35

Анонимен

преди 3 месеца

Има и по-важни много скъпи неща от манджата по причина безумна алчност - строителни материали - не всеки може да си поддържа дома както трябва в следствие на това увеличен разход на енергия или липса на комфортен живот, от там следва състояние на психиката и отношения в обществото, семейна среда и т.н. Ултраскъпи материали за хоби и развлечение - оттам не само бедните, но и средно богатите не могат да проявяват творчество и им остава само алкохол и дрога за заместване на усещанията.

34

МИ С ТИЯ НЕКАДЪРНИ

преди 3 месеца

ПРАВИРТЕЛСТВА КВО ИСКАТЕ

33

Анонимен

преди 3 месеца

АиТи-то - нямаш ли приятели и гадже? Защо висиш в този форум да се отваряш на хората? Сигурно си гърбав и очевидно противен и надут и хората не те харесват.

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 29. То па да не би някой да се интересува от тебе ?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Целия бизнес трябва да скочи на модерната търговия, пари за другите не останаха, всичко отива за храна и то отровна!

30

Анонимен

преди 3 месеца

До до 28. Опалянка, безмислената употреба на думичката "квалификация" показва, че си платен тролинген. Не трябваше да я ползуваш.

29

Анонимен

преди 3 месеца

в Бг за тия пари ядете *** с примеси. Няма контрол, има подкупи. Бизнеса иска печалба, плаща на някой, буха репица и нишесте, антибиотик в пилето и пей сърце. Цифрите говорят сами. На Запад заплатите са в пъти повече и храната е много по-качествена заради контрола.

28

до 28

преди 3 месеца

Ти схващаш, но аз не схващам как може да слугуваш в ЕС за жълти стотинки, вместо да се квалифицираш?! Всеки те задминава с 200. Това не ви разбирам на слугите- защо не се потрудите да не сте слуги?! 99% от емигрантите тотален слугинаж. Защо, бе???

27

Анонимен

преди 3 месеца

Айде бачкаторите от ЕС, слугуващи за минимален надник там, нямащи пари нито за зъболекар, нито за жилище, седнаха да се обясняват... НИКОЙ не се интересува от вас, бе. Гледайте там с минималка какво можете да си позволите- едно голямо нищо. Идвате ми тука да си правите зъбите.

26

Анонимен

преди 3 месеца

До до 24. Схващаме схващаме ай много здраве

25

до 24

преди 3 месеца

Има логика, баце, програмистите да сме тука. 10% данък, сладък. Срещу 45% във Швейцария, за каквито клиенти работим, ама от тука ;) Схвана ли?

24

До 19

преди 3 месеца

Намесвам се в спора ви. В Tesco в момента 1.69 паунда (3.92лв.) струва 250 грама британско масло. Немско такова за домашно си провери колко е. Двойно. У нас немско масло 250 грама в момента във Фреш маркет струва 3.79. Да, малка е разликата, почти еднаква е цената, ако приравним качеството (въпреки че британското е зле). Но качествените продукти, както долу казах, се различават в пъти като цена (в пъти по-скъпи са на запад).

23

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 24. Гледа пенцията до кога ще му стигне и на колко форума още трябва да заработва за да свърже двата края.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Няма логика успешен АйТи да е в тоз убит форум, вместо да е някъде в Швейцария и да пука беличко с Мис Силикон и да проверява в нета как да си излекува резистентната на антибиотик гонорея от нея хахах Или в действителност заекваш, тежиш 50 кила, имаш еректилна дисфункция и просто нямаш какво да правиш.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 19. Той не смята. Той просто драска глупости.

20

Анонимен

преди 3 месеца

Фантазе-програмисина бе, не знам с това АйКю 10 какъв програмист си, но в статията пише за целокупният народ по държави. То може самостоятелно да плюскаш "скъпо и качествено", но като цяло пак си у геджурата и те сочат като беден страдалец наред с другите колкото и да се мяташ ха ха ха ха ха ха

19

Бай Дрън

преди 3 месеца

Абе щом пишеш анонимно и се хвалиш с диетите на доктор Емилова, няма кой да те вземе на сериозно.

18

DO 6

преди 3 месеца

Горе-долу е така. Взимаме за пример пилешки гърди- в момента в Tesco 12.5 паунда килограма. Тук- 14лв. за Градус (менте като това в Tesco) и 19лв. за истинско Ле Пуе или Росо. Нашенецът гледа разни джънк неща и се бие в гърдите колко по-евтино било. Е да, има някои по-евтини неща, но качествената храна на запад е на двойна цена. Интернет е пред вас, хора, няма какво да се спори.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Айти -то не може да смята явно хах Масло делукс в Англия £1.69 250 грама. В Бг толкова в лв е 125 грама от най-евтиното. Не се обаждай и се научи да обръщаш валути правилно.

16

логично и

преди 3 месеца

Елементарно, след като заплатите са ниски, а цените на храните като на запад или даже по-високи.