5

Седераст

преди 3 месеца

Четири брака и три развода, звучи ми като бетер индиец!Плюс това измамник. Такива са най-добре, когато са два метра под земята!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ами това става за пари!! ГРАО са се облагодетелствали яко, но и полицията е вътре за да си затваря устите! А на.кого е полицията??. Пак на Боко!!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Когато има техническа грешка при въвеждане на данни в документи в Съдебната система - се нарича фактическа грешка. Щом при 95000 има фактически грешки за издадени документи - значи много некомпетентни се назначават. Когато има фактическа грешка не може само с една молба да се смени ЕГН или имената, а се изисква да се заведе дело. Наема се адвокат и се водят свидетели, които дават показания за имената. Дори църковен акт за раждане не важи, а искат свидетел. Аз също имах объркано фамилно име.

2

Мдамммммм....

преди 3 месеца

....и, разбира се, МВР по никакъв начин не се е интересувало дали подалите документи за промяна на ЕГН не са в криминалния контингент, за да прехвърли записите по деянията им от стария към новия ЕГН.....Какво удобство е българското МВР, има ли нужда да гадаем колко престъпници са се възползвали от него? Мисля, че не!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Променени ЕГН-та, промяна на личността, все специализации на ДС и мастъра им от КГБ :)))