30

Анонимен

преди 3 месеца

искам като навърша години за пенсиониране просто да не се събудя на другият ден, толкова ли е трудно телевизора да не се включи повече никога. Не искам да давам хиляда лева за лекарства не искам да ги пия или да умирам хиляда пъти и да ме връщат в този ад за да умирам пак. Живеем в антиутопия.каква пенсия какви пет лева, старците не са поправили този свят преди да ни раждат в него. А той е счупен по дефиниция, така работи като създава дефекти и проверява колко ще оцелеят.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Много ясно, че на повече хора изчислената пенсия ще е под минималната пенсия, след като минималната пенсия я вдигнаха много. Да я свалят от 523 на 207 лева, както беше при ГЕРБ през 2018 година и ще са много малко. През 2019 беше 250 лева, а през 2021 ГЕРБ я вдигнаха на 300 лева.

28

Благодарение на ЕС

преди 3 месеца

Мизерните пенсии са в миналото благодарение на членството ни в ЕС! По същия начин се развиват и старческите домове..

27

Dsquared2

преди 3 месеца

30 На каква дрога си?

26

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Всеки ден ям по минимум два телешки или свински стека с тегло четиристотин грама всеки един.Всеки ден пия по бутилка Уиски,Водка или Пастис от литър.Всеки ден имам табак в джобът си. Всеки ден използувам времето си за борба в името на Майка България и всеки ден расте броят на западняците,които ми вярват,че съм потомък на Българските Канове,част от чиято земя са и днешни Франция,Испания и Португалия. Всеки ден работя без заплата в името на България.И си отмъщавам чрез ПРОСИЯ. Но съм Свободен !!!

25

Анонимен

преди 3 месеца

От два милиона пенсионери,половината преживяват с до 270 евро на месец,от три милиона заети,един милион преживяват с до 370 евро на месец,малииий,богати сме че чак дрънкане!

24

Антикомунистка София

преди 3 месеца

26 Да прав си пенсионерите с 3000 лв активни духци на фашицма и други фат маци

23

Реалист

преди 3 месеца

Излиза, че 39,89% от хората, които наричат пенсионери са със сума на "пенсията" до 523,04 лева. Кои са те?Това са на хора осигурявали се на минимума и често получавали пари на ръка. Това си и хора с ниски и средни пенсии при пенсиониране, но пенсионирани отдавна. Повече от половината са хора, които получават социални помощи, умишлено наричани пенсии и претоварващи пенсионната ни система.

22

Анонимен

преди 3 месеца

Пенсионерите трябва да се ориентират към на приключване вече така или иначе, само отлагане. Няма какво да се обсъжда с колко пари точно завличат или загробват бъдещите поколения и децата си чрез тази Понци схема, наречена пенсионна система, която разчита на безкраен растеж за да работи, а както знаем това е невъзможно. Това е измама и кражба. Те реално раждат нови роби и ги пращат на нивата да копаят за да им капят парички. Това че и те са внасяли не се зачита. Ти си роб, защо създаваш нови роби

21

до Христо Христов

преди 3 месеца

на тебе колко ти социлката

20

Христо Христов

преди 3 месеца

Отделно, 520 лева си Е достойна и заслужена пенсия за гласувалите на 2 Април за ЕС.

19

БеГе Патриотизъм

преди 3 месеца

В Бъргария си има национални герой Златния Кюрд и Голямата Розова Поничка

18

Бхарати

преди 3 месеца

Бхарату пии многу и шофер без книжка блъск дърво млад пенсий не взима

17

Анонимен

преди 3 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

16

Анонимен

преди 3 месеца

А колко още не могат да се пенсионират, за стаж и възраст? Естествено за това е и така наречения ТЕЛК - като не можеш да се пенсионираш нормално, отиваш и даваш рушвет на лекарите и готово вече имаш сигурен месечен доход.

15

Христо Христов

преди 3 месеца

8100000 на над 2 милиона е далеч под 'половината'.

14

Бай Чеп

преди 3 месеца

Днес.бг, давайте още и още рекламки в рекламната си брошурка. Особено добре ще Ви се "харчат" тези с новият "дует" - Златния налъм и голямата п..оничка.

13

Мммм

преди 3 месеца

Вместо да се оправя пенсионната система се забърква в още по-голяма каша!Най-ощетени са средните пенсии-тези на хората с най-голям стаж и натовареност в работата си.Най-големите се вземат от висши началници,които никога не са работили истински,военните които не водиха никакви военни действия и неработилите получаващи даром пенсии само за това ,че са живели в това време!А новите пенсии са 2-3 пъти по-големи от старите за една и съща работа!Пълна идиотщина!

12

преди 3 месеца

Лицата с недостатъчно стаж и вноски трябва да получанат минимум на митимума след като навършат поне 75 години.

11

Румен

преди 3 месеца

Жълтопаветната плесен, наречена накратко Сглобка, се интересува само от нахранването на украинските пенсионери. Не ги ли чувате, не ги ли виждате? Това са ***, които мразят всеки един пенсионер, до мозъка на костите си.