41

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Жилищните кризи са в резултат на миграционната политика. В момента,в който африканците ,азиатците и латиноамериканците бъдат изхвърлени от ЕС ще има по десет жилища за всеки европеец. Във Франция ги гледам всеки ден ислямските нашественици По цял ден бутат колички.До магазина бутат стоте си деца,от паркинга на магазина бутат колички за пазаруване..все бутат колички ..пълни колички. Милиони арабки и църни живеят на гърба на трудещите се.Месечно по хиляда евро за бутане на колички.

40

Анонимен

преди 3 месеца

В България цените спряха да растат от няколко месеца, ама наемите започнаха да се вдигат. Вече за 300 евро трудно може да си намериш нещо, освен ако не е обзаведено от времето на баба ми , гарсониера. Двустаен приличен поне 800 лева. При тези цени на имотите вероятно наемите тепърва ще растат.

39

Ром"с

преди 3 месеца

От Ню-Йорк до Токио има спад на недвижимоста в комерческата недвижимост (офис зданията) до 22-23% ...Интересно,а у нас колко жилища се нуждаят от хора ,а не обратното както е в Германия?

38

бг смешки 2

преди 3 месеца

До Преди да се спукаУ БГ Е ТАКА ДА ! в Европа е би трявбало да е така оно банките имат силно лоби навскъде по света така че ....от тях дойде голямата имотна криза 2007ма - 2009та ....

37

Преди да се спука

преди 3 месеца

балона обаче доста портфейли ще бъдат скъсани. Казвал съм го и преди, ще изчакат когато значителна част от населението има ипотечен кредит и ще бутнат лихвите. После от неплатени вноски ще приберат всички жилища обратно и ще ги пуснат отново за продан. И така, 4-5 пъти първоначална печалба от строителството, после още 30%-40% от кредите, а накрая още 200% от вторичния пазар. Хората през това време ще заживеят по улиците, под мостовете или ще се върнат по родния си край, да робуват на феудала.

36

Анонимен

преди 3 месеца

В Германия моето семейство има среден доход от 4 к на месец и мога да кажа ,че са малко е сравнение с другите! Плащам около 1к за наем ,ток и вода .

35

бг смешки 2

преди 3 месеца

такава е политиката на банките в Европа и най-вечеЕЦБ . ТЕ КОнтрлират имотният пазар чрез достъпа до кредити и обезпечения !

34

Анонимен

преди 3 месеца

Братовчедка ми от 10 години живеят в Мюнхен под наем.1800 евро на месец. Мъжа й получава 5 хиляди евро заплата, след данъците остават по малко от три. Но, не могат и да си помислят за свой дом, защото след кризата и спадналите цени от 10-15% квадрата там е 8 хиляди евро, но ипотеките им от 2% са нараснали на 5% и като теглят, чертата цената на която биха били купили апартамент е по висока от преди няколко години заради поскъпналата двойно ипотека. А няма как да извадиш 500 хиляди евро за 50 кв

33

опетков

преди 3 месеца

До Анонимен2 "Ония в Брюксел" са избрани от нас тарикати и назначени пак от нас бюрократи.

32

ze nigmar

преди 3 месеца

Нибру на звяра:)))

31

Анонимен

преди 3 месеца

И тук пълно с оферти!

30

Анонимен

преди 3 месеца

Това е целта. Няма да имате нищо и ще сте щастливи. Чичко ви Клаус

29

Altona HH

преди 3 месеца

В Германия под наем отдават големи корпорации, които имат фасилити мениджмънт, имат домоуправители и т.н. Нанасяш се и забравяш, ако нещо стане им звъниш да си го оправят. Тук всеки с 5 лв екстра в джоба има 2 апартамента за под наем на черно. Там тази игра не върви, защото данъците са високи, няма черно и наемателите са капризни. Тук едва ли не трябва да си благодарен, че плащаш наем и да пазиш на укриващия данъци имота. Съвсем обърната схема е. Но това ще е до време.

28

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Далеч от религиозни чувства приемам личността на Абат Пиер-създстелят на "Емаус" за достойна. След к.о.н.ч.и.н.а.т.а. му структурите на "Емаус" бяха превърнати в арабски к..о..ч..и..н..и .Аз също съм бездомен(sdf) във Франция,но от година живее в огромна къща,която преди е била хлебарна. Особено през зимният период са много онези,които окупират необитаеми къщи. Социални пари не получавам,но има хора,които получават RSA. Ако нямат дом паричната помощ е по-висока. Ня европейци не се помага.

27

50 цента

преди 3 месеца

Не мога да си обясня къде е наплива от чужденци в България. Евтини и достъпни жилища (спрямо западния стандарт), чудесна природа, планини, море, *** идеологията не е толкова агресивна, евтин градски транспорт и ниски данъци.

26

Анонимен

преди 3 месеца

В България по селата жив човек няма, къщите празни от години, но струват по 50 хиляди и нагоре. Балон, разбира се, няма. Всичко е нормално.

25

дам

преди 3 месеца

Поинтересувай се как се наема жилище в големите градове в Германия. Отиваш на оглед заедно с още 20 човека и започваш да наддаваш. Искат ти пълна разпечатка на заплатата ти, от колко време работиш, какъв си , дали си им симпатичен и тогава те допускат до втори етап за да наемеш жилището след. Може и с месеци да не може да си намериш дом. Ако работиш от два, три месеца в града забрави да те изберат. Това е истината. А не като в България , обаждаш се и след два дни ти дават ключовете.

24

Анонимен

преди 3 месеца

Няма накъде по-нагоре да вървят цените.

23

Анонимен

преди 3 месеца

И какво се оказа - на запад всеки е под наем и при всяко мръдване на икономиката или при наплив на мигранти, увисва. Принудени са да строят социални жилища. Ето го резултата от това да си прекалено развит и целия свят да се мъчи да се набута при теб. Тук може да сме доста по-бедни, но почти всеки живее в собствен апартамент или къща. Единствено положението в София и Пловдив е напрегнато по същите причини, както в западните държави. Всеки гледа да се набута там.

22

Анонимен

преди 3 месеца

В София без социални пакети картата за градския транспорт за всички линии трамваи, рейсове, тролеи , метро ми е 1 левче на ден или 15 евро ми излиза на месец. Това е нормална цена за всички, а не социална карта. Данъка на апартамента ми за година е 120 евро , а не 1000 евро