236

Анонимен

преди 4 месеца

Време е за капитулация.

235

Ама невъзможно е

преди 4 месеца

Хора, евроатлантици, братя, разберете че това е невъзможно! Това са инсинуации на врага. Русия е пред крах и отстъпва. Бягат към Москва!

234

344

преди 4 месеца

Украйна трябва да е гробницата на доктрината на НАТО,както "Дранг нахт остен" за Изтока!И веднъж завинаги да не смеят и да помислят повече за изтока като тяхна военна цел!Така и ще бъде-това ще е новият им Виетнам и Афганистан!

233

Анонимен

преди 4 месеца

Борелчо и онзи нашия убавец още ли се крият по мазетата в Киев?

232

ъ

преди 4 месеца

Мераклиите да умиргат за Зеля и Бай Дън май са на привършване, а? Е, няма изненада. То това са и целите на СВО - денацификация, демилитаризация. Само едно ме притеснява малко - демилитаризацията се случи не само по отношение на Украйна, а на почти цялото НАТО /без Турция/.

231

Деди

преди 4 месеца

Хубавелка пое "дежурството" на Мара-"военния кореспонент" и военен дописник на Фактите ! "Фактите" не търпят празно в "новините" за СВО-то!

230

анонимен келеш

преди 4 месеца

Дадохме малко $$$$$ на копейките от Възраждане в СОС и групата им се разпадна:):):)Преди няколко години и на Волен баш Русофила тага му го монтирахме и остана без партия:):):):)

229

Анонимен

преди 4 месеца

Тоест положението за хохлите скоро ще бъде,бегааай

228

Анонимен

преди 4 месеца

СЛАВА НА РОССИЯ!ДА ЖИВЕЕ ПУТИН! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!.

227

Германец

преди 4 месеца

"трите дни са от интервю на ген. Марк Мили" -- Тоест всичко върви по план? Планът на кремълският гросмайстор беше да превземат Авдиивка 2 години (and counting)? :)

226

Пешо Z

преди 4 месеца

За три години,Зеленски успя да разтури Украйна.Евала държавник.

225

До Германец

преди 4 месеца

ей, пудел малък, трите дни са от интервю на ген. Марк Мили, началник на генщаба на армията на САЩ. отивай в Авдеевка, като са толкова слаби руснаците, само да не станеш като Светльо ли беше, дето не могат да му зимъкнат останките от сивата зона вече 3 седмици.

224

Германец

преди 4 месеца

От "три дни до Киев" стигнахме до "три години до Авдиивка". Но на задунайските чебурашки и това им стига за спонтанна eякулaция в гащите.

223

шокиращо

преди 4 месеца

"след неуспеха на украинската лятна контраофанзива"??? как сте допуснали такова нещо да се публикува? на някои ваши коментатори лабилната психика може да не издържи, веднага да се редактира и да се извините с големи букви, че иначе ще ви качат на Миротворец...

222

Христо Христов

преди 4 месеца

Жалко, че натовците избягаха преди месеци. Но пък е хубаво, че обучените от НАТО урки няма да бъдат взимани в плен.

221

Аз

преди 4 месеца

Щом руснаците без бронирана техника мачкат украинците с най-модерното Евро-американско оръжие...... СМЯТАЙЙЙЙЙ

220

УМИРА ОТ СТРАХ..

преди 4 месеца

ПУТИН УМИРА ОТ СТРАХ, ЧЕ РУСКИТЕ КРЕПОСТНИ СКОРО ЩЕ СКОЧАТ СРЕЩУ НЕГО И СЕ МЪЧИ ДА ПОСТИГНЕ НЯКАКЪВ НАПРЕДЪК ОТ ВЕЧЕ 2 ГОДИШНИЯ БАТАК В КОЙТО Е ЗАТЪНАЛ.... ВЧЕРА ЗАБРАНИЛ ОЩЕ НА ЕДИН КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.... СТРАХ, СТРАХ ....

219

Анонимен

преди 4 месеца

До 235Нуждаеш се от билет за урколандия

218

Анонимен

преди 4 месеца

Нямаше ли леопарди, джавелини и две заплати от Киро някъде в Украйна, които да свършат работа?

217

Анонимен

преди 4 месеца

Въобще не подкрепям Путин и войната. Но не трябваше ли ракетите да са свършили? Не трябваше ли да му липсват боеприпаси и жива сила? Да разбирам ли, че сте ни лъгали?