46

1984

преди 3 месеца

До 52 Което показва какъв титаничен страх ги тресе от Путин! А и финансовият поток от помощи, които уж се изливат в Украйна, а повечето от тях се връщат обратно към "донорите" ще вземе да секне, ако популярността на Русия продължи да нараства стремглаво след интервюто с Карлсън. Русия нарича този конфликт СВО, но от противоположната гледна точка е най-мащабната схема за ограбване на нац. бюджети в последно време след "ковид ваксините".

45

Анонимен

преди 3 месеца

На мислещите хора е ясно, че Навални по никакъв начин неможеше да наклони везните срещу Путин. Неговата смърт може да бъде с отрицателен знак спрямо Москва, и Путин не би искал това! Може да се мисли в посока, че тези американски лобита , които го подкрепяха, също и го ликвидираха.

44

Всички

преди 3 месеца

...знаем, кой и защо уби Навални! Защото показа, огромните заграбени милиарди от Путин, неговите дворци , яхти...! Нямаше по-смел човек от него в в Русия,и то при положение,че знаеше какво ще последва! На съвестта на Диктатора лежат стотици хиляди жертви, но само Навални му лепна най-голямата табела на челото..."Убиец"!

43

Анонимен

преди 3 месеца

И като е Навални безсмъртен ли трябва да е? Айде стига с тая краварска пропаганда.

42

!!!

преди 3 месеца

До Анонимен 50Мисли! Мисли! Мисли с главата си, не с телевизора!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Сега една камара медии разпрострянаващи фейк нюз ще кажат че Путин го е ликвидирал.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е убиец!

39

!!!

преди 3 месеца

Не ви чета статиите - знам какво целите и правя точно обратното! Да живее Русия! Предателите имат еднопосочен билет!

38

Анонимен

преди 3 месеца

До ИндианаДжоунс 46 Ама ти серизно ли си представяш да се вдигнат от "свободния" свят агенти и да потеглят с куфарчетата към Сибир?! В наказателната колония какви има, познай от три пъти? Дали пък няма украинци, несъгласни с режима на Путин, разни продали се от типа на Навални?

37

Анонимен

преди 3 месеца

Е и?

36

Бах ти

преди 3 месеца

Демократичното канибалско заглавие! Но това се харесва на властимащите.

35

Анонимен

преди 3 месеца

До ИндианаДжоунс Ми те зорлем направиха всички хора с критично мислене фенове. Бива лъжи, бива истерии, но това вече мина всякакви граници

34

Анонимен

преди 3 месеца

НИЩО

33

трагикомедия

преди 3 месеца

Да допълня текста: Според проверени британски източници, когато се усмихнал при вестта за гибелта на врага си, храбри дисиденти с бинокъл забелязали, че устата на Путин е окървавена, а коремът му издут - категорично доказателство, че е изял Навални. Путин- ка-ни-бал!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Айде сега всички угодни евроатлантици вместо да пишат тук да се организират и на източният фронт ! Сега имате възможност доброволно да докажете съпричастност защото както вървят нещата скоро никой няма да ви пита .

31

Анонимен

преди 3 месеца

Противниците на Путин имат много по-голяма полза от смъртта на Навални, отколкото ако беше жив. Най-вероятно убийците на Навални са на САЩ, Украйна или Великобритания.

30

СВОЙ

преди 3 месеца

Путин няма никаква полза от смърта на Навални.Напротив колективният Запад получава голям коз от това.Та,ако някой е убил Навални,то това не е Путин.

29

Алекс

преди 3 месеца

Ленин,Сталин,Путин.Нищо не се променя в тресавището Русия.Кръвожадните сатрапи следват един след друг.Неслучайно по света има толкова много руски емигранти.

28

Той

преди 3 месеца

Навални е осъден престъпник за кражби на 19 години.

27

Мислете

преди 3 месеца

Ако може да мислите ще разберете че смърта на Навални не е в полза на Путин а на запада.