7

Анонимен

преди 4 месеца

Частен клуб SS в кв. Гео Милев въртял т.нар. Нотариус. На бара била жена му в облеклото, с което се снимала за сп. Плейбой! Чак сега разбрахме, че в него членували всички съдии от закрития вече Специализиран съд. Те са под един знаменател - есесовци, иначе казано фашаги!

6

В.Левски

преди 4 месеца

Народе?!!!Време е!За легализация на Марихуаната!!!До кога ще търпим престъпниците от МВР?!!!

5

ффф

преди 4 месеца

Ние,българите сме глупав народ.Пред очите ни гурците /ДПС/,преди 25 г. овладяха съд.власт.Осъзнаха,че кражбите им ще останат ненаказани,око командват магистратите.А ние през това време се самоизяждаме.Дебелия е лицето на ДПС.Фъфльото от дръндар е главата на престъпността.Крадеца от банкя е негово копие.рокурорите прибират пари от всички и от всичко.Това се е разпростряло до най-ниско ниво.Всички го виждаме.Решение-всички магистрати със стаж над 3 г-уволнение,и набиране на нови кадри.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Жената на Бойко Рашков е нотариус, със сигурност в тези среди се знае много добре как се прави схема, та без участие на нотариус и без да си затворят очите не става, та този Марто е просто част от една сглобка за придобиване на имоти по неморален но законен път.

3

МИ6

преди 4 месеца

Нотариуса караше най новата S класа черна с оранжев кожен салон който струва повече от някои апартаменти в софийското гето

2

Анонимен

преди 4 месеца

Щели са друг път. Умрял е и вече не е заплаха за кариерата им. Не той де, а покровителите му Пеевски и Борисов. Единият назначава съдии, другият си назначава главни прокурори, и после наглеят, че щом не са осъдени, значи не са корумпета и крадци.

1

Клуб SS

преди 4 месеца

Радев Памперса върна ДС , руските шпиони в службите. ДАНС(ДС) и ГДБОП(Дирекция за подпомагане на Мафията)Най Корумпираните!