250

Анонимен

преди 6 месеца

Някой знае ли колко ,,лади,, раздадоха ?!?За груз200 ?!?

249

Анонимен

преди 6 месеца

Говорихме за Путин, че умрял. В ревлността обаче проблемът е, че Байдън е много зле.

248

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски - украинският Васил Левски!

247

читалище заря

преди 6 месеца

Проскурин. а, Пропиздонич кво мисли по въпроса? питам, щот четох интервюто с Вобщемпохуйски

246

Смел Сгибсов

преди 6 месеца

До Гиб Мелсън смело напреде, ***. почвай с "имена"

245

Гиб Мелсън

преди 6 месеца

Тази гражданска война трябва да приключва вече. Новия командир на украинската армия е руснак а украинските бойци не искат руснака за командир и си искат украинеца Залужни. Дано тези абсурди и тази гражданска война да приключи вече. Достатъчно украинци загинаха и източни и западни украинци.

244

Xexe

преди 6 месеца

До QwertyКакво ти пука за Руснаците? Обясни ми как може да има български села без ток и вода през 2024?Проблема на руснаците и някои от техните земи си е техен.Има доста технологии, които целия свят използва, които са измислени и имплементирани от руски частни фирми, особено видео и аудио кодеци. Така, че не слагайте всички руснаци под общ знаменател. Управлението им живее все още в СССР, това е по-притеснителното

243

Анонимен

преди 6 месеца

Ква е тая фамилия Гyмноедов? Личи си че е руска!

242

IQ 3.14

преди 6 месеца

те има бесни войници, ама са мобиците, щото както показа неуспешната обсада на киев, за сирски няма непозволени средства за възпиране на агресора, точно по плановете на варшавския договор. и сега, като преди години с израел, ако случайно се окаже че рдк са откраднали тактически бойни глави от хранилището от белгородска област при предния цирк, ще стане много интересно на фронта.

241

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е Сирски, каскетино!

240

Qwerty

преди 6 месеца

Някой pycopoб ,ако може да ми отговори защо богата на ресурси и евтина енергия Русия,има градове без постоянен ток,канализация и асфалт? Защо всички държави на Запад са светлинни години по икономика и стандарт на живот от Русия и всички бивши държави от съветския блок. Който ми отговори адекватно,му купувам билет за него и цялото му семейство за Русия и два месеца му плащам квартирата ,докато започне работа! Да вкуси малко от руския рай.

239

Сът

преди 6 месеца

До 253. Пич ти си пий ракията и лягай,руска подметко! Като е важна евтината енергия,защо Русия е една от бедните страни спрямо глава на населението и защо по БВП е колкото България,че и по-малко на моменти? Дай обяснение? Защо с всичките тези ресурси и природни изкопаеми,има градове без ток и асфалт? За канализация и чиста вода няма да говоря! Някой ми беше дал пример с Германия. Германия след две световни войни и изравнена със земята ,беше икономика номер 1 до преди година! Защо ли?

238

!!!!!!!

преди 6 месеца

Сирски вече ce зaпиca в иcтoриятa кaтo първия гeнeрaл, командващ рeдoвнa aрмия, чийтo вoйcки ca рaзбити oт ЧВК (зaтвoрници и футболни запалянковци, c кoмaндир гoтвaч). При това няколко пъти, първият от тях беше през 2015 година и може да е забравил за това.

237

Горките укри

преди 6 месеца

Те наистина са много кухи, ако все още вярват, че щели да влязат в Крим.

236

Мнение

преди 6 месеца

Не е ясно как тази статия е подготвена, но е очевидно, че е пълна с грешки, стилови, граматични и структурни. Няма ли редактор, който да проверява текстовете и да не пуска подобни пасквили...

235

?!?!!?

преди 6 месеца

Зелето се вкисва яко, когато става въпрос за пари и слава !!!

234

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Путин е пуснал наредба - от бункера се излиза само по голема нужда.

233

ъ

преди 6 месеца

На фотото един еврей и един руснак се правят на украинци. Първият за пари, другият от глупост. Това фото доста добре отразява ситуацията като цяло.

232

Анонимен

преди 6 месеца

Хабиб Нурмагомедов смачка Конър Макгрегър и с това Русия отново напомни на света, че е най-великата нация.

231

Анонимен

преди 6 месеца

САЩ ще възнагради Румъния с Южна Добруджа за участието й в бъдещата война на НАТО срещу Русия. Турция сама ще си прилапа почти цяла България от Черно море до Адриатическо море, заедно с Македония и Албания. Гърция ще бъде част от Турция, като султан Ердоган ще си направи майтап с тях, като им остави само Атина и ще ги нарича Елада, както в древноста. Видиш ли русофоб - бий по главата, бий, бий, бий. Блъскай му я цял ден в асфалта и пак ще му е малко. Малкото, което имахме, като територия, държава и народ ще го загубим заради т;ъ;п русофоб.