ти кого лъжеш за службите бе мишок.

25

Евроатлантик

преди 3 месеца

Смъртта на Навални е тежък удар по националната сигурност на България! Трябва спешно да се вземат мерки, защото Навални вече го няма!

24

до 30

преди 3 месеца

След смъртта на Нотариуса Хр. Иванов направо изчезна от ефира. Сега се появи за руското влияние, обаче забравя, че родните МВР и прокуратура са същите като руските- за 30 год. не са променили дори съветския НПК, който е репресивен по своята същност. После пишат колко наказания са наложени на Бг годишно за потъпкване на граждански права. Плащат глоби(ако платят) и пак продължават с потъпкване на всякакви демократични ценности. Но не променят законите и не наказват репресиращите структури.

23

Shark

преди 3 месеца

Тези меккерренца от ДБ отидоха ли да почетат паметта на Левски? Или този нечистоплътник това не го вълнува. Важното е да се движат деностите, за които е платено от НПО-тата!

22

Анонимен

преди 3 месеца

Щом индивиди като това нещо захранени с шепа атлантически грантове и непрестанно имитиращи дейност могат да бъдат начело на България,мога да кажа само едно-тежко и на тая държавичка!

21

Анонимен

преди 3 месеца

А стига бе, нещастници. Какъв ви е Навални, или веселата му вдовица, придобила милиони от службите, сегашната любовница на Грозев. Какви реформи заради тях бе?!

20

София е прокълната

преди 3 месеца

Имаше такъв пакт между Елцин и Петър Стоянов.Ние в НАТО, но като троянски кон.Червените б...ци са навсякъде.Путин даже не спазва никакъв пакт, всички са му предатели.Даже риуска агентура като Калин Янакиев, черкувал се в руска черква вече им е предател.А тия са създатели уж на дясното срещу комунизма.Ужас е.Няма истина в БГ и няма да има.Виждате и какъв кмет на София имаме.До 2 години Путин ще е в БГ и никой няма да си мръдне пръста за България.Ние даже нямаме десен сектор като в Украйна.

19

Анонимен

преди 3 месеца

ДБ май пишат изявления само под въздействие на платците си. Правосъдната им реформа никаква я няма. Борбата с корупцията и защитата на човешките права не ги вълнуват. Толкова е изкуствено всичко при тях.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Национални Предатели !