38

Анонимен

преди 4 месеца

Маргарет Тачер не им дигна заплатите нито с един цент на миньорите които стачкуваха 3 год.И никой повече не помисли за стачки в англия.

37

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко това е резултат от санкциите срещу Русия. Преди изнасяха за там. Сега няма за къде. На европейския пазар не са конкурентни, че на ония им дават повече субсидии. Сложете ако искате още санкции на Русия.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Това са изкараните от Тиквата и Пра сето пълначи на Чекмеджето. Затвориха им кранчетата през които 14 години точеха милиарди.

35

Анонимен

преди 4 месеца

никакви перални, никакви почистващи препарати, не могат да разделят сиамските близнаци, баце и шиши Защото именно те подкокоросват тези хора с бентлитата пардон с комбайните.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Герб+ДпС - над 40% подкрепа от гласуващите българи, потвърдено многократно на избори последните 2-3 години.След десетилетия крадене и от едните и от другите.

33

гнусно

преди 4 месеца

Отвратен от тези лапачи и техния тиквен вожд......

32

Уоу

преди 4 месеца

Защо не изчакат ротацията?

31

Радослав

преди 4 месеца

До 34: драга/драго нещо: хайде мило амебче, дай смислено обяснение как държави с двойно по висока минимална заплата могат да произведат при същите регулации, същата продукция,че да е с толкова ниска цена,че да може да се транспортира стотици, хиляди км и пак да пристигне на по ниска цена от местните субсидирани готованци? Хайде, чакам да дадеш смислено обяснение! Ако нямаш обяснение, значи сте картел и трябва да бъдете закрити, всичко да ви се конфискува заради спекула!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Като видях по новините, тези земеделци бая оядени ми изглеждат, сигурно са гладни :))

29

Анонимен

преди 4 месеца

На такава брада - такъв бръснич!

28

Радослав

преди 4 месеца

Никаква милост за ромските семесъбирачи! Да оцеляват като всеки друг бранш! Спрете им всеки един цент помощ! Да оцеляват като всеки друг бранш! Ако искат помощи, то тогава таван на цените на продукцията им, 51% от кооперацията да става държавна и да се приключва вече! Милиарди се изляха в този и туристическият бранш и смисъл нулев! Хем един път крадат чрез субсидии от данъкоплатеца, че после още печалба от картелни цени! Субсидия = ниска цена, висока цена = никакви субсидии!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Да фалират БеГе кулаците - у Кауфланд има манджа всякаква :)))

26

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Подкрепям протеста на земеделците,но не защото те са гениалните хора с държавническо мислене,а защото и това. турско-ч..и..Ф..у..т.с..к..о правителство ТРЯБВА ДА ПАДНЕ БАРАБАР С ШИЗОФРЕННАТА МУ РОТАЦИОННА ЩАФЕТА. Нужен е съд за тия арменци,евреи,турци и роми,които сгазиха Конституцията ,налагайки не гласувани индивиди и което е още по -страшно блокиране на Българското Политическо Бъдеще с позволението на араби,анадолци,арменци и сефарди с двойно гражданство да ни управляват.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на земеделците, така трябва! А за тези, които са против стачката - да се върнат по родните си села, да станат земеделци и тогава да коментират

24

Радослав

преди 4 месеца

До 25: ей го на, ромската принцеса краде чужди имена и се представя за нещо което не е, типичната представителка на ромското съсловие! Като смяташ, че си права, драга ромке защо не пишеш от собствено име или те е срам от самата теб, че за шепа евра си изкарана на магистралата да заработваш за шефа си евраци? Пиши от твое име ромке! Докажи, че си права като защитиш с факти и доводи твърдението си, а не по стар комунистически обичай да крадеш чуждото и да цивриш за социал!

23

Радослав

преди 4 месеца

Колкото по субсидиран е един бранш, толкова по недъгав и циврещ за държавна ясла е той! Като искат държавна хранилка, да се връща комунизма за тях! Всичко което е собственост на земеделците да се национализира, да става ТКЗС и държавата да си го субсидира колкото иска тогава! Щом е частно, няма никакво право да циври за социални помощи за ТЕЛК-аджии! Като не е способен да се справя сам да фалира и да затваря!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тировете да дойдат!

21

Анонимен

преди 4 месеца

До ХА ХА ХА ХА!-0КОКОРЕНИЯ ТИ ШЕФ ИЗПАДА ОТ ВЛАСТТА

20

учуден евроатлантик

преди 4 месеца

Ама как така? Нали се разбраха с властта? че и споразомение подписаха?

19

Радослав

преди 4 месеца

Всичкото ром на улицата да плаче за социални помощи и пари от държавата. Като не ви харесва свободния пазар, продавате всичко и отивате в Северна Корея, там все още държавата ще ви гарантира пазар и има колкото искате държавни помощи! Е да, няма частна собственост, но това за вас не е проблем!