250

Анонимен

преди 4 месеца

Този Костадинов е анархист фашист, интегриран и работещ под диктовката на Кремъл, за да вкара България в гражданска война и да стане като в Украйна! Полицията трябва да се намеси и да го арестува. Опасен е за националната сигурност!

249

Вън Копейката!

преди 4 месеца

Групата на "Възраждане" в СОС се разпадна!

248

Възраждане престъпни

преди 4 месеца

Алексиев от Възраждане се оплака, че е бил заплашван от човек в националното ръководство на партията Възраждане, че е длъжен да се откаже от мястото си в СОС, или "трябва да внимава, защото има и Деца"!!!!!

247

Г557дт

преди 4 месеца

Костя Копейкин е платената марионетка на един световен агресор, който напада съседна държава. Вразумете се, българи, Възраждане е прорусща портия, а не българска!

246

Раш

преди 4 месеца

Резултатът на "Възраждане" се стопи почти наполовина при вота за общински съветници! Възраждане се сгромолясва с пълна сила!

245

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не може да се изложи повече от Болен Сидеров.Копейкин: дръж ми бирата

244

НЕбългарите

преди 4 месеца

Възраждане и Копейкин са символ на упадъка. Това е ясно още от самото им зачеване. Упадък, национално предателство и идолопоклоничество към чужда държава и лидер , признат за международен престъпник.

243

Право на мнение

преди 4 месеца

До 265. Единствените престъпници в парламента са Възраждане, за които няма нищо свято! Възраждане мятаха тор по българския герб! Възраждане НЕ са патриоти, а евтити поръчкови екстремисти платени от масква да противопостават българите, да всяват хаос и погром!

242

Реалист

преди 4 месеца

Става дума за най-голямата криза във "Възраждане" от скандала с напускането на Елена Гунчева и осветяването на смущаващи данни за управлението на партийните финанси. Измамниците от Възраждане са в колапс!

241

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на Възраждане нека поведат народа и вкарат в затвора престъпниците в парламента

240

Истината!!!

преди 4 месеца

Конституционният съд анулира и последния шанс за референдум срещу еврото, а депутатът от "Възраждане" Славчо Крумов си позволи да мята лопати с тор по Българския Герб пред входната врата на КС!!!!! Смятайте какви *** са от Възраждане!!!!

239

Анонимен

преди 4 месеца

Възраждане се разпадат, а след като това се случи, никой няма да ги помни...

238

Фуфуфу

преди 4 месеца

Възраждане са престъпници, ако не си с тях бият! Бягайте далече от Възраждане!

237

Юлиян до 250

преди 4 месеца

"Конституционният'' съд трябва да се самосезира заради потъпкването на правото на тези 650000 граждани на страната на правото на глас.

236

Анонимен

преди 4 месеца

Тия рендета от *** са пътници. Никой няма да ги запомни.

235

Социологическо проуч

преди 4 месеца

В петък излезе социологическо проучване на Маркет линкс, което показва, че Възраждане започва да губи подкрепа точно преди европейските избори. Подкрепата на партията е спаднала до 9.9%, след като получи 14.2% на последните парламентарни избори. Възраждане се разпада! Търсете си друга партия изградена от лъжци и популисти!

234

Анонимен

преди 4 месеца

Защо след като са се разбрали да не гласуват за преседател в сос тия са гласували изненадващо , значи имат друти осребрени стимули

233

Анонимен

преди 4 месеца

До 245 Е ти не разбра ли,че освен дежурните торлеи никой не слиза да ,чете тия глупости щото всички им научиха номерата

232

Във Възраждане бият!

преди 4 месеца

Преди три месеца групата на Възраждане бе напусната първо от Иван Алексиев, който след това бе пребит пред дома си и обвини партията за насилието. После трима депутати от Възраждане бяха изключени от партията заради събитията, случили се в Столичния общински съвет. Възраждане е пред разпад!!!

231

Анонимен

преди 4 месеца

наистина какво да правим с предателите ? от Априлското въстание стои този въпрос.