220

Анонимен

преди 3 месеца

Няма значение, че историята на Америка е само 300 години. Повечето американци не знаят историята на страната през последните 30 години. Някои смятат, че Канада е част от Америка. Когато федералното правителство (демократите) пое управлението на училищата през 1965 г., те започнаха оглушаването на Америка, което продължава и се ускорява. Историята, особено истинската, не е нещо, което интересува западняците.

219

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 230 - Не, от позицията на дадените му опорки. копи/пейства си човекът, заработва. Даже мисловна дейност не е нужна.

218

Анонимен

преди 3 месеца

До Роко Твоята Финландия е 5 милиона, дори малко повече. Ако решат да си пазят границата и всички се разположат край нея, ще имат по един човек на няколко километра. Каквито и бази да искат, никой няма да им даде достатъчно население. С толкова население и тази територия Финландия си го вкара четвъртит въртелив с влизането в НАТО, защото след първите провокации ще влезе пак в състава на Русия за едно 200 години. Само за сверка Украйна беше 48 милиона и виж къде се намира сега.

217

Анонимен

преди 3 месеца

През 2014 г. Украинските нацисти, подкрепяни от западните нацисти, изгориха и убиха руснаци и след това продължиха да извършват геноцид срещу руснаците в Украйна в продължение на цели 8 години и Русия се опита наистина упорито да вразуми с това, което смятаха за сънародници на запад. Това, което руснаците не знаят е, че това не са хора, а чудовища, използващи мимикрия, за да имитират човешката форма, за да могат да се разпространяват по-лесно.

216

обаче

преди 3 месеца

Може Путин да е лош, тиранин.....но за разлика от пилитическите *** у нас той еПАТРИОТ НА СТРАНАТА СИ и се бори със зъби и нокти за нея нея.

215

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 223 Това ти от позицията ти на ГОСПОДИН НИКОЙ ли го заявяваш така авторитетно? Защото ако се разходиш из интернет и прочетеш мнението на световните авторитети, нещата изглеждат точно по обратния начин. Достатъчно е да свериш Путин и Байден. После обяснявай кой силен и кой слаб.

214

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 224 Дрън дрън - егати глууупостите! Всичките тези глуупости за въздействието върху Путин, Китай и т.н. щяха да са възможни, ако се подпираха на някаква истина и правда. А това, което виждаме е една пушилка от лъжи, двойни стандарти и неспазване на договори, които САЩ и васалите им разпространяват по целия свят и чрез пропагандната си машина са набили в главите на хората в страните, които са по техен диктат.

213

Анонимен

преди 3 месеца

Роко , ще има и за тебе безплатен стъклопакет подарък от Путин

212

Анонимен

преди 3 месеца

До Грозната истина 201 Ха ха ха ха ... абе ти сляп ли си или малооуумен? Искал но не можел да е член на "равноправен колективен договор от типа на ЕС??? И кое точно му е РАВНОПРАВНОТО - това, че България им се моли вече 20 години за скапания Шенген ли? Или това, че САЩ, които не са член на тоя "равноправен" пък и "колективен" договор командва там като най-равноправен и никой не смее да шукне за своите интереси? Терорят Орбан и Словакия, взривиха газта на ФРГ. Главата ти е пълна с плоски шаблони

211

Точен

преди 3 месеца

Западът циври, БРИКС тържествува.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Ако достатъчно въздействащи гласове публично поставят под съмнение разказа за лошия Путин, това може да има ефект на снежна топка. Това може също постепенно да доведе до антивоенно движение, което да добави към вече нарастващата умора от Украйна, за да принуди САЩ най-накрая да оттегли своите кучета на война срещу Русия. При липса на подобно развитие, приключението ще се повтори с Китай, използващ Тайван или срещу НК или Иран.

209

Анонимен

преди 3 месеца

Путин се оказа най-слабият вожд на Русия, по-слаб и от най-слабият руски император Николай Втори.

208

Роко

преди 3 месеца

Ами сега знаеш ли колко по вече се увеличава границата с финландия.Сега предишна неутрална финландия иска разполагане на ядрени букети на един ***. от московията.Ти не вярваш ли че ще бъде остъклена още преди да шукне, ама в главите ви още гърми пропагандата за великите непобедими руснаци.Имаш ли поне малка представа каква е разликата между нато и русия в авиация,ядрени подводници и военни спътници за които бившия шеф на роскосмос плачеше пред путин.Така че по полека с руските изхвърляния .

207

Анонимен

преди 3 месеца

Борис Джонсън и Джо Геноцида са които искаха тази война. Зеленски, Виктория Нуланд и много други участници в тази трагедия, хората трябва да погледнат зад сцената, кой организира и подготви тази война преди десетилетие.

206

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 216 Е точно затова направиха "образователна реформа", за да произвеждат полуграмотни и неграмотни биороботи, годни само за прислуга и с големи затруднения да наблюдават, анализират събитията и да извадят от това някакви полезни изводи. Натъпкват им главите с шаблони и хайде - в обществото, да допълнят сивата маса. След реформите имаме ли поне едно световно значимо научно постижение? Не и няма да има. Колониалната администарция няма нужда от това.

205

Анонимен

преди 3 месеца

Ха чи кой управлява световният ред? Печатар ите на $ Хазарската мафия Ротшилди, Рокфелери, Сорос и и други мафиозки Хазарски фамилий Управляващи САЩ и ЕС, Канада, Австралия и други.

204

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 213 Краварче, какви съседи е нападнал Путин, слепи човече??? Това е същото сякаш САЩ да напомпат Македония с оръжие и инструктори и да ги пратят да воюват с България, да бомбардират София и се пробват да завземат наши области. А където влязат, да забранят българския език и да ни задължат да говорим измисления Македонски? Това ли посъветваш ние да направим, за да бъдем в тон с евро-гейските "ценности" - да легнем и да чакаме да ни прегазят това ли е трябвало да напрви Путин глуупако?

203

Жужакът

преди 3 месеца

да гълта полоний , новичок и да освободи руснаците от налагания терор

202

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 211 - Всичките ни нещастия идват от незнанието. А в момента то е най-крещящото.

201

Къде е

преди 3 месеца

Къде се е скрило фашисткото Жуже . В кой бункер е . Жужето е търсено от международния криминален съд за отвличането на много деца.