56

Анонимен

преди 3 месеца

Адвокатът и се ожали,че гаранцията от 5000 лв.била голяма,щото момата била безработна.В такъв случай кой плаща на адвоката и чии е мерцедеса?Очакваме отговори от органите.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Доколкото видях по репортажите, тя се държеше толкова кротко в ареста, че явно си е мислела, че ще си направи реклама, ама затова си има Ергенът по бТВ :)))

54

Анонимен

преди 3 месеца

до 54 G класа как ще има километраж 330км/ч? Ти нормален ли си бе? Нали при 300 и ще се обърне тоя високия куфар?

53

Написаното

преди 3 месеца

в статията не отговаря на истината. Това е долна инсинуация с цел злепоставяне на девойката.

52

до 55

преди 3 месеца

Бензът, с който разви 256 е дърта S-класа милионник с първите дигитални табла (бая ретро изглеждат в сравнение с нов Мерцедес...), която струва колкото нов Опел Корса. G-класата по начало е доста по-скъпа. Чудно ми е какво толкова гледате кой с каква кола е?! Няма значение. Важното е непочитането на законите.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Разбира се, че по-интелигентното от двете създания е шофирало и мисля, че е крайно време кучето да си поеме отговорност.

50

Анонимен

преди 3 месеца

до 49 Това не е G класата която тази пиккличка кара в София с надпис на НС, а мерцедеса с който разви 260 на Тракия, брачед!

49

Lina

преди 3 месеца

Бг я зариват в маngusali , нез пбразование, без култура, екстремисти, а ние обсъждаме циgankata на един депутат. Успешно изтриват Бг, който има пари - на Занзибар, който няма при мигрантите , 18 на бр

48

Анонимен

преди 3 месеца

Вее още не са казали чии е автомобила. Все още не е ясно направи ли се проверка на живо на стикера на нс. Много бързо казаха без да са видяли че не бил истински. Явно за да не става скандал. Айде извадете цялата истина на яве.

47

Анонимен

преди 3 месеца

То в България не всяка реклама се приема добре, момичето го е осъзнала това нещо и кучето ще е виновно :)))

46

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Чухме и ние , че шиша го е закъсал и е стигнал до най - ниското ниво ро млянки( като тази), явноинформацията ни е вярна.

45

До 27

преди 3 месеца

Това е G-класа на Около 6 години. Доста под 250к евро струва. Да кажем струва колкото нова Е класа с доволно екстри. Демек колкото кола на един нормален развил се кариерно софиянец. Въпросът е, че тази не е такава и колата е на фирмата на тати, най-вероятно. Гуси сериозно е, има проблеми с наднормено тегло и се съмнявам толкова да е търсена. Иначе сума ти компаньонки познавам с хубави коли, ама изписани изваяни, не гусита като туй, па и на диалект говори...

44

Патриот

преди 3 месеца

Това косматото, което се подава, според мен е котето й.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Тя е искала да привлече внимание и известност, а то било кучето :))

42

Али'бега

преди 3 месеца

Дайте ОЩЕ НОВИНИ за КАТРИН! Днеска какви простотии е вършила, кучето къде е ей такива неща искаме да знаем

41

Анонимен

преди 3 месеца

Мис СЕ ЛЕ НИЯ - яко ще го отнесе..

40

Анонимен

преди 3 месеца

Занимавате обществото с глупости! През това време от западна Европа пристигат самолети със бежанци! Нашите марионетки да излязат и да кажат колко бежанци ще приемаме от западна Европа и къде ще ги настаняваме! Кой ще ги храни тия хора?

39

Емил

преди 3 месеца

Бях убеден, че кучето е шофирало и е виновно за всичко... Горкото момиче, ще го отнесе заради едно куче...

38

Анонимен

преди 3 месеца

Оставете я вече тази простотия бе! Какво още чоплите и популяризирате тези нещастни същества "мис силикони", "диони" и техния прокажен род... Няма ли за нещо порезно, поучително и позитивно да пишете?

37

МВР 2024

преди 3 месеца

МВР масово избиват хомосексуални хора в България, използват и роми!