214

Ахмед Утешителя

преди 4 месеца

Няма шега няма измама Циркон 2 вече е извършил удар в Украйна.Параметрите му са ужасяващи 20 пъти скороста на звука.А интервюто ще го гледаме довечера.

213

Демократ

преди 4 месеца

До 221. Колко сте смешни и жалки с тези закани за ликвидирането на Зеленски. Така и не могат да разберат путински олигоффрени като теб, че, за разлика от диктатурите, в демократичните държави нещата не зависят от един човек. Друг ще го смени и толкоз, пак ще чупят кратуните на сибирските ушаннки.

212

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла Финландия е разтърсена от мащабни стачки вече няколко месеца, а поредната започна във вторник. Протестират всички - и в транспорта, и студенти, и пощенски, и комунални служители. Милиони финландци са недоволни от съкращенията на помощи, заплатите и влошаващите се условия на труд. И всичко това е пряко свързано с разпадането на икономическите връзки с Русия.

211

Западняк

преди 4 месеца

До 215. Коя истина? На късокракия бункерен плъх "истината" я знаем. Кагебейска съветска "истина". И какво му е пречило да я каже досега, та тепърва ще я казва на някой си американски журналист? Нещо яко ти куца логиката. Ама така е с всички увредени съветски мозъци.

210

До 221

преди 4 месеца

Няма да има интервю със Зеленсски защото Украйна включи Тъкър Карлсон в списък за хора които трябва да бъдат убити !

209

Анонимен

преди 4 месеца

От цялата работа Тъкър стана най известният човек в света само от едно интервю.Сега целта му е интервю от Зеленото джудже Зельо.Ама Зельо не искал криел се в нов бункер заради новият Циркон.Сменил е бункера че Циркона не прощава,първо удря после се чува че пристига и няма бетон няма стомана пробива наред.

208

ВИВА Демократи

преди 4 месеца

Най демократичните държави са в Европа. Даже да забранят някоя медия,журналист или институция го правят демократично . Така е започнала и кариерата на бай ти (а долf).Демократично взема власта,демократично се разправя с политическите си противници,евреите,славяните и цегоните,докато накрая злите руснаци недемократично го принуждават да си вземе хапчето с цианкалии! Това ги чака и днешните Бореловци, Урсули,Кировци,Бойковци и още бая голям група демократи,за което българите нямат нищо напротив

207

Олимпий Панов

преди 4 месеца

Вова стига интервюта пускай ракетите 1-во Британия2-ро Сащ,не по добре едновремено !Всички останали веднага ще се вразумят!

206

Анонимен

преди 4 месеца

Борците за свободата на словото, много ги е страх от свободата на словото. Хмммммм.

205

Анонимен

преди 4 месеца

Истината боли и Тъкър го доказа.Истината винаги излиза наяве рано или късно.А Вовата казва истината.

204

Коце

преди 4 месеца

Ребята,истински американец дойде да вземе интервю на Путин! Представяте ли си? Не кой да е,а Карсън!Ура ,другари!Другата седмица може и от тъмните американци някой да дойде!

203

АНГЕЛ

преди 4 месеца

Какво толкова-едно интервю би казал всеки. Най нормалното нещо на света е журналист да вземе интервю от политик. НО като ато видях реакцията на Демократичната партия и то от най високо ниво . Тези хора буквално плюха върху първата поправка от US конституцията за свободата на словото. След кратка полемика с Американци осъзнах че тея хора масово си мислят че една сутрин Путин се събутил и нападнал Украйна. Ето от това ги е страх фашистите в Белия Дом. От Истината.От информирания Американец!

202

321

преди 4 месеца

Мчи то евроатлантическите ценности се оказаха досущ като комунистическите такива бе!

201

Анонимен

преди 4 месеца

Евроценности ли, свобода на мнение и изразяване ли!? ХА ХА ХА

200

123

преди 4 месеца

Не вервах че след 35 години постсоциализъм пак ще преживея налагането на цензура, оплюването на инакомислещите, слагането на етикети от властимащите. Ако извадите някой стар брой на Работническо дело, нещата са си 1:1

199

Анонимен

преди 4 месеца

Защо цитирате хора, които видимо са злоупотребили с наркотици?

198

Анонимен

преди 4 месеца

По-смотано заглавие не може да има. Изненадата не е какво ще каже Путин, а гневът и страхът с който нашите лидери го приемат без даже да са го видели. Знаете ли защо е този гняв? Защото милиони хора се интересуват какво ще каже Путин и почти никой не го е еня какво ще кажат Борел или Урсула, например.

197

Вярвам на Вова

преди 4 месеца

Той е честен и говори истината! Човек който си държи на думата и не се литка по модата не се влияе от чужди мнения! Политиката му спрямо украйна е учудващо предвидима и последователна. Само дето на Запад се правиха че не виждат какво сътава последните 20 години.

196

Клинтъница изгърмЕ

преди 4 месеца

Направо и изгърмяха бушоните на женицата! Вижде и физиономията, ще и изхвръкнат очните ябълки от зор!

195

Килъри пред инсулт

преди 4 месеца

Вените и изпънати кат струни ще се пръснат! Жилите и корабни въжета, ще се скъсат! Това интервю ще я погуби! Бива ли такова нещо бе Тъкърчо, да затриеш тая изтръпнала лелка!