180

Анонимен

преди 4 месеца

Не бих се учудил ако продажниците от сглобката започнат да предлагат български територии на Украйна ако това стане. От доказани *** и антибългари като тях може да се очаква и немислимото.

179

Анонимен

преди 4 месеца

До Бонго БонгоНе е била "унгарско" Трансилвания(Седмиградско), а впоследствие се заселват унгарци там.

178

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Значи РУСИЯ Е ДАЛА СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ И ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ НА ТУРЦИЯ...ОХХ КАКВИ СА НИ ОСВАБАДИТЕЛИ САМОО...

177

Анонимен

преди 4 месеца

До Румъния, Объркал си се, румънците са православни християни, факт!

176

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Повтарям Трансилвания е унгарско.

175

Анонимен

преди 4 месеца

До 175Мамалигарите след Междусъюзническата война са завзели Северна Добруджа, а след Първата световна война - и Южна Добруджа))),Грешиш!Сев.Добруджа им е дадена от Русия през 1878г. като компенсация за Бесарабия в която влиза Русия.Тогава дори румънският монарх е излязал с прокламация, че не иска българска земя, а изконна румънска Бессарабия.

174

Естествено развитие

преди 4 месеца

Украйна е изкуствена държава и в състава и влизат територии на Унгария, Румъния, Полша и Русия! Всеки да си вземе каквото е негово и няма да съществува Украйна, както и никога не е трябвало!!!

173

ЩЕ ВИДИМ...

преди 4 месеца

От интервюто на Т. Карлсон с Путин, разбрах, че има "работен вариант" Украйна на бъде разпарчетосана и да бъдат откъснати части за Унгария, Румъния и Полша. Онова, което доскоро звучеше безумно, вече започва да придобова "форма".

172

Анонимен

преди 4 месеца

Още около преди две седмици, Зеленски искаше да мести столицата от Киев в Лвов, какво се е случило от тогава, не знам. Обаче, връчиха призовки на онези от управата на Лвов, гледах сцената на видео!

171

Бонго Бонго

преди 4 месеца

Докато Унгария е в ЕС и НАТО неможе да има грам претенции за Румъния . Излезе ли ще има срещу Румъния,не срещу Украйна.Румъния е в НАТО , очаква се Украйна да влезе в НАТО също, тъй че там между тях проблеми неможе да има. Преднестровие е между Молдова и Украйна.Молдова се сили към НАТО също и ЕС , претенциите изстиват там. Насоката ще е срещу Русия, а не към Украйна. Ще видим дали съм прав.

170

Анонимен

преди 4 месеца

Американският журналист Тъкър преди 5 дни в Кремъл интервюира Вова и по едно време пита: "Кой взриви северен поток?" Путин: "Разбира се че вие!" Якооооо. Велик Путин!

169

ze nigmar

преди 4 месеца

Киевска рус на нам се пада:)))

168

Петров

преди 4 месеца

Тагарев е готов да отстъпи Силистра и Балчик на украинците в името на Америка и демокрацията, заявиха от българското МО

167

Румъния

преди 4 месеца

е също изкуствена държава, дълго са писали на кирилица, но западните гадни католици налагат там католицизма, там все още има православни християни..............дълги векове власите са били само племе и са били под властта на търновските царе от България...............хаха..............и мамалигите искат територия от умираща Украйна...........голям смях!!!

166

Анонимен

преди 4 месеца

До 153западната част на Украйна с 600-хилядния град Лвов, която е населена с поляци и в града се говори полски език.Полша ще си го вземе.В ЮЗ край на Украйна,... населението е унгарско.))) Само където в Лвов поляците са 6 хил.а в Закарпатието унгарците са само140хил. В Словакия унгарците са 600 хил. искаите от там територия.

165

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен, к.151 Е, не в Балканската, а в Междусъюзническата война. Българската територия е била на изток до делтата на р.Дунав, Сулина. Браила, Галац са били населени с много българи. Мамалигарите след Междусъюзническата война са завзели Северна Добруджа, а след Първата световна война - и Южна Добруджа. След ВСВ Южна Добруджа ни е върната, а след 4-5 години Румъния е трябвала да върне и Северна, но е 'забравила' да стори това. Иначе щяхме да имаме нефт...

164

Анонимен

преди 4 месеца

До Хората си правят България хич не е малка като територия за държава в Европа, Погледни Холандия, Белгия, Сърбия, Унгария и т.н.... :)

163

Анонимен

преди 4 месеца

Е какво лошо има? На континента Европа постояно се появяват държави, други изчезват, граници се прекрояват. Този процес не е спирал. Само до преди 35 години имаше държави като ГДР, ФРГ, Чехословакия, Югославия, които днес ги няма. Но се появиха нови държави като Литва, Словения, Естония, Черна Гора, Косово. Така че това е нормален процес за Европа.

162

Хората си правят

преди 4 месеца

далавери! Връщат си изконни територии и земи! А у нас ГЕЙ парад! И след 10 години ще има отново ГЕЙ парад! Нивото ни е високо и такова ще си остане. И защо въобще да правим бизнес и да купуваме евтино от Русия ресурси и да изнасяме. Като може да сме пуделче на ФАЩ и да развяваме флаговете на новите движения. Флаговете ги осигуряват от Козяк. Голяма далаверка!

161

Адмирации

преди 4 месеца

Все пак мисля, че Русия ще усвои бавно, цяла Украйна, от колкото да я дели със западни пионки, особенно крайно агресивни към нея, като Полша и Румъния, единствено може да намаже Унгария, но в задкарпатието, има 100 хиляди унгарци, което е около 10 процента от населението на тези територии