368

Замислен

преди 4 месеца

В статията видях само имена на агенти на чуждо влияние в България.Всички се мъчат да извлекат ползи от смърта на друг АЧВ .

367

Asd

преди 4 месеца

От БСП няма ли коментар?

366

Анонимен

преди 4 месеца

До Пенсионер. А защо да не мълчат ? Не е тяхна работа пък и едва ли е твоя работа.

365

Анонимен

преди 4 месеца

Абе медиите не разбирате ли, че колкото повече ни я пробутвате тая пропаганда толкова повече има обратен ефект

364

СТИГА ПРОПАГАНДА !!

преди 4 месеца

Вместо да ни навирате в очите разни предатели на Родината и откровенни американски лакеи,интервюирайте обикновенните българи! 80% от тях са на страната на Русия! Този Навални е същата ,,бира,, като нашите Киро и Баце,Делян и Наско! Какво да го жалим,намерил е това,което засслужава! Дано и Българип има този късмет,АМИН!

363

Пенсионер

преди 4 месеца

А защо Нинова и Костадинов мълчат ?

362

До425

преди 4 месеца

Кво против имаш срещу салатата и ракията, докато слушаме измислените западни пропаганди, или викаш трябва да сме полит коректни и да жулим само уиски с кола и да пляскаме на краварската пропаганда.

361

Е па

преди 4 месеца

Шом сърбит дет уш харесвха дядката от бункера излезнаха да го поздравят че успешно е затрил един свестен човек пък ние се плюем един друг какво повече да кажем кравари били другите нещосифили били кво значение има колкото и зле с мозъка да е байдън кво каза още 2019 - Путин е убиец - требвали един един дедик с деменция да ни казва истината - ей я накой е правия сеа

360

Анонимен

преди 4 месеца

Bueнето на KpaBapopo6uте е музика за моите уши

359

Странно

преди 4 месеца

Живеем от другата страна на Черно море, преди година ни заля вълна от изстрадали бежанци, половината от нас все още разбира езика им а той е същия на който говореше Навални и пак : престъпник бил, случвали се такива неща, плащали му, нарочно искали да опорочат десетото преизбиране на вожда и учителя, *** заемете се малко в ръце и вижте кво става , то не мой само да си измисляме истории за да върви салатата с ракията , свърши се тая

358

Анонимен

преди 4 месеца

Толко шум за един престъпник

357

Коментар

преди 4 месеца

Като пойни птички запяха нашите ,,елити".Явно чичкото отвъд окена им е дърпал ушичките.Бог да прости Навални но той си беше предател .Путин няма да е вечен но Русия има право да защитава страната си от американската ,,демокрация" която унищожава всяка държава която я е приела.Пример нашата страна която за 35 години се превърна в клоака.

356

Няма такива

преди 4 месеца

Масово се банват коментари обвиняващи Путин в убийство по българските СМИ - по това може да се оцени кой чии пари харчи в момента. Можем да се заблуждаваме че условията били такива, нямало медицинска помощ, и тн докато тия дето го пречукаха не почукат със шмайзера на вратите ни. Както Хемингуей е казал , не питай за кого бие камбаната тя бие за всички нас в момента.

355

Анонимен

преди 4 месеца

Ние нямаме думата просто!

354

Съскащи матрьошки

преди 4 месеца

Колкото и да се пънат кремълските изтривалки в коментарите, остава си фактът, че Вовата затри поредния политически противник. Могат да си ръсят нечовешките глупости както винаги, оправдание няма. Но какво друго да очакваш от защитници на пропаднала фашистка диктатура.

353

МВР какво правите

преди 4 месеца

Полицайките масово полудяват!Психиатриите са пълни с жени-полицаи!

352

ху кеърс

преди 4 месеца

коментарите са политически

351

Ужасена

преди 4 месеца

Трябва да се откажем от всичко руско. Незабавно трябва да се спрат 5 и 6 блок на АЕЦ Козлодуй, защото са руски.

350

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко плаче, като за *** Ким Чен Ир .Демонстрират тъга робите.

349

Анонимен

преди 4 месеца

Героите са на привършване. Останаха живи само героите на Чалгария, онези плъхове Гьобелс Денков и Химлер Тагаренко,защото не ги хваща отровата.