81

Укроперемога

преди 7 месеца

Сирски вече има опит с Бахмут. Сега целият им фронт е един Бахмут и пак така ще свършат.

80

Анонимен

преди 7 месеца

До Тихомир на 12 и 9н години са бе костя я си гледай по добре твоята рода Калкудци в максуда

79

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим!

78

ИВАН

преди 7 месеца

ЗАЛУЖНИ НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ, НО ТОЗИ СА ГО КУПИЛИ И ЩЕ ИЗБИЕ МНОГО УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ ЗАЛУДО!

77

ще почувстсвуват

преди 7 месеца

Зеленский заявил, что ждет от назначенного главкома ВСУ Сырского нового подхода к мобилизации и ротации военных. По его словам, украинские вооруженные силы насчитывают почти миллион человек, и большая часть из них "не почувствовала фронта"

76

Анонимен

преди 7 месеца

"В ВСУ почти 1 миллион человек, и большая часть из них "не почувствовала фронта", нужен другой подход". - Зеленский. Сейчас Генерал 200 им обеспечит полноту чувств.

75

Анонимен

преди 7 месеца

Мама Сырского, несмотря на то, что возраст перевалил за 80, активно посещает хор, ходит в церковь. На странице в интернете ясно видна ее позиция: она желает крепкого здоровья Путину, шутит над Шольцем, ставит "класс" постам, высмеивающим беглых экс-россиян и пр. Сырский-старший офицер ВС России на пенсии. Но тоже активный участник всех патриотических мероприятий: Парада Победы, "Бессмертного полка" и пр.

74

Гиб Мелсън

преди 7 месеца

Руснак начело на украинската армия. Нов елемент от етапа на гражданската война в Украйна. Командирите от двете страни руснаци, бойците предимно украинци. Гражданска война при която има случаи двама братя да се бият, единия за руснаците, другия за украинците. А ние им пращаме оръжия и боеприпаси и им гледаме сеира как се самоизбиват. В името на демокрацията разбира се.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Смели 60 хиляди украинци в Артьомовск и накрая загуби.

72

само факти

преди 7 месеца

още бая русика още груз 200 Украйна не ползва тоя термин за Убитите само в блатостан им е код

71

Тихомир

преди 7 месеца

А двамата синове дали са на фронта? Или....?

70

На Боко Чекмеджето

преди 7 месеца

Генерал Мясник, Генерал 200,... токова за него. The butcher - касапина - ама на собствената си армия.

69

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 65 е и Зеленски е роден в монголия Например знам глупв си костя но е Факт . по добре ни обясни как бащата на путин е загинал във в Втората световна а фсб гнома е роден 5 годин но късно Според официялната ви версия )))

68

Анонимен

преди 7 месеца

На тия военни укри кви ли прякори не им измислят от прoстoтия. Имаше един украински летец Черния ангел дето на всяко излитане свалял по 5-6 руски изтребителя. И тук краварите във форума бяха в екстаз една две седмици, а накрая като се разбра че такъв летец не съществува и е украински измислица и глеееедаха и мълчаха като опикaниии. Муахахахахха...сега тоя пък леопард станал.Само на леопард ще станеш както станаха на скрап и немските леопарди.

67

Анонимен

преди 7 месеца

Едни други леопарди пратиха германците в Украйна и те отдавна се окотиха,сега и тоя ще се окоти. Хихихиии

66

Анонимен

преди 7 месеца

А нещо за този бунт в източна Украйна /вече с малки букви/ няма ли да се каже, да се цитират документи и др., ***, Йолке кръглоглава?

65

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв леопард бе прозвището му "Касапина от Бахмут" и "Генерал 200" смешни мис*ирки. Предател руснак роден в Русия.

64

Анонимен

преди 7 месеца

Скоро кожата на снежния леопард ще краси нечия камина.

63

генерал смърт

преди 7 месеца

Сега им се окоти мамашата блатна Тоя не си поплюва и Белгорот ще вземе ( тип бахмут ското сражение да е над руините му ) Там искаше да се настъпи и директно към москва после не към Запорожието . Имал съм работа с него сериозен е

62

СалмонЕЛКА,

преди 7 месеца

днес ти ли си дежурния Матросов на укро-амбразурата?!? Мноооо слабо!!! Аматьорско изпълнение! Друго си е Кукунелченцето Снайпера да изплиска легенЯ по темата с необходимата доза евроатлантизъм,саможертва и драматична съдба на лирическия герой... И то за обичайния хонорар от 100 гривни!Това тук струва не повече от 20 гривни,а заради неграмотността и грешките при копи-пействането,може и за 10 :) Все пак,нелош опит,но твърде далеч от целта :)