234

Пурко

преди 4 месеца

Според адвоката на силиконовата бом.ба "5000 лев била твърде голяма сума за гаранция за едно безработно момиче". Обаче са платени. Сега ще видим и как набързо това "безбработно момиче"ще плати и левовата равностойност на автомобила. Оказва се, че безработицата е всъщност заниомание за много богати хора.

233

Анонимен

преди 4 месеца

Въпроса е към жмурналята!! Как е възможно едно късокрако квазимодо да взриви цяла държава?

232

гост

преди 4 месеца

5000лв гаранция, били много за такова младо момиче......, а колата колко струва? Нейна ли е? От къде това младо момиче има такава кола, кой й я е дал евентуално..., а той от къде ги има тези пари и т.н.

231

pepe

преди 4 месеца

А бой през ръцете? Ще отнемат те, да не е на баща им?

230

Това нещо

преди 4 месеца

Това нещо на снимката друсан кебаб ли е ???

229

Абе,

преди 4 месеца

докога ще пишете за тази ? След като е нарушила закона да си носи последствията! Голяма работа,че била Мис силикон!Напомпано със силикон *** , не прилича на нищо ,но продължавате да и вдигате самочувствието!

228

Струва ми се

преди 4 месеца

Струва ми се знаково, че подобна пластмаса фучи на подобна музика в автомобил на Народното Събрание :/

227

Възмутена

преди 4 месеца

Максим Каракаш, скандалния бизнесмен и почитател на свободната любов, да й плати гаранцията и да я направи служителка във фирмата си. Бизнесменът върти любов в офсите на фирмите си, жена му на държавна работа по цял ден, а сина му далеч в чужбина.

226

Хахахаха

преди 4 месеца

Има и по-жалки палячовци в случая (естествено са рода) - видяхте ли братчето й какъв наркоман е и как не смее да си покаже надрусаната физиономия ( с очила колкото главата му ) докато обясняваше как изтривалката тренирала бокс ??

225

Безочлива изтривалка

преди 4 месеца

Това *** е абсолютното олицетворение на държавата ни - забележете с каква арогантност и наглост тъпче закона и се смята за недосегаема ! А е просто една изтривалка за дебелаци ! За да вземеш решение публично пред цялата държава да се покажеш какъв *** си според вас на трезвена глава ли се взема ?

224

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен 225: русия се разпада - не нашата страна.

223

дребно хулиганство

преди 4 месеца

Полицайте по телевизията казаха, че и да има положителен тест - най-много да й пишат дребно хулиганство - да караш с 250+ км/ч с риск да убиеш някого - това е дребно хулиганство.

222

Реалист

преди 4 месеца

Разбира се, че няма да й го отнемат. Отнемат само на б.а.л.ъ.ц.и.т.е. Тя си има приятелче депутат, така че не могат да я пипнат.

221

Хардкор правосъдие

преди 4 месеца

На това същество и да му отнемат книжката- файда няма да има -пак ще седне зад волана. Предлагам да и счупят ръцете и краката, с метални тръби, да сме сигурни че няма да шофира.

220

Анонимен

преди 4 месеца

На собственика по евтино би му излязло да смени КеКс куклата, по джуки и бюст ги правят еднакво. И без това рано или късно ще я сменя, с тая много "дефекти", издръжка, глоби, кола, сега адвокати.

219

Анонимен

преди 4 месеца

"Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон..." Не ,няма .Най-вероятно не е неин .Ще се размине с някоя глоба и пробация (чисто съдебно минало ,ще се разкая в съда и т.н. театър ) .

218

Анонимен

преди 4 месеца

Е това ли трябва да е водеща новина ? Държавата се разпада, започват да ни пълнят държавата с бежанци, имаме демографски срив, нямаме армия, съд и прокуратура и те ми слагат водеща новина няква , овца ?

217

rambaldievskievich

преди 4 месеца

"Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?" Защо е този въпрос? Има ли нещо по-различно от други отнемания на МПС-та от друсани шофьори? Хем пише, че е по закон, хем се задава такъв въпрос. Каква е, моля, разликата между това да бъде отнето МПС-то на хванатото, че шофира след употреба на наркотик лице Йорданова и хванатото, че шофира след употреба на наркотик друго лице? Благодаря.

216

+++

преди 4 месеца

Стига с тези реклами на никому неизвестни мозъчно обрани индивиди. Мис на какво са миски,какво образование имат,къде работат,плащат ли си данъците като всички останали.То не са реклами на фолкаджийки и миски разни, по топлите страни,то не са реклами на колите им.След тези реклами се мислят за безсмъртни,ако се убият няма проблем,ама ще си заминат и невинни покрай тях.

215

Хсха

преди 4 месеца

До Браточка. И щангистите :)